Foto İstediniz buyrun :)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
TRHeRaKLeSs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Foto İstediniz buyrun :)

Mesaj gönderen TRHeRaKLeSs »

LASTDRAGON yazdı:Resim

:arrow:
Resime iyi bakın gencler tanktada sarsılmaz var ismettede ölü bi yaratık oyuncu vs vs de sarsılmaz olurmu hiç ?
Ferhat demişsinki tank işinimi yapıcak resim mi alıcak.Orda kactane arz var elbet biri alırdı hatta ismet yatsa ben bile alırdım resim.
BeLaXMoHiCaaN yazdı:1. Si adamLar Kesmiş Çekemiyosanız Anten Takın ayrıca Ne RoA ' y mış arkadaş qeLen qiden Tek RoA kesebiLir dio Hayırdır Bu oyunu Tek RoA mı oyunu :lol: :lol: :lol: Çok az kaLdı Hemde Çok ;)
Kardes son yorumlarını gördümde lonca olarak antenlere karsı bi zafiyetinizmi var ? sanırım size cok anten takmışlar sizde bizlere öneriyorsunuz :D
CARIZMA yazdı:Bi kere saçmaLıgı söyLiyim çekemiyorsun ? Bizim RoA yla sorunumuz yok. SOrunumuz varsa bu kadar mı RoA dan dostum var ? BenLe hergün muhabbeti oLan şakaLaşan kaç RoA lı dostum var biLiyor musun ? Ben oraya 0 canLı fotosunu koydum bana yarım canın lafını yapıyorsan tamam biz kesmedik ismeti. Sen geL handanın 0 canda fotosunu koy ben eger en ufak bir tepki gösterip tebrik etmezsem bütün ikv alemi yüzümüze vursun. Burda mühim oLan ne biLiyomusun LodosLarın vahim haLi. Sorun degiL İsmeti kesip kesmemek sorun orda biz 0 cana getirdigimizde siz nerdeydiniz. Yok öyle Lodosun biLmek süper şifaları ismeti kestirmedi fiLan yarım canın lafını yapıcak kadar yüzsüzsen söyLe ben sadece şurda tbrk bekLerdik oLsun mühim degiL biz yine devam ederiz.
Bak iste böyle ol gel canımı ye kardesim bizim derdimiz yarım can değil zaten 0 cana getirmek büyük basarı tebrik ediyorum sizi emeği gecenleri ama 0 cana getirdik kestik yerde yatıyordu biz resim cekmedik demeniz sacma geliyor.Soruna cevap olarak ismeti kesmeye geldiğinizde ben ve muconex ordaydık.
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

TRHeRaKLeSs yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Resim

:arrow:
Resime iyi bakın gencler tanktada sarsılmaz var ismettede ölü bi yaratık oyuncu vs vs de sarsılmaz olurmu hiç ?
Ferhat demişsinki tank işinimi yapıcak resim mi alıcak.Orda kactane arz var elbet biri alırdı hatta ismet yatsa ben bile alırdım resim.
BeLaXMoHiCaaN yazdı:1. Si adamLar Kesmiş Çekemiyosanız Anten Takın ayrıca Ne RoA ' y mış arkadaş qeLen qiden Tek RoA kesebiLir dio Hayırdır Bu oyunu Tek RoA mı oyunu :lol: :lol: :lol: Çok az kaLdı Hemde Çok ;)
Kardes son yorumlarını gördümde lonca olarak antenlere karsı bi zafiyetinizmi var ? sanırım size cok anten takmışlar sizde bizlere öneriyorsunuz :D
CARIZMA yazdı:Bi kere saçmaLıgı söyLiyim çekemiyorsun ? Bizim RoA yla sorunumuz yok. SOrunumuz varsa bu kadar mı RoA dan dostum var ? BenLe hergün muhabbeti oLan şakaLaşan kaç RoA lı dostum var biLiyor musun ? Ben oraya 0 canLı fotosunu koydum bana yarım canın lafını yapıyorsan tamam biz kesmedik ismeti. Sen geL handanın 0 canda fotosunu koy ben eger en ufak bir tepki gösterip tebrik etmezsem bütün ikv alemi yüzümüze vursun. Burda mühim oLan ne biLiyomusun LodosLarın vahim haLi. Sorun degiL İsmeti kesip kesmemek sorun orda biz 0 cana getirdigimizde siz nerdeydiniz. Yok öyle Lodosun biLmek süper şifaları ismeti kestirmedi fiLan yarım canın lafını yapıcak kadar yüzsüzsen söyLe ben sadece şurda tbrk bekLerdik oLsun mühim degiL biz yine devam ederiz.
Bak iste böyle ol gel canımı ye kardesim bizim derdimiz yarım can değil zaten 0 cana getirmek büyük basarı tebrik ediyorum sizi emeği gecenleri ama 0 cana getirdik kestik yerde yatıyordu biz resim cekmedik demeniz sacma geliyor.Soruna cevap olarak ismeti kesmeye geldiğinizde ben ve muconex ordaydık.
Arkadaş demişki önemli degil demiş ismt öLsede geri kaLkar bende onu diyorum bu kadar önemLi degiLse neden kitlendikden sonra tekrar konu açıp foto koymuş ben diyorum ben bunu yakaLaya biLdim koydum yarım can kala aLmışım benim için bu kesiLmiş kadar büyük başarıdır. Bunu tebrik edenLere tşkLer ama göLge düşürenLerede bişey diyemem iyi forumLar.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Arkadaşlar bakın başarınız tartışmasız fakat ismeti kestik demenize rağmen ölü şekilde olduğu fotoğrafı göremiyoruz evet 0 cana indirmek büyük başarı fakat eğer kestik diyorsanız fotoğraf koymak zorunluluğu gerektirir. :(

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Kardeşim zaten foto alamadık die bidaha gittik yani 2. defa yoksa niye gidelim ismete ?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
TRHeRaKLeSs
İskele Babası
İskele Babası

melihbey yazdı:Arkadaşlar bakın başarınız tartışmasız fakat ismeti kestik demenize rağmen ölü şekilde olduğu fotoğrafı göremiyoruz evet 0 cana indirmek büyük başarı fakat eğer kestik diyorsanız fotoğraf koymak zorunluluğu gerektirir. :(
Ne güzel acıklamış bizi kardesim sağolasın :)
LASTDRAGON yazdı:Kardeşim zaten foto alamadık die bidaha gittik yani 2. defa yoksa niye gidelim ismete ?
1.de kesemediğiniz icin gitmişsinizdir ?
arkadas sunu anlamıyorum bak bana bi izah et kapansın konu.
Loncayı topluyorsun ismet kesicez diyorsunuz 0 cana kadar devamlı birileri resim cekiyor ama ölüyken ne hikmetse kimse o tuşa basmıyor.ya ben okadar caba edicem milleti topluyacağım ismeti keseceğim resim almıyacağım.Hadi ordan.yemeyin bizi diyoruz.
CARIZMA yazdı: Arkadaş demişki önemli degil demiş ismt öLsede geri kaLkar bende onu diyorum bu kadar önemLi degiLse neden kitlendikden sonra tekrar konu açıp foto koymuş ben diyorum ben bunu yakaLaya biLdim koydum yarım can kala aLmışım benim için bu kesiLmiş kadar büyük başarıdır. Bunu tebrik edenLere tşkLer ama göLge düşürenLerede bişey diyemem iyi forumLar.
Konuyu saptırıyorsunuz kardesim yanlış anlasılıyoruz ferhat'ın girip din inanc katması gibi bişey yapıyorsunuz.Diyorumki kesin kesmeyin önemsiz iki vakit gecsin uyanacak zaten YANLIZ kestik diye hava atıp yerde yatarken resim cekmiyorsanız burda bizde yorumumuzu koyarız ortaya.
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

İsmet Ölse Ne olur ölmese canı azalsa ne oluyor diyen arkadaşlarımıza cevap

Eğer LOdos sanız Sizler ismet in temsilcileri olarak bu klanda bulunuyorsunuz doğrumuyum eğer o yatarsa bunların En büyüğü yatmış en küçüğü yatmasa ne olur derler sizin baktıgınız açıyla Hepiniz birer ezik veyahutta Klanlarını savunmayan birer üyeler olarak akıllarında saklarlar .
İsmet öldükten sonra doğru birdaha canlanır ama :D biliyosunzki ws lerde bizde ölünce canlanıyoruz eğer 3 kere ölürsek Çok büyük şeyleri kaybediyor İsmette her ölüşünde bizim görmediğimiz ama asılda olan birşeyi kaybediyoruz onur umuzu kaybediyoruz İsmetin temsilcisi olarak savaşıyoruz. Yok ben ismet in temsilcisi deilim diyorsanız Handan Hanım herkese kapısını açık tutmuş :D
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
TRHeRaKLeSs
İskele Babası
İskele Babası

kursatkaragoz yazdı:İsmet Ölse Ne olur ölmese canı azalsa ne oluyor diyen arkadaşlarımıza cevap

Eğer LOdos sanız Sizler ismet in temsilcileri olarak bu klanda bulunuyorsunuz doğrumuyum eğer o yatarsa bunların En büyüğü yatmış en küçüğü yatmasa ne olur derler sizin baktıgınız açıyla Hepiniz birer ezik veyahutta Klanlarını savunmayan birer üyeler olarak akıllarında saklarlar .
İsmet öldükten sonra doğru birdaha canlanır ama :D biliyosunzki ws lerde bizde ölünce canlanıyoruz eğer 3 kere ölürsek Çok büyük şeyleri kaybediyor İsmette her ölüşünde bizim görmediğimiz ama asılda olan birşeyi kaybediyoruz onur umuzu kaybediyoruz İsmetin temsilcisi olarak savaşıyoruz. Yok ben ismet in temsilcisi deilim diyorsanız Handan Hanım herkese kapısını açık tutmuş :D
Sen cok oyun oynuyorsun.Etkilenme bukadar zararlı.

Onur grur diyorsun oyun oynarken anana bacına yediğin küfürler onurunu yıpratmıyorda ismetmi yıpratıyor.
ölmeyi bayılma sanmak diye bi kalıplaşmıs söz vardır aynı o misal.Gercek değil bu oyun oyun.
CloneBay
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CloneBay »

Chat yazdı:1 incide ellerinden kacıran arzlar sonra tekrar geldiler bu sefer daha sağlamdılar ama atladıkları bişey var Ernestoo,Muchonex,Hugoboss gibi sifacılarımızla kale etrafındaydık ve daha muhafız bile kesemeden gittiler. :)
Ve düşünün ismet ölüyor ve onca arzdan 1 i bile resim almıyor ..HASSSS..:)

Resim
Dikkat ismet pert diyorlar ama ismet benim yanımda :S sanırım muhoları ismet sandılar :)
Resim
yazışmaları okuyun sadece CİHAN I HÜKÜMRAN loncası adını zedelememek icin kestik diyip geciyorlar.Hani Roa kesti bizde kestik gibisinden.Bildiğimiz sidik yarıştırma oyunu.
Resim
Burdan itibaren film kopuyor meteor kaleye kadar kovalamaktayız arkadasları :)
Resim
İşte kaleyi savunan lodoslar :)
Resim
Meteor sancağa gitmişler dendi ismeti kesemedik bi sancak alalım diye ama biz gidene kadar 2 3 resim cekilmişler okadar biz gittikten sonra kaleye yolladıklarımız doğru ada sancağa gitmiş ordada gece yarısı kimse olmadığından haberimiz olmadı yoksa orayada gömerdik :)
Resim
Resim
Ve son mamalarını verdik ve yuvalarına kapattık..;)

*Tek önerim gencler İsmeti kesmek istiyorsanız gece vaktı gelin tıpkı diğerleri gibi ancak boşken kesersiniz ;)

#@!? ergenine bak sen kabullenemiyor :D Atabeyin koydugu resimi görmüyormusun ml herif. :D :D :D
TRHeRaKLeSs
İskele Babası
İskele Babası

CloneBay yazdı: #@!? ergenine bak sen kabullenemiyor :D Atabeyin koydugu resimi görmüyormusun ml herif. :D :D :D

Bi ergencan daha sen kimin yancısısın gülüm.Memleketimde cidden beyin bedava bu tip arkadaslara. atabeyin koyduğu resim bi önceki kesimdi s.g(Soldan git) bak bakayım o konuda nadir tebrik edenlerden biride benimdir ne konustuğunuzu bilmiyorsunuz rezil niteliksiz madde.
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Mahmut kanka ne karizmatik çıkmışım la :D Foto alırken söyleseydin 333 derdim :D:D

Olum O Akşamı Handanın yanına kadar çıktıydım :D Onun fotosunu alaydım.Hava yapardık Arzlara :D:D:D
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team

“Genel Sohbet” sayfasına dön