Bir gün biri beni duyacağı temennisi ile
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bir gün biri beni duyacağı temennisi ile
desteğe defalarca foto yolladım. defalarca şikayet sonucu susturdum fakat 2 yıla yakın bir süredir rahatsız eden şahıs hakkında bir sonuç alamıyorum. nedenini size sormak istedim .Bu konuyuda bu sebepten açmış bulunmaktayım.Öncelikle gm kisvesi altında gezen arkadaşlarım işinize gelinde basit bir cümleye bile sus verebiliyosunuz bizlerin destek şikayetlerimize neden cevap alamadığımı çok merak ediyorum.Hayır görevinizi hakkı ile yapamıyacak durumda iseniz şayet bu görevi bırakın lütfen .desteğe yakalaşık 4 gün önce 12 foto ve maruzatımı bildirdim ve hala olumlu bir cevap alamadım.Burdan tekrar sizi biligilendirmek istiyorum .Selna fbıl rosaliee eğer yanlış bilmiyorsam ismi serkan olan şahsiyetsiz 2 yıla yakın bir zamandır ciddi bir şekilde rahatsız etmekte.Duyabileceğim en ahlaksız kelimeleri hemen her gün duymaktan benimde pisikolojim bozulmuş durumda.Ve şu oyunda okadar şikayet etmeme rağmen bu karaktersize hiç bişey yapılmamakta.BAŞTA GM LER VE OYUN YÖNETİCİLERİ öncelikle bu şahıs en kısa zamanda hakkında bi işlem yapılmadığı taktirde sizin hakkınızda ve daha sonra serkan denen karaktersiz hakkında savcılığa şuç duyurusunda bulunacağımı bilgilendirmek isterim.Aldığım fotolarımı savcılığa bildireceğim ve hakaret davası açacağım sizlerin bunu bilmesini istedim verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.İyi akşamlar
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Bir gün biri beni duyacağı temennisi ile
Şikayet et butonu ile anında sonuc alırsın
-
- Salgın Koruyucusu
ben derdin susturulması değil ben zaten şikayet butonu ile 10 larca kes susturdum.
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
Selna şerefsizi 2 seneye yakındır derya ablayı rahatsız ediyor . Derya ablanın almıs oldugu ss leri desteğe yollayınca detek hiçbirşey yapmıyor.
Nasıl birşey bu. Adam kafayı takmış resmen işi gücü yok oyuna girip derya ablanın olup olmadıgını kontrol edip eğer oyundaysa küfür ediyor aşşağılıyor vsvs..
Yönetimden böyle durumlara el koymalarını istiyoruz. Öneri olarak ip ban denilen sistemi uygulayabilir ve o şerefsizin btün carlarını ban layabilir.
Nasıl birşey bu. Adam kafayı takmış resmen işi gücü yok oyuna girip derya ablanın olup olmadıgını kontrol edip eğer oyundaysa küfür ediyor aşşağılıyor vsvs..
Yönetimden böyle durumlara el koymalarını istiyoruz. Öneri olarak ip ban denilen sistemi uygulayabilir ve o şerefsizin btün carlarını ban layabilir.
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Böyle adamlara ne yapıcaksın zamanında banada sarmıstılar.
Koş Turkcell/avea/Vodefon bayii sine al 20 ytl kontör ara.dedesinin dedesinin ölüsünden başla (Hem anne tarafı hem baba tarafı) Sonra ninesinin ninesine sonra dedelerine öyle öyle devam et.En son kendine bir ağız dolusu küfürü bas.bidaha rahatsız etmiyorlar.20 ytl gidicek ama huzurun mutluluğun yerine gelicek.
İyi forumlar [Hayat Koçu]
Koş Turkcell/avea/Vodefon bayii sine al 20 ytl kontör ara.dedesinin dedesinin ölüsünden başla (Hem anne tarafı hem baba tarafı) Sonra ninesinin ninesine sonra dedelerine öyle öyle devam et.En son kendine bir ağız dolusu küfürü bas.bidaha rahatsız etmiyorlar.20 ytl gidicek ama huzurun mutluluğun yerine gelicek.
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:TRHeRaKLeSs yazdı:Böyle adamlara ne yapıcaksın zamanında banada sarmıstılar.
Adamın işi gücü yok resmen sırf efsun a bulaşmak için oyuna giriyor
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Böyle enbesil insanlar oyuna ilk başladığım zamanda banada bulaşırdı. Gelir karakterimin arkasında oturur kalkardı, bende anlamazdım niyetlerinin p**lik olduğunu. Oyundaki ismimizde biraz artınca (ki tahminimce sende az çok bilinen ve sevilen bir ablamızsın) bu enbesillerin sayısı arttı. Böylelerini takma bile, sanalda veya gerçek hayatta ne derlerse desin, altını çöpe atsanda altındır.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
-
- Salgın Koruyucusu
ilginiz için teşekkürlerde arkadaşlar ona küfür etmek onun gibi olmaktan başka bişey değil karşımızdaki adam (senin allah korkun yokmu ) dediğimde haşa allah benim diyen bi karakter. ona çözüm yok yani. Onun benden tek istediği benim ondan korkmam anlıyacağınız bir piskopatabağlanmış durumdayız .Bende ıp adresi ile çarlarının ban yemesini istiyorum. Oyunda buna şahit olan arkadaşlarımızında bana desteklerini bekliyorum teşekkürler
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
Xxxefsunxxx yazdı:ilginiz için teşekkürlerde arkadaşlar ona küfür etmek onun gibi olmaktan başka bişey değil karşımızdaki adam (senin allah korkun yokmu ) dediğimde haşa allah benim diyen bi karakter. ona çözüm yok yani. Onun benden tek istediği benim ondan korkmam anlıyacağınız bir piskopatabağlanmış durumdayız .Bende ıp adresi ile çarlarının ban yemesini istiyorum. Oyunda buna şahit olan arkadaşlarımızında bana desteklerini bekliyorum teşekkürler
Birebir şahit oldum bunlara mısır çarşısında yetenek sıfırlama makinesinin önünde otururken çok şey yaşandı çok küfür etti birebir şahidim bunlara derya abla merak etme sen gereken yapılacak
Böyle şerefsizlerin en kısa zamanda ceza almasını çok isterim, Destek biraz daha duyarlı ve tarafsız olmalı. :idea: