Oyun içerisinde "Rehberler" konusunda dikkatini çeken bir nokta oldu.
O da şudur ;
Hiç bir Rehberin gerçekten rehberlik ettiğini görmedim kimisi geziyor kimisi aktarım yapıyor ve çoğu sorunlan sorulara cevap vermiyor. Oyun içerisinde rehberin rehberlik yaptığı yok.(Tabii ki bu benim fikrim katılanlar veya katılmayanlar olabilir.) İKV yönetime sesleniyorum arada sırada şu oyuna girip rehberlerin rehberlik yapıp yapmadığına bakarsanız sevinirim. :geek:
İyi forumlar..
Rehberler Hk.
Re: Rehberler Hk.
Onların senden/benden farkı rehber kodunu tasimasidir.Onların gorevi gorevlere yardımcı olmak .Başka birsey degil
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Hiç bir göreve yardımcı olduklarını görmedim ve de yapamayacağın görevi üstlenmenin nedeni nedir ? Ve de rehberlik sisteminin ilk geldiği günleri hatırlarsan gerçek bir rehberlik vardı. Yani ilk seviyelerdeki insanlara neyin nerde oldugunu nasıl yapılcagını anlatıyodu artık öyle bişey yok :ugeek:Kable yazdı:Onların senden/benden farkı rehber kodunu tasimasidir.Onların gorevi gorevlere yardımcı olmak .Başka birsey degil
Hiç bir göreve yardımcı olduklarını görmedim ve de yapamayacağın görevi üstlenmenin nedeni nedir ? Ve de rehberlik sisteminin ilk geldiği günleri hatırlarsan gerçek bir rehberlik vardı. Yani ilk seviyelerdeki insanlara neyin nerde oldugunu nasıl yapılcagını anlatıyodu artık öyle bişey yok :ugeek:Kable yazdı:Onların senden/benden farkı rehber kodunu tasimasidir.Onların gorevi gorevlere yardımcı olmak .Başka birsey degil
15 yaşındakilerde rehber olabiliyor artık
Yakında akçe ile satılsa şaşırmam 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Haklısın. Değere bindi rehber olmakKable yazdı:15 yaşındakilerde rehber olabiliyor artıkYakında akçe ile satılsa şaşırmam
Haklısın. Değere bindi rehber olmakKable yazdı:15 yaşındakilerde rehber olabiliyor artıkYakında akçe ile satılsa şaşırmam
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Klanda mısın değil misin bilmiyorum ama ben oyuna girdiği süre içerisinde AmisoSxPitbuLL, Ronqcpunq (yanlışsa özür dilerim isimler) isimli rehberleri "Sorusu olan arkadaşlar var mı?" derken görüyorum. Rehberlik normal oyunculuğun üstünde bişey olmak demek değildir ve rehberler 1-10 level karakterlerin oyuna uyum sürecinde yardımcı olmaları için seçilmiş bizler gibi OYUNCU arkadaşlardır. "Karakterim çalındı yardımcı olabilir misiniz? İtemlerim kayıp ne yapmalıyım?" gibi sorulara İKV Destek Ekibi bakar.
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: My World
Meerlinee yazdı:Klanda mısın değil misin bilmiyorum ama ben oyuna girdiği süre içerisinde AmisoSxPitbuLL, Ronqcpunq (yanlışsa özür dilerim isimler) isimli rehberleri "Sorusu olan arkadaşlar var mı?" derken görüyorum. Rehberlik normal oyunculuğun üstünde bişey olmak demek değildir ve rehberler 1-10 level karakterlerin oyuna uyum sürecinde yardımcı olmaları için seçilmiş bizler gibi OYUNCU arkadaşlardır. "Karakterim çalındı yardımcı olabilir misiniz? İtemlerim kayıp ne yapmalıyım?" gibi sorulara İKV Destek Ekibi bakar.