Xxxefsunxxx yazdı:BU arkadaşın TELEFON NUMARASINI BİLEN VARSA BANA BİLDİRSİN LÜTFEN.Ben bu şahsın annesine yakın yaştayım annesiyle ahbap olcan yani anlıyacağınız çocukluğuna incem birazDDDD. Belliki alta yatan talihsizlikler varDDD. Ne yazıkki gülüyorum artık cidden feci sinirimi bozdu.14 gün sus yedim ssss
14 gün susa dua et bence dün okadar bölgedeki konuşmadan sonra gerçi zaten haksızlar sana bunu yapmakda benim hesabımda 14 gün yemiş kp çharlarım ama olsun sizlerden degerlimi
Gitmeni istemedim.
Şimdi gelmeni de istemem.
Bende kalmanı, bnim olmanı hele hiç.
Yadırgama beni; sadece hala unutamadm seni.
^^ÖmeR^^
Ben biliyorum bu ömer Schxkuklacı sensin Anlaşıldı, Efsun Kankana bak kuklacının bir numaralı hırsızı Gm taklidi yaparak milletten char dolandıran Meşur ömer kp charı sus almış Sağdan soldan çaldığın o kadar emek yazık sana Terbiyenizi dün gördünüz Burada melek yüzlü olanlarla kötü olunda bakın napıyo. Sizler beni tanımazsınız ama ben sizi ii tanırım aramızdan bir kaç kişi sizin gerçek yüzünüzü Gördü. O yüzden kimseye kanatlı melek taklidi yapmayın Sizi Allah'a havale ediyorum Sizde din duygusu olmayacağı için onada gülersiniz. Bu arada madem çok büyük bir bayansın Dün genele normal özelime neden küfür ediyordun efsun ? neyse 14 gün yemişsin az Ama belki akıllanırsın.
xXThEPuNiShErXx yazdı: Ben biliyorum bu ömer Schxkuklacı sensin Anlaşıldı, Efsun Kankana bak kuklacının bir numaralı hırsızı Gm taklidi yaparak milletten char dolandıran Meşur ömer kp charı sus almış Sağdan soldan çaldığın o kadar emek yazık sana Terbiyenizi dün gördünüz Burada melek yüzlü olanlarla kötü olunda bakın napıyo. Sizler beni tanımazsınız ama ben sizi ii tanırım aramızdan bir kaç kişi sizin gerçek yüzünüzü Gördü. O yüzden kimseye kanatlı melek taklidi yapmayın Sizi Allah'a havale ediyorum Sizde din duygusu olmayacağı için onada gülersiniz. Bu arada madem çok büyük bir bayansın Dün genele normal özelime neden küfür ediyordun efsun ? neyse 14 gün yemişsin az Ama belki akıllanırsın.
:lol: :lol: zuhahahahhazuahahhahahahahshahshahsahhhah zuahahahahhahahaha kım kımkım kım kım kım o tartısma yapılırken ben Yellowblue deydım ::D ne dıosun sen yha ıyımısın sadece hesab benım " GM TAKLITI" Siz degılım g m taklıtı yabacak kadar dusmedık :roll:
Gitmeni istemedim.
^^ÖmeR^^
xXThEPuNiShErXx yazdı: Ben biliyorum bu ömer Schxkuklacı sensin Anlaşıldı, Efsun Kankana bak kuklacının bir numaralı hırsızı Gm taklidi yaparak milletten char dolandıran Meşur ömer kp charı sus almış Sağdan soldan çaldığın o kadar emek yazık sana Terbiyenizi dün gördünüz Burada melek yüzlü olanlarla kötü olunda bakın napıyo. Sizler beni tanımazsınız ama ben sizi ii tanırım aramızdan bir kaç kişi sizin gerçek yüzünüzü Gördü. O yüzden kimseye kanatlı melek taklidi yapmayın Sizi Allah'a havale ediyorum Sizde din duygusu olmayacağı için onada gülersiniz. Bu arada madem çok büyük bir bayansın Dün genele normal özelime neden küfür ediyordun efsun ? neyse 14 gün yemişsin az Ama belki akıllanırsın.
MaRbLeD yazdı:MyTeaRfoRyou isimLi seRkan . Bence sen miLLete geLip akıL vereceğine önce kendi kişiLğini düzeLt. Bir bayana bu LafLar deniLmez diyoRsun bana böLgeden yazdığın hakaRetLere ne demek Lazım :?: BaşkaLarının kusurLarıyLa uğrasacağına önce kendini düzeLt. :!:
canım benim kendini ne sanıyorsun sen sende bayanlıkmı kalmış onun bunun altına yatacak kadar yalakalık yapıyorsun önce git kendine bi test yaptır cinsiyetinin ne olduğunu sun bize ondan sonra sana cvp vericem hadi naş naş :!:
MaRbLeD yazdı:MyTeaRfoRyou isimLi seRkan . Bence sen miLLete geLip akıL vereceğine önce kendi kişiLğini düzeLt. Bir bayana bu LafLar deniLmez diyoRsun bana böLgeden yazdığın hakaRetLere ne demek Lazım :?: BaşkaLarının kusurLarıyLa uğrasacağına önce kendini düzeLt. :!:
canım benim kendini ne sanıyorsun sen sende bayanlıkmı kalmış onun bunun altına yatacak kadar yalakalık yapıyorsun önce git kendine bi test yaptır cinsiyetinin ne olduğunu sun bize ondan sonra sana cvp vericem hadi naş naş :!:
xDxDxD Marbled oyunun bir numaraları o....busu her gün birnin altında DD
KARSINIZDAKI BAYAN DIKKAT EDIN KONUSMA TARZINIZA NASIL INSANSINIZ SZ.
Gitmeni istemedim.
^^ÖmeR^^
Destursuz bostana girilmez bi yazdıklarını oku.Bilindiği üzere seninde ablan var biri kalkıp ona konuşsa böyle duyguların ne olur merak konusu.Edebinizi bilin.Her iki tarafta.
CloneBay yazdı:
MyTeaRsFoRYoUII yazdı:
Sözde seninde anan var.Keşke kürtaj sırasında sadece beynini alıp bırakmasaydılar seni o rahimde.
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
ömerin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmez ama şuda varki şayet ömer dediğiniz gibi biriyse siz cidden salaksınız af buyurunda ömer bana 40 farklı çarla slm verse ben onun ömer olduğunu bilirim ki suslu çarla selam verdiğinde de bilirim kendisi söylesin size .Madem bu adam hırsız bir kişi yedi 2 kişi yedi bütün kuklacı yediyse ya siz çok salaksınız yada ömer gerçekten çok zeki bir çocuk.ÖMER SADECE TANIDIĞIM Bİ KARDEŞİM BENİM ONUN ÇARLARIYLA HİÇ BİR ALAKAM YOKTUR .OYUNDA ANQELİKA LEVİSS ARASS ÇARLARI HARİCİNDE KİMSENİN ÇARINA GİRMEDİM ŞİMDİYE KADAR .O YÜZDEN HARİÇTEN GAZEL OKUMAYIN BANA .bu oyunda beni melek bilmişkler şeytan bilmişler çokta umrumda değil benim beni tanıyan biliyo zaten bende tanımadığım kimseye selamda vermem tanıdıysanız bunuda bilirsiniz.Senin o akıl hocan kim bilmiyomda senin gibi birine hocalık yaptığına göre çokta akıllı sayılmaz .benle derdi olan gelsin açık konuşsun iftira atark değil erkek gibi dürüstçe konuşsun ve gelsin kendisi konuşsun ben burdayım kim ne demiş ne diyomuş neden demişlere takılmıyorum bugün ağzı laf yapanlardan zerre korkum yok .Bugün hiç tanımadığım insanlarla milyonları aktarım yapmış insanım ben senin gibi sefillerin karalamasıyla bişey kaybetmem ben ama sen kaybedersin neyi biliyomusdun karakterini.o yüzden fazla sefilleşme 14 gün susarım açılıncada 14 gün susuturuırum ben adamı
Ne oLdu serkan . Sana yüz vermedim diye mi oLduk böyle.Bu güne kadar kim ne yaLakaLığımı görmüş buyuRsun yazsın.vahh vahh cocuk . Arz oLmam oLay yaRattı. Akıllı oL terbiyeni takıL düne kadaR ebru ebRu diye yaLakaLık yapan sendin adammı oLdun ?