İYİ FORUMLAR
GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ
İKV Çemberlitaş çıktığından beri bitiremediğiniz Gaffar Bey özellikle son 3-4 gün içinde yalama oldu diyebiliriz
İlk Teşkilatta kesildi diyenler var ancak Yönetim ilk Eminönünde kesildiğini ileri sürüyor. Gaffarla ilgili daha birçok konu var (Gaffar Direkten Döndü / Gaffar 1 canla kaçtı vs.) Kesenler taktiği paylaşmıyor ve insanların da gaza gelip daha iyi oynadıklarını sanmıyorum sonuçta oyun bu istediğin kadar hırs yap gücün karakterin kadardır
Gaffar'ın canı azaltıldı mı ? Sorusuna getiriyor beni bunca şey. Herhangi bir açıklama yapılacak mı yoksa gerçekten Gaffar'ın kesim taktiği gitgide yayılıyor mu ?
İYİ FORUMLAR
İYİ FORUMLAR
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ
Taktikler için biraz bekle sonra herkes öğrencek 
Re: GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ
Canında bir oynama yok dosyalar yalan söylemezstreetart34 yazdı:İKV Çemberlitaş çıktığından beri bitiremediğiniz Gaffar Bey özellikle son 3-4 gün içinde yalama oldu diyebilirizİlk Teşkilatta kesildi diyenler var ancak Yönetim ilk Eminönünde kesildiğini ileri sürüyor. Gaffarla ilgili daha birçok konu var (Gaffar Direkten Döndü / Gaffar 1 canla kaçtı vs.) Kesenler taktiği paylaşmıyor ve insanların da gaza gelip daha iyi oynadıklarını sanmıyorum sonuçta oyun bu istediğin kadar hırs yap gücün karakterin kadardır
Gaffar'ın canı azaltıldı mı ? Sorusuna getiriyor beni bunca şey. Herhangi bir açıklama yapılacak mı yoksa gerçekten Gaffar'ın kesim taktiği gitgide yayılıyor mu ?
İYİ FORUMLAR

Jeova Sanctus Unus