Eski Ankadan Yenisine Doğru Bir ANlatım.. Okuyunuz**********
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Eski Ankadan Yenisine Doğru Bir ANlatım.. Okuyunuz**********
ilk başlarda az kişi olduğundan dolayı bende eminönü sunucusundan tılsıma geçtim Şava felan hemen aralarına aldılar Şava kasmama yardım etti coğu zmn üretimlerde we item konusunda cok yardım etti bizde onu abimiz bildik bana Askerim we 26 yaşındayım dedi bilmem doğrumu.... gel zmn git zmn itemleri dizdim Şava dediğin gibi karı kız peşindeydi sürekli Güneş adında bi kız wardı arz bunu terketmiş galiba bana aynen sunu dedi Wer carını item war sende ben suna bi cıkma teklif edim dedi kabul ederse ayrılcam ondan dedi Abimizya tm dedim bi iyilikte bizden olsun die carı werdim we anında itemleri başka cara aktardı.... böylelikle kimin ne mal olduğu anlaşıldı sonuc olarak Şava Adi Dolandırıcı biridir ........Abdülhamid felan bu olaya şahittir ... bu arada ben Xxlasterixlxx :evil:
- enfectionn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: Eski Ankadan Yenisine Doğru Bir ANlatım.. Okuyunuz**********
Bodyquard yazdı:ilk başlarda az kişi olduğundan dolayı bende eminönü sunucusundan tılsıma geçtim Şava felan hemen aralarına aldılar Şava kasmama yardım etti coğu zmn üretimlerde we item konusunda cok yardım etti bizde onu abimiz bildik bana Askerim we 26 yaşındayım dedi bilmem doğrumu.... gel zmn git zmn itemleri dizdim Şava dediğin gibi karı kız peşindeydi sürekli Güneş adında bi kız wardı arz bunu terketmiş galiba bana aynen sunu dedi Wer carını item war sende ben suna bi cıkma teklif edim dedi kabul ederse ayrılcam ondan dedi Abimizya tm dedim bi iyilikte bizden olsun die carı werdim we anında itemleri başka cara aktardı.... böylelikle kimin ne mal olduğu anlaşıldı sonuc olarak Şava Adi Dolandırıcı biridir ........Abdülhamid felan bu olaya şahittir ... bu arada ben Xxlasterixlxx :evil:
Seni Hatırladım KArdeşimm
Sava Benim KAnkamdır xD Ve Bana Dedi Bi aktarım yapıcaz Kanka Tmm dedim kurt mağ önünde buluştuk itemleri aldım ben Kanka dedim bunlar kimin benim dedi.O ara sen Meteordan Sesleniyordun Şava Hatırladım Şava Hırsızdır Ama kankamdır.GEçmi Olsun Elden bişey gelmez giden gitti şava Meranda Görürsem senin adınada bi Söviyim xD