GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ

Mesaj gönderen streetart34 »

İKV Çemberlitaş çıktığından beri bitiremediğiniz Gaffar Bey özellikle son 3-4 gün içinde yalama oldu diyebiliriz :D İlk Teşkilatta kesildi diyenler var ancak Yönetim ilk Eminönünde kesildiğini ileri sürüyor. Gaffarla ilgili daha birçok konu var (Gaffar Direkten Döndü / Gaffar 1 canla kaçtı vs.) Kesenler taktiği paylaşmıyor ve insanların da gaza gelip daha iyi oynadıklarını sanmıyorum sonuçta oyun bu istediğin kadar hırs yap gücün karakterin kadardır :) Gaffar'ın canı azaltıldı mı ? Sorusuna getiriyor beni bunca şey. Herhangi bir açıklama yapılacak mı yoksa gerçekten Gaffar'ın kesim taktiği gitgide yayılıyor mu ?
İYİ FORUMLAR
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Taktikler için biraz bekle sonra herkes öğrencek ;)
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: GAFFAR ÇOCUK OYUNCAĞINA DÖNDÜ

Mesaj gönderen Hummer »

streetart34 yazdı:İKV Çemberlitaş çıktığından beri bitiremediğiniz Gaffar Bey özellikle son 3-4 gün içinde yalama oldu diyebiliriz :D İlk Teşkilatta kesildi diyenler var ancak Yönetim ilk Eminönünde kesildiğini ileri sürüyor. Gaffarla ilgili daha birçok konu var (Gaffar Direkten Döndü / Gaffar 1 canla kaçtı vs.) Kesenler taktiği paylaşmıyor ve insanların da gaza gelip daha iyi oynadıklarını sanmıyorum sonuçta oyun bu istediğin kadar hırs yap gücün karakterin kadardır :) Gaffar'ın canı azaltıldı mı ? Sorusuna getiriyor beni bunca şey. Herhangi bir açıklama yapılacak mı yoksa gerçekten Gaffar'ın kesim taktiği gitgide yayılıyor mu ?
İYİ FORUMLAR
Canında bir oynama yok dosyalar yalan söylemez 8-)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus

“Genel Etkileşim” sayfasına dön