Tanışma
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tanışma
Sa Arkadaşlar ben Teşkilat sunucusundan Ultramazan adım Ramazan .Teşkilattakilere duyrulur arkadaş olacak karekter kanka arıyorum 2600 max hasarlıyım Vs lere açığım oOOWİNTERSUNOOo Saygılarr
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Re: Tanışma
Bu ne la item arar gibi arkadaşlık arıyon.Bari arkadaş olana 10 m falan verecem de tam olsun 
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- Samurayjack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Gel senle arkadaş olalım yada arkadaş olcak varmı diye arkadaş olunmaz. Arkadaş olcaksan birine yardım edersin ona item filan verirsin arkadaş olursunuz sonra oda sana item verir yardım eder. Cümleni böle yazsaydın farksız olurdu
( Arkadaş Alınır pm)
( Arkadaş Alınır pm)
İbrahimsavaşçı (46)
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
0900 lü hatgibi Yazmışsın bi An Tel NO da Vericen Sandım
Kilit Lütfen +18 e kaçıyo UNUTMAYALIMKİ Forum'da Çocuklarda var sonra kötü Laflar Ögreniyorlar yok Yangın tüpü Felan
Kilit Lütfen +18 e kaçıyo UNUTMAYALIMKİ Forum'da Çocuklarda var sonra kötü Laflar Ögreniyorlar yok Yangın tüpü Felan
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRtaLx yazdı:siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Fazla söze gerek yok.xMoRtaLx yazdı:siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
Never beleive someone who tells who they are.
- WarLordxILeadeRI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
xMoRtaLx yazdı:siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
fazla soze gerek yok. Hersey acık. destek tam fakat bı bakıma haklılarda ıtem arar gıbı arkadas aranmaz
xMoRtaLx yazdı:sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Yangın Tüpü ha o da güzelEsTeRGoNxRss yazdı:0900 lü hatgibi Yazmışsın bi An Tel NO da Vericen Sandım
Kilit Lütfen +18 e kaçıyo UNUTMAYALIMKİ Forum'da Çocuklarda var sonra kötü Laflar Ögreniyorlar yok Yangın tüpü Felan![]()
Florasan...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Grup Bölgelerinde Skaype Aç Eminim Güzel Arkadaş ve abin olur ... Ztn Kişilikli ve maksatın hırsızlık yapmak değilse karşınlaki insan seni sever ve İyi Akadaş Olurlar
Kimsenin Şifresini İsteme Kimseye Şifre Verme
Kimsenin Şifresini İsteme Kimseye Şifre Verme
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba