Rehberler Hk.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rehberler Hk.

Mesaj gönderen asim3428 »

Belki tanırsın beni belki tanımassın fakat Rehberlerin normal oyunudan üstün bir yanı vs. yoktur. Sadece önünde rehber yazıyor. Gelelim görev yardımı veya sorulara cevap kısmına: Genelleme yapman çok yanlış saati soranlara saatin kaç olduğunu yanıtlayan arkadaşlarımız mevcut iken böyle bir genelleme saçma dahi gelebilir. Rehber arkadaşların tecrübeli oyunculara cevap vermek gibi bir zorunluluğu yoktur eh forumu kullandığınıza göre veya forumda böyle bir konu açtığınıza göre biliyorsunuz oyunun işleyişini.

Yönetim ekibinin incelemediğini sanıyorsanız çooook büyük bir şekilde yanılıyorsunuz :) konuları araştırmadan yazmak ne kadar doğrudur bilemem veya size göre doğrudur bana göre yanlış insan fikirleri değişir fakat azda olsa araştırma yapıp yazınız hiç yoktan söylediğiniz şeylerin değeri olur bu şekilde ortaya laf attım devamı gelir düşüncesi çok yanlış.
YENİSAHRA
Asım Küçük
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Rehberler Hk.

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Şikayetçi olduğunuz Rehber arkadaşların isimlerini bildirmeniz dahilinde haklarında soruşturma başlatalıcaktır.
Ancak Şikayetçi olduğunuz durumu forum üzerinden değil IKV Destek / İletişimden bildirmeniz gerekmektedir.
Konu kilitlenmiştir. Benzeri bir konu açıldığında konu ve konu sahibine moderasyon uygulanacaktır.

Saygı ve sevgilerimizle, iyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön