Amaç nedir yani ?Dolandırıcılık ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Amaç nedir yani ?Dolandırıcılık ?

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

SUPERbuyu yazdı:Merhaba Saf kardeşim
Ben, MKASUPERbüyü
mka konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevinirim dostum, karsındaki kişi saf degil bu oyunda senden cok geçmişi vardır. o yüzden biraz daha saygılı olalım...
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Flush yazdı:Tekrar Merhaba.. Bu tarz oyun içi dolandırıcılık yapmaya çalışan kişileri " Şikayet Et " Butonu ile bildirebilirsiniz. Kişi oyundan çıktıysa Yasaklı Listesine Eklemeyi deneyin oyunda olmadığına dair yazı çıktığı takdirde Fotoğrafları destek takımına yollayın.. Gereken işlem zaten o sırada yapılır..

Tekrardan İyi Forumlar..
Kimse bilmiyor bi sen biliyorsun zaten.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Arkadaşım YWNİ BİR HESAP AÇIP " levellik Çarın ismini = Nocommentt yapıp

Konuşma penceresine gelip 40 karakter felan boşluk bırakıp (GM)(YONETICI)Nocomment yazıyor ve yazısını ekliyor :D

Çoğu hırsızın kullandıgı taktik bu onun için dikkatli olalım
SUPERbuyu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SUPERbuyu »

Blackmaqiic yazdı:Superbüyü iyi dinle.

Birincisi ben öyle bir yöneticiyiye çamur atmak için açmadım konuyu
ikincisi zaten bana yazanın yönetici olduğuna inansam şifremi verirdim.
üçüncüsü şahsen tanımıyorum ama o yönetici ismi nihat abinize aitse ve o adam onu kullanıyosa burda belnlik ne var ? gidip yapani bulup ona ateş püskürsün
Maksat millet görsün diye koydum bunları buraya

Son olarak da adam gibi konuş Cümlene ve tanımadığın bir kişiye saf diye hitap etme sevgili kardeşim.!
İyi de bilader altına veya başlığa şunu yazmıyorsun.
Bakın Gm nicki ile dolandırıcılara dikkat diye
Direk olarak resimleri atmışsın bi açıklama koymamışsın saf dememde de birşey yok sırf bu sebebten saf yine derim sana :) insan bi açıklama eder madem ki konu açıyorsunuz eksiksiz iş etmeyin bizde yanılmayalım.Zoruna gittiyse sözlerim kusura bakma.

xMoRtaLx yazdı:
SUPERbuyu yazdı:Merhaba Saf kardeşim
Ben, MKASUPERbüyü
mka konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevinirim dostum, karsındaki kişi saf degil bu oyunda senden cok geçmişi vardır. o yüzden biraz daha saygılı olalım...
Konuşmalarım Gayet dikkatlidir,Sevinip sevinmemen senin elinde yanlış bir söz kullandığımı sanmıyorum ve her kelimemin arkasındayım.Ayrıca Benim geçmişimi bilmeden geçmişle alakalı söz söylemen çok mantıksız Oyun olarak geçmişi benden üstünmüş?? ahaha senle bunu tartışıcak değilim.
Beni bilen bilir,Tanımadığın için böyle konuşuyorsun :) Her kimse konuyu açan gerekli açıklamayı etmemiş,Oyun geçmişi sağlam olan adam bu tür şeyleri koyarken konunun altınada yazı yazmasını bilir.Lafı uzatmanın manası yok.Diceğim o ki sizin gibilere "iyilik edende aynı,size başka şey edende aynı" Böyle zihniyetle gelmiş böyle gidersiniz :)

Birde Nickimi yazarak konuşabilseniz iyi olcak :D Lonca adını ve Klan adını yazmanın Manası yok.
Ayrıca Konuyu kitleyin gereksiz bir konu amaçsız bir konu adam açmış konuyu ne yaptığını kendiside bilmiyor
Yukarıda yazmış eee ben millet görsün öğrensin diye aldım resimleri :D bende diyorum ki
bu kadarda olmaz konuşmalardan belli senin karşıdaki kişiye ne kadar inanıp inanmaman olm uyarıyorum sizi öğreniyorsunuz işi sonrada gelip bana artislik ediyorsunuz allah sizi bildiği gibi etsin heyy allahım ne çocukların eline kaldık
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

süper büyü, karsında yasıtın yok cocugum, sen tanınacak bir adam olsaydın ben seni iyi tanırdım merak etme. demek ki o kadar yer edememişsin oyunda. adam istedigi konuyu acar buraya yüzlerce insan giriyor kimse laf etmiyoda sanamı kaldı laf etmek? ayrıca konuya bakıpta ne oldugunu anlamak biraz kafa meselesi, senin anlayamamanı normal karsılıyorum. o konusmalarda blackmagiic adamla dalga geçicem diye, adamın gm olduguna inanmıs gibi konusuyor, tabi sendeki kapasite eksikliği bunu anlamı engelliyor. sana sadece ''saf'' kelimesini kullandın diye gayet insanca bi cevap yazmıstım ama sen benim yasımı bilmeden, ''cocuklar'' die bi yakıstırma yapmıssın. madem bu oyunda eskisin yeni gelen ergenler gibi davranmayı bi kenara bırakta adabı ne kadar biliyosun görelim.

konuyu kilitleyin de saçma insanlarla saçma muhabbete girmeyelim durduk yere...
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

SUPERbuyu
İskele Babası
İskele Babası

Ya Koçum sen beni tanısan ne olacak tanımazsan ne olcak ? kimsin necisin nesin veya kendini ne sanıyorsun bu oyunda bir tek sizler yoksunuz sizin bilmediğiniz onlarca insan varki sizin gibileri ceblerinden çıkarırlar işim gücüm yok seninle uğraşıcak kadar. bilgi verdik hepsi bu fazlasına luzum yok hele hele sana söz söylücek parmaklarıma yazzık.Bi doktora gözük ben insanların sözlerine bakarak yaşını belirlemem nice gençler vardır ki benden senden iyi laf eder.
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SUPERbuyu yazdı:Ya Koçum sen beni tanısan ne olacak tanımazsan ne olcak ? kimsin necisin nesin veya kendini ne sanıyorsun bu oyunda bir tek sizler yoksunuz sizin bilmediğiniz onlarca insan varki sizin gibileri ceblerinden çıkarırlar işim gücüm yok seninle uğraşıcak kadar. bilgi verdik hepsi bu fazlasına luzum yok hele hele sana söz söylücek parmaklarıma yazzık.Bi doktora gözük ben insanların sözlerine bakarak yaşını belirlemem nice gençler vardır ki benden senden iyi laf eder.
dengesiz misin gülüm sen? bilgi verdigine laf eden yok, adabını takın dedik sadece. doktora benim degil senin gözükmen gerekir. ben kendimi bişey zannetmiyorum, sadece herkes gibi bir oyuncuyum fakat sen gibi cok bilmiş ukala insanlara karsı fazla agresifim sanırım :) ha bu arada benden iyi laf edebileceğini zannediyosan devam et, ama öyle bi kapasiten yoksa bırak o gençler gelsin fazla ugrastırma beni de hiç olmazsa laf ediceksem karsımda adam gibi adam olsun sen gibi kıcı kırık veletle ugrasmayalım dimi :) ne de olsa mka salla gitsin :D

SUPERbuyu
İskele Babası
İskele Babası

Oyunda görmek isterim realde görmek isterim :) ahh ahh bi buluşsak ne güzel olur açık tel vereyim ara bakalım bu konuşmaları yapabilicekmisin :)
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SUPERbuyu yazdı:Oyunda görmek isterim realde görmek isterim :) ahh ahh bi buluşsak ne güzel olur açık tel vereyim ara bakalım bu konuşmaları yapabilicekmisin :)
memleket neresi? ben didim'de yasıyorum. izmir'e gelebilirim, ist'a aralıtka gelecegim fuara. buralardan bi yerdeysen görüşebiliriz gülüm :)

SUPERbuyu
İskele Babası
İskele Babası

oyundayım sana yazcağıma oyunda oynar eğlenirim daha iyi zevk vermiyorsun.bi kaybol uğraşamam senle.bi kaç kişi özelime bişeyler yazdı onlara saygımdan bişi yazmıcam sende yazma.

“Genel Sohbet” sayfasına dön