Rehberler Hk.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Rehberler Hk.

Mesaj gönderen irae »

Oyun içerisinde "Rehberler" konusunda dikkatini çeken bir nokta oldu.
O da şudur ;
Hiç bir Rehberin gerçekten rehberlik ettiğini görmedim kimisi geziyor kimisi aktarım yapıyor ve çoğu sorunlan sorulara cevap vermiyor. Oyun içerisinde rehberin rehberlik yaptığı yok.(Tabii ki bu benim fikrim katılanlar veya katılmayanlar olabilir.) İKV yönetime sesleniyorum arada sırada şu oyuna girip rehberlerin rehberlik yapıp yapmadığına bakarsanız sevinirim. :geek:

İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: Rehberler Hk.

Mesaj gönderen Kable »

Onların senden/benden farkı rehber kodunu tasimasidir.Onların gorevi gorevlere yardımcı olmak .Başka birsey degil
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

Kable yazdı:Onların senden/benden farkı rehber kodunu tasimasidir.Onların gorevi gorevlere yardımcı olmak .Başka birsey degil
Hiç bir göreve yardımcı olduklarını görmedim ve de yapamayacağın görevi üstlenmenin nedeni nedir ? Ve de rehberlik sisteminin ilk geldiği günleri hatırlarsan gerçek bir rehberlik vardı. Yani ilk seviyelerdeki insanlara neyin nerde oldugunu nasıl yapılcagını anlatıyodu artık öyle bişey yok :ugeek:
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

Kable yazdı:Onların senden/benden farkı rehber kodunu tasimasidir.Onların gorevi gorevlere yardımcı olmak .Başka birsey degil
Hiç bir göreve yardımcı olduklarını görmedim ve de yapamayacağın görevi üstlenmenin nedeni nedir ? Ve de rehberlik sisteminin ilk geldiği günleri hatırlarsan gerçek bir rehberlik vardı. Yani ilk seviyelerdeki insanlara neyin nerde oldugunu nasıl yapılcagını anlatıyodu artık öyle bişey yok :ugeek:
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

15 yaşındakilerde rehber olabiliyor artık :) Yakında akçe ile satılsa şaşırmam :D
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

Kable yazdı:15 yaşındakilerde rehber olabiliyor artık :) Yakında akçe ile satılsa şaşırmam :D
Haklısın. Değere bindi rehber olmak :)
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

Kable yazdı:15 yaşındakilerde rehber olabiliyor artık :) Yakında akçe ile satılsa şaşırmam :D
Haklısın. Değere bindi rehber olmak :)
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

Klanda mısın değil misin bilmiyorum ama ben oyuna girdiği süre içerisinde AmisoSxPitbuLL, Ronqcpunq (yanlışsa özür dilerim isimler) isimli rehberleri "Sorusu olan arkadaşlar var mı?" derken görüyorum. Rehberlik normal oyunculuğun üstünde bişey olmak demek değildir ve rehberler 1-10 level karakterlerin oyuna uyum sürecinde yardımcı olmaları için seçilmiş bizler gibi OYUNCU arkadaşlardır. "Karakterim çalındı yardımcı olabilir misiniz? İtemlerim kayıp ne yapmalıyım?" gibi sorulara İKV Destek Ekibi bakar.
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: My World

Mesaj gönderen osman17 »

Meerlinee yazdı:Klanda mısın değil misin bilmiyorum ama ben oyuna girdiği süre içerisinde AmisoSxPitbuLL, Ronqcpunq (yanlışsa özür dilerim isimler) isimli rehberleri "Sorusu olan arkadaşlar var mı?" derken görüyorum. Rehberlik normal oyunculuğun üstünde bişey olmak demek değildir ve rehberler 1-10 level karakterlerin oyuna uyum sürecinde yardımcı olmaları için seçilmiş bizler gibi OYUNCU arkadaşlardır. "Karakterim çalındı yardımcı olabilir misiniz? İtemlerim kayıp ne yapmalıyım?" gibi sorulara İKV Destek Ekibi bakar.
;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön