Ogol yazdı:
BURDAN BENİ BU GRUPA ALDIĞI İCİN Blondes'e ve Blondes'de dail olmak üzere tüm grupa tesekkür ediyorum ve söylemek istiyorumki en son motorinde oyundan cıkmadım oyundan düstüm birdaha giremememin sebebi internetin gec gelmesiydi internet geldiğinde oyuna geldim fakat Psikopatxarnavut adlı carım herharde düsmemdem 10 dk'dan fazla zaman gectiyse artık neden bilmiyorum ama mısır casısında sığınak kapısının önünde acıldı onlara söylemek istiyorumki ben onları satmadım düstüm beni satıcı bilmesinler
YUH ARTIK DÜŞÜNEN KESİP DE FORUMA KOYDUYSANIZ BİŞEY DEMİYORUM.
TAKVA yazdı:Hayır tabikide şaka değil . Hem böyle bir şakada düşünülemez. Şuan üstümüz item olarak çok iyi olabilir fakat sonuçta hepimiz birzamanlar [ Ezik ] tabiri ile güçsüz değilmiydik ?
Tebrik edilen kişiler seni o bölgeye alan kişilerdir.İnşallah item düşürdüğün taktirde onları unutmazsın .Bu arada caps Lock tuşunu kapatırsan sevinirim .
Ogol yazdı:
BURDAN BENİ BU GRUPA ALDIĞI İCİN Blondes'e ve Blondes'de dail olmak üzere tüm grupa tesekkür ediyorum ve söylemek istiyorumki en son motorinde oyundan cıkmadım oyundan düstüm birdaha giremememin sebebi internetin gec gelmesiydi internet geldiğinde oyuna geldim fakat Psikopatxarnavut adlı carım herharde düsmemdem 10 dk'dan fazla zaman gectiyse artık neden bilmiyorum ama mısır casısında sığınak kapısının önünde acıldı onlara söylemek istiyorumki ben onları satmadım düstüm beni satıcı bilmesinler
YUH ARTIK DÜŞÜNEN KESİP DE FORUMA KOYDUYSANIZ BİŞEY DEMİYORUM.
BEN YORUM YAZDIM BU DAHA COK BİR TESEKKÜR KONUSUDUR DİYE :roll: