Beyler 1 şifa ve 1 ofans iflis yere serilmiştir herkesin cok kolay dedigi fakat bi türlü yapamadıgı olayı biz gerceklestirdik video da var ama boyutu cok büyük oldugu icin upload edemedim Oyuna arada bi girip egelence olsun diye bole seyler yapacagız
Kesimi yapan isimler : Vindemiatrix ve Birzamanlarikv
1 büyü 1 şifa gerek hasar yönünden gerek kudret yönünden gerekse kutup yönünden daha iyi kardeş. aynen geçen sene bende kesmiştim o şekilde .
Biz 1 savaş 1 şifa kestik aslında merandaydık öylesine gittik iflis için uygun değildi yeteneklerim . Mesela sarsılmazım 1 di en fazla 2 defa açabildim süresi yetmiyodu . Üst üste Fareler gibi ölün ve seni öldüreceğim Vindemiatrix dediğinde sarsılmazla yırttım ama 2. sinde şifacımız beni kurtardı farelerden sonra ck gitti seni öldüreceğim deyincede seri bi şekilde ck attı son saniyede . Şunuda söyleyim 2. deneyişte kestik Yani anlatmak istediğim herkes derki ben de keserim 1 savaş 1 şifa ozaman kessinler koysunlar foruma akşama kadar deneyipte kesemeyen bile olur
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
-------------------------------------------------------------------------------------- Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Dadava ben bu oyunda proflaşırken vardı videolarını izlerdim güya ben tecrübesiz olmuş olurdum bana taktik vermeye çalışırdı Dadawayı iyi tanırım ama onun yaptıkları boş şeyler şifacıyla tek başına kesmeye çalıştı 59 cana kadar indirdi ardından bende denedim 59 a kadar indirdim herkes dadawanın kestiğini sanıyodu bilmiyorlardıki tek şifa iflis kesilmesinin imkansız olacağını ... Sonra tekrar denedim 3 kişi rahat kestim bazı oyunu bırakan arkadaşlarımla . Dadawanın yaptığı hiç bişey ozaman herkesin gözünde büyük bişeyemiş gibi gördündü tek yapmanız gereken şey gidip direnci 1000 lemek oda karakürk iksir ve karakürk herhangi bir itemle olur. 2 şifa kesmişti Rowxwolf ile ozaman herkes yine şaşırmıştı size şunu söyleyim 2 şifa kesmek 1 SAVAŞÇI 1 ŞİFACI KESMEKTEN KOLAYDIR Denemeyen bilmez . Son olarakta docdordocdor madem küçümsüyon git kes 1 şifa 1 ofans koy foruma Ha bide Benim yeni yetme olduğumu düşünen varsa asıl kendileri yeni yetmedir bilmiyorlar
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
-------------------------------------------------------------------------------------- Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Kincaliousx yazdı:Dadava ben bu oyunda proflaşırken vardı videolarını izlerdim güya ben tecrübesiz olmuş olurdum bana taktik vermeye çalışırdı Dadawayı iyi tanırım ama onun yaptıkları boş şeyler şifacıyla tek başına kesmeye çalıştı 59 cana kadar indirdi ardından bende denedim 59 a kadar indirdim herkes dadawanın kestiğini sanıyodu bilmiyorlardıki tek şifa iflis kesilmesinin imkansız olacağını ... Sonra tekrar denedim 3 kişi rahat kestim bazı oyunu bırakan arkadaşlarımla . Dadawanın yaptığı hiç bişey ozaman herkesin gözünde büyük bişeyemiş gibi gördündü tek yapmanız gereken şey gidip direnci 1000 lemek oda karakürk iksir ve karakürk herhangi bir itemle olur. 2 şifa kesmişti Rowxwolf ile ozaman herkes yine şaşırmıştı size şunu söyleyim 2 şifa kesmek 1 SAVAŞÇI 1 ŞİFACI KESMEKTEN KOLAYDIR Denemeyen bilmez . Son olarakta docdordocdor madem küçümsüyon git kes 1 şifa 1 ofans koy foruma Ha bide Benim yeni yetme olduğumu düşünen varsa asıl kendileri yeni yetmedir bilmiyorlar
Tek şifada kesebilir
Ashab yokken canını 40 a indirdim Kudet ixiri bitti zehir ii vuruo xd
Element de ii işler
Tek şifa kesebilir bence
Sizi tebrik ederim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49) Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ