mka konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevinirim dostum, karsındaki kişi saf degil bu oyunda senden cok geçmişi vardır. o yüzden biraz daha saygılı olalım...SUPERbuyu yazdı:Merhaba Saf kardeşim
Ben, MKASUPERbüyü
Amaç nedir yani ?Dolandırıcılık ?
Re: Amaç nedir yani ?Dolandırıcılık ?
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kimse bilmiyor bi sen biliyorsun zaten.Flush yazdı:Tekrar Merhaba.. Bu tarz oyun içi dolandırıcılık yapmaya çalışan kişileri " Şikayet Et " Butonu ile bildirebilirsiniz. Kişi oyundan çıktıysa Yasaklı Listesine Eklemeyi deneyin oyunda olmadığına dair yazı çıktığı takdirde Fotoğrafları destek takımına yollayın.. Gereken işlem zaten o sırada yapılır..
Tekrardan İyi Forumlar..
bir varmış bir yokmuşum
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşım YWNİ BİR HESAP AÇIP " levellik Çarın ismini = Nocommentt yapıp
Konuşma penceresine gelip 40 karakter felan boşluk bırakıp (GM)(YONETICI)Nocomment yazıyor ve yazısını ekliyor
Çoğu hırsızın kullandıgı taktik bu onun için dikkatli olalım
Konuşma penceresine gelip 40 karakter felan boşluk bırakıp (GM)(YONETICI)Nocomment yazıyor ve yazısını ekliyor
Çoğu hırsızın kullandıgı taktik bu onun için dikkatli olalım
-
- İskele Babası
İyi de bilader altına veya başlığa şunu yazmıyorsun.Blackmaqiic yazdı:Superbüyü iyi dinle.
Birincisi ben öyle bir yöneticiyiye çamur atmak için açmadım konuyu
ikincisi zaten bana yazanın yönetici olduğuna inansam şifremi verirdim.
üçüncüsü şahsen tanımıyorum ama o yönetici ismi nihat abinize aitse ve o adam onu kullanıyosa burda belnlik ne var ? gidip yapani bulup ona ateş püskürsün
Maksat millet görsün diye koydum bunları buraya
Son olarak da adam gibi konuş Cümlene ve tanımadığın bir kişiye saf diye hitap etme sevgili kardeşim.!
Bakın Gm nicki ile dolandırıcılara dikkat diye
Direk olarak resimleri atmışsın bi açıklama koymamışsın saf dememde de birşey yok sırf bu sebebten saf yine derim sana
Konuşmalarım Gayet dikkatlidir,Sevinip sevinmemen senin elinde yanlış bir söz kullandığımı sanmıyorum ve her kelimemin arkasındayım.Ayrıca Benim geçmişimi bilmeden geçmişle alakalı söz söylemen çok mantıksız Oyun olarak geçmişi benden üstünmüş?? ahaha senle bunu tartışıcak değilim.xMoRtaLx yazdı:mka konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevinirim dostum, karsındaki kişi saf degil bu oyunda senden cok geçmişi vardır. o yüzden biraz daha saygılı olalım...SUPERbuyu yazdı:Merhaba Saf kardeşim
Ben, MKASUPERbüyü
Beni bilen bilir,Tanımadığın için böyle konuşuyorsun
Birde Nickimi yazarak konuşabilseniz iyi olcak
Ayrıca Konuyu kitleyin gereksiz bir konu amaçsız bir konu adam açmış konuyu ne yaptığını kendiside bilmiyor
Yukarıda yazmış eee ben millet görsün öğrensin diye aldım resimleri
bu kadarda olmaz konuşmalardan belli senin karşıdaki kişiye ne kadar inanıp inanmaman olm uyarıyorum sizi öğreniyorsunuz işi sonrada gelip bana artislik ediyorsunuz allah sizi bildiği gibi etsin heyy allahım ne çocukların eline kaldık
süper büyü, karsında yasıtın yok cocugum, sen tanınacak bir adam olsaydın ben seni iyi tanırdım merak etme. demek ki o kadar yer edememişsin oyunda. adam istedigi konuyu acar buraya yüzlerce insan giriyor kimse laf etmiyoda sanamı kaldı laf etmek? ayrıca konuya bakıpta ne oldugunu anlamak biraz kafa meselesi, senin anlayamamanı normal karsılıyorum. o konusmalarda blackmagiic adamla dalga geçicem diye, adamın gm olduguna inanmıs gibi konusuyor, tabi sendeki kapasite eksikliği bunu anlamı engelliyor. sana sadece ''saf'' kelimesini kullandın diye gayet insanca bi cevap yazmıstım ama sen benim yasımı bilmeden, ''cocuklar'' die bi yakıstırma yapmıssın. madem bu oyunda eskisin yeni gelen ergenler gibi davranmayı bi kenara bırakta adabı ne kadar biliyosun görelim.
konuyu kilitleyin de saçma insanlarla saçma muhabbete girmeyelim durduk yere...
konuyu kilitleyin de saçma insanlarla saçma muhabbete girmeyelim durduk yere...
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
-
- İskele Babası
Ya Koçum sen beni tanısan ne olacak tanımazsan ne olcak ? kimsin necisin nesin veya kendini ne sanıyorsun bu oyunda bir tek sizler yoksunuz sizin bilmediğiniz onlarca insan varki sizin gibileri ceblerinden çıkarırlar işim gücüm yok seninle uğraşıcak kadar. bilgi verdik hepsi bu fazlasına luzum yok hele hele sana söz söylücek parmaklarıma yazzık.Bi doktora gözük ben insanların sözlerine bakarak yaşını belirlemem nice gençler vardır ki benden senden iyi laf eder.
dengesiz misin gülüm sen? bilgi verdigine laf eden yok, adabını takın dedik sadece. doktora benim degil senin gözükmen gerekir. ben kendimi bişey zannetmiyorum, sadece herkes gibi bir oyuncuyum fakat sen gibi cok bilmiş ukala insanlara karsı fazla agresifim sanırımSUPERbuyu yazdı:Ya Koçum sen beni tanısan ne olacak tanımazsan ne olcak ? kimsin necisin nesin veya kendini ne sanıyorsun bu oyunda bir tek sizler yoksunuz sizin bilmediğiniz onlarca insan varki sizin gibileri ceblerinden çıkarırlar işim gücüm yok seninle uğraşıcak kadar. bilgi verdik hepsi bu fazlasına luzum yok hele hele sana söz söylücek parmaklarıma yazzık.Bi doktora gözük ben insanların sözlerine bakarak yaşını belirlemem nice gençler vardır ki benden senden iyi laf eder.
-
- İskele Babası
Oyunda görmek isterim realde görmek isterim
ahh ahh bi buluşsak ne güzel olur açık tel vereyim ara bakalım bu konuşmaları yapabilicekmisin
memleket neresi? ben didim'de yasıyorum. izmir'e gelebilirim, ist'a aralıtka gelecegim fuara. buralardan bi yerdeysen görüşebiliriz gülümSUPERbuyu yazdı:Oyunda görmek isterim realde görmek isterimahh ahh bi buluşsak ne güzel olur açık tel vereyim ara bakalım bu konuşmaları yapabilicekmisin
![]()
-
- İskele Babası
oyundayım sana yazcağıma oyunda oynar eğlenirim daha iyi zevk vermiyorsun.bi kaybol uğraşamam senle.bi kaç kişi özelime bişeyler yazdı onlara saygımdan bişi yazmıcam sende yazma.