DÜSÜNEN KESİMİ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: DÜSÜNEN KESİMİ

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Ogol yazdı:Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
BURDAN BENİ BU GRUPA ALDIĞI İCİN Blondes'e ve Blondes'de dail olmak üzere tüm grupa tesekkür ediyorum ve söylemek istiyorumki en son motorinde oyundan cıkmadım oyundan düstüm birdaha giremememin sebebi internetin gec gelmesiydi internet geldiğinde oyuna geldim fakat Psikopatxarnavut adlı carım herharde düsmemdem 10 dk'dan fazla zaman gectiyse artık neden bilmiyorum ama mısır casısında sığınak kapısının önünde acıldı onlara söylemek istiyorumki ben onları satmadım düstüm beni satıcı bilmesinler

YUH ARTIK DÜŞÜNEN KESİP DE FORUMA KOYDUYSANIZ BİŞEY DEMİYORUM.
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ogol »

TAKVA yazdı:Hayır tabikide şaka değil . Hem böyle bir şakada düşünülemez. Şuan üstümüz item olarak çok iyi olabilir fakat sonuçta hepimiz birzamanlar [ Ezik ] tabiri ile güçsüz değilmiydik ?

Tebrik edilen kişiler seni o bölgeye alan kişilerdir.İnşallah item düşürdüğün taktirde onları unutmazsın .Bu arada caps Lock tuşunu kapatırsan sevinirim .

iyi oyunlar
yok unutmam tapiki tekrar tesekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

IIxSaGoLeRaxII yazdı:
Ogol yazdı:Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
BURDAN BENİ BU GRUPA ALDIĞI İCİN Blondes'e ve Blondes'de dail olmak üzere tüm grupa tesekkür ediyorum ve söylemek istiyorumki en son motorinde oyundan cıkmadım oyundan düstüm birdaha giremememin sebebi internetin gec gelmesiydi internet geldiğinde oyuna geldim fakat Psikopatxarnavut adlı carım herharde düsmemdem 10 dk'dan fazla zaman gectiyse artık neden bilmiyorum ama mısır casısında sığınak kapısının önünde acıldı onlara söylemek istiyorumki ben onları satmadım düstüm beni satıcı bilmesinler

YUH ARTIK DÜŞÜNEN KESİP DE FORUMA KOYDUYSANIZ BİŞEY DEMİYORUM.
BEN YORUM YAZDIM BU DAHA COK BİR TESEKKÜR KONUSUDUR DİYE :roll:
Kullanıcı avatarı
goPLuxXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen goPLuxXx »

Abi gir oyuna P.M. At tesekkurlerini ilet çok zor bişey deilki forma koyuosun . neyse basarılarının dewamını dilerim

iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

goPLuxXx yazdı:Abi gir oyuna P.M. At tesekkurlerini ilet çok zor bişey deilki forma koyuosun . neyse basarılarının dewamını dilerim

iyi forumlar
saol valla 12 cevaptan senle TAKVA teprik yorumları yazdınız
diyerleri hep bana tas attı bu konuda

“Genel Sohbet” sayfasına dön