Yaşım daha 14 İkv'ye Yeni Başlamıştık. Evimde o zamanlar internet yoktu. Kafeye Gider Tarık abinin Kardeşi. Zehra Abla o Fatih Bak yeni bir oyun var istersen snada öğreteyim dedi. Tamam abla olur dedim bende Hani bir bakayım dedim şu oyuna bir Baktım İKV xD Bartın Merkezdede Vardı oyun Ama Kimse oynamazdı o zamanlar. orada Emin Önünde Bir çar açtım. X-MeN diye. böylece başladı işte İKV serüvenim. Daha Ankaya Gelene kadar Çoook büyük olaylar Vardı ama Ben yavaş yavaş Gerçek Konuma Girmeye Başlayayım.
EminÖnünde " KuvaiSeyyare ve Unkown" Adında 2 tane çarım var. Karakürk Kesicez Bizim kafe Toplandık. ( gürkan ben Tarık abi Ersin abi Hasan Gecenin 2'si 3'ü... ) Çıktık yola şamanları Temizledik.. Onu kestik bunu kestık Ama NasıL kestik. Depar'a basarsın Oyun donar 2saat geLmez. deparın boşa geçer.... Tam o sıralarda Anka sunucusu açıldı işte. Yeter la ..mık diye Bağırdım kafeden Bastım "ALT f4 " Butonuna Yaktım bi sigara. Tarık abi dedi Ne oldu la neden Sinirlendin. Abi peşimde bi yığın Yaratık var... aşşaya Karaya indim Oyun donuk saten Bi baktım 2 arz Beni Kesmiş xDD dedim ben kaçarım bnlardan oyun donukken hp ileri tıklıyodum. dedim böyleyken böyle. o gece Vakti Girdim ankaya Bizim bu şava , Aykut , Sinan, ilker hala Muhabbetteler. Karı kız peşindeler xD. Selam verdim Selamı aldılar. Dediler Sen nereden geLdin EminÖnü dedim. Sonra çarı yarım saatte 7 lwl yaptım Lodos oldum. oo buda bizden Lodos buda dediler. ama şava kız peşindeydi onunla muhabbete geçemedik. sinan ilker , aykut hala muhabbet içindeler onlarla tanıştık şu oldu bu oldu saolsunlar yardımda ettıler xD daha ilk girdiğim gün beni aralarına aldılar xD Helal olsun Eğer okuyorlarsa ÖZledim la Sizi xD
Sonra Gündüz girdim 2 çarı 25 yapmıştım. bu sefer büyücülerimi unkown ve Agonustos'u kasayım dedim. ve kastım bırktım 2 günde 4 tane 25 lwl çar kastım. Sonra Bi emin Önüne Bakayım dedim. Baktım hala durum aynı. Tamam Eminde bir sürü para + item var. 0'dan başlamakda zor eminde nasıl yaptıysak oradada yaparım dedim. Dedim bizim ortama Ben artık ankada oynuyom. itemim param yok ama Gerçek dostlar edindim. üretim müretimdende para alan yoktu xD
tarık abiler dayanamadı 2 -3 gün sonra geçtiler xDDD Ama Helal olsun. Kısa Zamanda Çok büyük işler Başardık. En güçlü Gurub oLmayı Başardık Sanıyorum.
Ya o kadar çok insan vardıki ankada. Meteorda İtem kasamıyordum yah. Taaa giderdim köprüdeki şamanları keserdim büyücümle xD aLfa zorlardı ama Yapacak bişi yok bşyer bir orası vardı xD Duygu Ne zaman Gitsem Karakürk'ün o Dikili taşın orada hızlı keserdi xD
Bende onun yukarısındakı Taşın dibinde xDD O mag Drenc Yüzük düşürmüştü 5 M'ye Alan oldu xD Ama o kadar çok isteyen vardıki. Şans'a bak 2 dk sonra aynısını bende düşürdüm yan çara Geçtim Tanımasınlar diye ondan 8 m yede ben satmıştım xDD
İlk arz Sancağın orada Başladık KP kasmya. Benim İnzıbat'ın son 20 Kalınca Tarık abi Beni Öldür 10 karızmayla ben ws atacağım derdim. 10 Karzmayla dolaşır AbdüLhamid , Ankasavaş , büyü .. xD onu keserdim hep xD
Ama Hep lodos kalede doğdugum zaman oranın tam altındaki Apadan Her kalktığım zaman 1 Tane apa çekerdim. Benim o Kuvaixinzibatiyenin Balı çoktu xD
Klandan Şarkılar yazmakmı. Bölgeden anlamlı sözlermi yazmakmı xD Ne günlerdi ya.
Lilth Diye bi kız vardı. onla aram iyiydi baya. Onunla Çıkmaya başladık işte. Sivri adaya gider 2 büyücü Kemik kafa keserdik. Ecrin ablamda gelirdi 3 büyücü takılırdık. Ama EN güzEL ortamlar Gerçekten bizdeydi.
AnıL , Ecrin abla , Tetik , vuraL ( Merlin ) sinan , Aykut , ugur , Ufuk Adaş ( gerçi bunlardan sonra geldin ama makaran güzeL sennde
Bizim Djbarbaros bak onunda hakkını yemeyeyim. Yah Meteor Madeninın onune otururduk sadice makara yapmak için yah xD.
Bakın Bu konuları okumakta İnsan'a zevk Veriyor değiLmi?...
bunlar 2010 Öncesi Ankaydı. güzeL ankaydı. en iyi sunucu olan Ankaydı...
Kurtadmin , DeatvaLLeyefsane Şava ...
Hergün kavga ederlerdi. millet Sizin kavganızımı dinliceğiz be diye sunucudan Çekip gitti..
Hergün 1 kişi gitti neredeyse Hergün 1 kişi...
Neyse Yönetim Mi artık Kurt admin Dost bulamadığından dolayımı diye gELmedi sunucuya. Sonradan Gelenler oldu ... Gidenler oLdu...
ortadaki olayları es geçiyorum.
Ama Anka Bu zaman'a kadar Herşeyiyle GüzeLdi. Bugunlerde sunucuda Topu topu saysak 25'i geçmez. ve birde Bu 25 kişi arasındaki kavgayı düşünür oLursak?? yah yarından sonra hidra geLecek şu geLecek Bu geLecek Sen daha Neden Kavga Ediyorsun? Hazırlıgını yapsana. eL birlik oLsana. 3 Kişiyle Tamam kestiniz ifliss'i. eee sonra? İfliss'in yanınaa 100 yaratık koysan ve ifliss'i kesmeye çalışsan Bu Hidrayı Kesmesi Daha Zor oLacak. Sayın Anka Halkı. Sizleri Sukunet'e çağırıyorum. Dost ve Kardeşliğe Çağırıyorum.
Artık Ankaya Girmekten Sıkılır oldum. ankadan Nefret Eder oLdum. Ankada Savaşmaktan sıkıldım. Ankada Muhabbet etmekten Sıkıldım. Ankada Maden Çekmekten sıkıldım. Ankada Fareyle yaratık seçip kesmekten sıkıldım. Ankada Büyücüyle oynamaktan sıkıldım. Ankada Boş durmaktan sıkıldım.
Şimdi Nedenlerini açıklıyorumm
Ankaya Giriyorum 2 Sn Sonra ben selam verince Millet Başlıyor Kavgaya.
Ankaya Giriyorum İnsan yok. ankada Savaşcak 2-3 Kişi var Kimi keseceksin? Yarın işin düşecek. Ankada Tam muhabbet ediyorsun Artık bolgeden muhabbet etmek imkansız Söyleden Bölge Klan ÖzeL'i kapatıp Sadice Söyleden edeceksin muhabbeti. Maden'e gidiyorsun Selam verirsn adam selam aLmaz Maden'e yoğunlaşır canın sıkılır sohbet edecen Madendeyim der.... Maden'e gidecen dolu olur... Ankda buyucu kullanmak zor yaratık zor kesiyosun buyucuyle 2 yaratık dalınca zor durumda kalıyorsun.. ankada yapacak hiç birşey kalmadı Ve ben bundan sıkıldım.
Eğer Okursanız bunları Gerçekten bana hak vereceksiniz.
Sayın Yöneticiler. ankadaki Hesabımı Banlarsanız Banlayın ama Diğerleri kalsın.
geLelim Şimdi Ankadaki Madenlerden çıkan kavgaya.
Herkez neredeyse birbirine Dargın... LaN yeter artık bu kavganız.
blade. Tamam Kimse Kullanmadı oto Programı Ben Kullandım. Beni silin Herkez. Beni Yasaklayın. Beni Banlayın. Yeter Artık Kavgadan oyun oynanmaz hale geLdi. sayın İKV' yönetimi Ankadaki Herşeyimi Silin ama diğer Yerlerdeki çarlarım kalsın. Çünki Anka Benim için Bitmiştir. Bırak Artık Selam vermek için Dahi Girmem. eğer Yönetim diğer Çarlarımı Silmezler ise bundan sonra pro kullanmamaya Şeref ve Namus ÜZerine Yemin Ederim.
Ne oyunu Yükler iken. Ne Oyunda Yazmıyordu Böyle Bir kuraL. Resmiyete Dayanan bir BiLgi Yoktur Sanırsam. Ama Yönetim Neyi uygun Görürse yapsın. Sizden Tek İstediğim Ankayı silin. Geri üyeliklerim kalsın.
Ya sayın arkadaşlar. bu kavgalarınızı GÖrdükce İnan sizlere Gülüyorum. Ya. Bu bir Sadice OYUN. OYUN OUN OYUN...!!!! unutmayın OYUN sokun aklınız'a bir OYUN..!!!
Tamam Gerçek anlamda Sana birisi Laf atar küfreder Söver. Tatsız bir olay çıkartırsında. Bir oyun için bu Sövmeler. bu küfürler Neden Ben anlayamadım.
evet Zamanında Bende Çok kavga ettim. sonra düşündümki Ben bir Salakmışım. ama Şimdi Karşı taraftan sizler'e baktıkca Gülüyorum.
Bu yukarıda yazdıklarımda Nev Anka sunucusu
bir oyun yüzüne Hala Tavırlar. Bir oyun yüzüne kutuplaşmalar. Bu kavga bitmediği sürece Ankadakiler'in çoğu Dost olmadığı sürece Ben EminÖnündeyim veya Tılsımda KamiL abilerleyim....
Tılsımda Adamları Tanımıyorum Gelip geçene Klandan SaLdırıyorum. Kesiyom KEsiliyom. Çok sarıyo vaLLa xD
Ugur , ufuk , Adaş , Selcuk , Sizlerde gelin kanka. Ecrin eminonune Gitti bizde Anılla Tılsımdayız. geLin Kasalım en baştan başlıyalım burada.Ben Öğrenciyim plus Derdimde Biter hem. artık bu aydan sonra plus'u kapatabilirim gaLiba Ama Tılsımda oynamaya başladığım için
Gerekli Plus işlemi.
Hadi Kalın sağlıcakla. Yeni adresim ( TıLsım / barbar Loncası / unkown/ Bilinmeyen )