Tanışma

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
recepivedik37
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Tanışma

Mesaj gönderen recepivedik37 »

Sa Arkadaşlar ben Teşkilat sunucusundan Ultramazan adım Ramazan .Teşkilattakilere duyrulur arkadaş olacak karekter kanka arıyorum 2600 max hasarlıyım Vs lere açığım oOOWİNTERSUNOOo Saygılarr
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Re: Tanışma

Mesaj gönderen angelona »

Bu ne la item arar gibi arkadaşlık arıyon.Bari arkadaş olana 10 m falan verecem de tam olsun :P
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
Samurayjack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Samurayjack »

Gel senle arkadaş olalım yada arkadaş olcak varmı diye arkadaş olunmaz. Arkadaş olcaksan birine yardım edersin ona item filan verirsin arkadaş olursunuz sonra oda sana item verir yardım eder. Cümleni böle yazsaydın farksız olurdu
( Arkadaş Alınır pm)
İbrahimsavaşçı (46)
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

0900 lü hatgibi Yazmışsın bi An Tel NO da Vericen Sandım
Kilit Lütfen +18 e kaçıyo UNUTMAYALIMKİ Forum'da Çocuklarda var sonra kötü Laflar Ögreniyorlar yok Yangın tüpü Felan :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

xMoRtaLx yazdı:siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

xMoRtaLx yazdı:siz ne kadar düşüncesiz insanlar olmuşsunuz ya :S adam iyi niyetli birşey yazmıs oraya, hemen dalga geçmek cokmu hosunuza gidiyo. ilgilenmiyosan ya da begenmediysen yorum yazmazsın olur biter, silah dayayan yok dimi kafanıza. ya lafa gelince insanlıkta kimseye laf ettirmezsiniz ama su konuya bakınca sizden bi durum olmayacagı aşikar. kardes sen bunları takma kafana, ona buna item verip almayla arkadas olunmaz sadece cıkar ilişkisi kurulur. sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
Fazla söze gerek yok.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
WarLordxILeadeRI
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WarLordxILeadeRI »

fazla soze gerek yok. Hersey acık. destek tam fakat bı bakıma haklılarda ıtem arar gıbı arkadas aranmaz
xMoRtaLx yazdı:sohbetin hoşsa, efendi bir adamsan her türlü arkadas bulabilirsin.
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass

İki Ters,Bir Düz
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

EsTeRGoNxRss yazdı:0900 lü hatgibi Yazmışsın bi An Tel NO da Vericen Sandım
Kilit Lütfen +18 e kaçıyo UNUTMAYALIMKİ Forum'da Çocuklarda var sonra kötü Laflar Ögreniyorlar yok Yangın tüpü Felan :)
Yangın Tüpü ha o da güzel :D

Florasan...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Sunucu: Tılsım
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Grup Bölgelerinde Skaype Aç Eminim Güzel Arkadaş ve abin olur ... Ztn Kişilikli ve maksatın hırsızlık yapmak değilse karşınlaki insan seni sever ve İyi Akadaş Olurlar

Kimsenin Şifresini İsteme Kimseye Şifre Verme ;)
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.

“Genel Sohbet” sayfasına dön