Konumu sılmeyın ıstersenız daha once actıgımıda sıldınız artık gerı versenız su carı nasıl olur ?
Pc mi hergun taratıyorum 1 adet keylogger bıle yok 1 vırus bıle cıkmıyo adam ıkv acıgından yararlanarak almıs hesap hakları ıhlalıne gırıyor bılıyorum fakat abım hedıye etmıs nasıl gerı cevırırım konumu sılmezsenız sevınırım , forum uzerınden konu bulamayacagımıda bılıyorum fakat benden yukledıgım akce kodlarını ıstıyosunuz :shock: allah askına kım saklıyo ben saklamıyorum sahsen ve hesabı hedıye eden kısı almadıgını soyluyor alıcak bı ınsan degıl sıfremı her aksam degıstırıyodum resmen ...HellRiDerS yazdı:Merhaba;
İkv resmi forumlarından bu tarz konulara çözüm bulamazsınız, şifre bilgilerinizi paylaşmamış olsanız dahi hesabınızı kaybetmişsiniz. Bunun birkaç sebebi olabilir.
1. si hesabınızı size veren kişi ( ki bu hesap hakları ihlaline girer ve sınırsız ban sebebidir ) şifre bilgilerinizi değiştirmemiş iseniz almış olabilir.
2. si pc nize Keyloger tarzında bir program yüklenmiş olabilir.
Forum üzerinden çözüm bulamayacağımızı ve forumda bu tarz konuları sildiğimizi hatırlatırız.
WarLordxILeadeRI yazdı:3 gun once falan WarLordxILeadeRI isimli carım calındı HİÇ KİMSENİN, 10 YILLIK ARKADASIMIN BILE SIFREYI BILMEMESINE RAGMENN dun gırdı oyuna savascımdaydım dava mava dedım alt cektı bugun konustum umranıye Çarsıya cagırdım gelırse dogal yollardan sıfreyı alırım gelmezs ıkv yonetımıne sıgınırım bana kanıt dedınız onu dedınız bunu dedınız karakterımı evet ben kasmadım serhat abı hedıye ettı eskı ısmını bılmıyorum ! bu yuzden o kadar emegımı bır cırpıda sıldınız WarLordxILeaderI ısımlı carımı artık almak ıstıyorum !!! sımdı arkadasımın KerBeRoSS ısımlı carı calınmıs isimi Ertuğrul Şengül rehberlerınızden Flush yeter be adam calıp carlarımızı satmıs varmı bole sey sımdıde benden maden ıstıyodu alın sıze kanıt !
Konumu sılmeyın ıstersenız daha once actıgımıda sıldınız artık gerı versenız su carı nasıl olur ?
Hayır neden olsun. Şifreyini kim biliyorsa o oynar ama çalma durumlarında mail hesabı kime aitse onun sikayeti olursa hesap ihlalleri olur mail hesabını calmakta 3 ay hapis cezası içerde yatırmıyorlarda 730 tl ödeme yapmak zorunda kalıyon 3 esit parça ile.lBlackDeathl yazdı:Mesela bir hesabımı arkadaşımla (Reelde) birlikte kullansak hesap ihlaline mi girer? Ban sebebi midir?
Biraz aklı olan saklar benim 4'üde kutusuyla beraber duruyorWarLordxILeadeRI yazdı:Pc mi hergun taratıyorum 1 adet keylogger bıle yok 1 vırus bıle cıkmıyo adam ıkv acıgından yararlanarak almıs hesap hakları ıhlalıne gırıyor bılıyorum fakat abım hedıye etmıs nasıl gerı cevırırım konumu sılmezsenız sevınırım , forum uzerınden konu bulamayacagımıda bılıyorum fakat benden yukledıgım akce kodlarını ıstıyosunuz :shock: allah askına kım saklıyo ben saklamıyorum sahsen ve hesabı hedıye eden kısı almadıgını soyluyor alıcak bı ınsan degıl sıfremı her aksam degıstırıyodum resmen ...HellRiDerS yazdı:Merhaba;
İkv resmi forumlarından bu tarz konulara çözüm bulamazsınız, şifre bilgilerinizi paylaşmamış olsanız dahi hesabınızı kaybetmişsiniz. Bunun birkaç sebebi olabilir.
1. si hesabınızı size veren kişi ( ki bu hesap hakları ihlaline girer ve sınırsız ban sebebidir ) şifre bilgilerinizi değiştirmemiş iseniz almış olabilir.
Forum üzerinden çözüm bulamayacağımızı ve forumda bu tarz konuları sildiğimizi hatırlatırız.
İçerik Düzenlendi.HellRiDerS yazdı:Merhaba;