Bir şeyleri bilmeden konuşmak hiçte iyi bir şey değildir. Evet 59 cana indirdim bu herkesin gözünde büyükmüş gibi göründü fakat bunu nasıl yaptığımı bilen insan çoktu bilmeyenler nasıl yaptın diyerek hayretle baktı bazı bilenler benim aklıma gelmeyen senin aklına gelmiş deyip bana övgüler sundular bazı bilenler ise onlardan önce düşündüğüm için bencillik yapıp ne var sanki bende keserim dedi fakat aylar boyunca hiç bir şifa benim dereceme sancakta gelemedi bazılarının sebepleri vardı bazıları ise yetersiz itemden dolayı yapamadı. Ben hava atmadım atmam ama yapabildiklerimi göstermek her insan gibi benimde hoşuma gider lakin bu videoları koymamın nedeni bana karşı olan tutumlardı yapamazsın denildiğinde ben o şeyi yapmak için elimden gelenin fazlasıyla uğraşırım.
İflisi ashabsız kestimmi kesmedimmi kesin kanıt yok ben sevdiğim dostlarıma kestiğimi söylerim onlar yayabilir fakat bunu asla kanıtlamam o zaman bende bencil olurum çünkü şuan için hiç bir iddaa yok. Bu saatten sonrada isteyen her şifa karakterini dizip tek kesebilir yeterki itemleri bilsin
Bu arada şifa ile keserken direncini 1000 yapmak yetersiz bastığı candan fazla vurmanın tek 1 yolu var onuda sadece sevdiklerime söyledim ws taktiği olarak kullanıyorlar (Yüc. ard. değil)
Davut kardeş doctordoctor seni övdü bende ona cevap verim Lakin benim seviyeme gelemedi diyosun seviyeni söyle de bilelim. En son konu açtığın yani 59 cana indridğini söylüyosan bende indirdim şifacımla. Ama kesme konusuna gelince tek şifanın keseceğine inanmıyorum çünkü ck süresi yetişmez mesela fareler gibi ölün deyince ck gider ardından seni öldüreceğim der ck süre yetişmez ölürsün ben bunu çok denedim olmadı belki 1 grup gidersin tek dalarsın başkasına seni öldüreceğim der şansına ama ozamanda ' nerden bilelim tek kestiğini ' derler sinir küpü ederler adamı.
Bastığı candan fazlasını vurmak kolay iştir onu hallederiz ama dediğim gibi ck süresi yetişmez kesmek imkansızdır madem kesilebilio birisi kessin koysun foruma Ha bide tek kesseydin eğer foruma atardın bunu sende iyi biliyon .
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
-------------------------------------------------------------------------------------- Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
45 sn. de 1 fareler gibi ölün diyor 1 dk. da 1 kez öleceksin ve tekrar 1 dk. da bir kudret yiyor tekrardan kesmeyi deneyeceğim çok uzun sürebilir fakat üslublarda dikkat edilmesi gerektiğini anlatan bir video olabilir