Kadim'in bulunduğu alan yaklaşık 12x çapında dersek gaffarın bulunduğu alan x çapındaSkyBlue yazdı:Kadim = 3 kişi
Gaffar = 6 kişi (daha kesilmedi)
Kadim vs Gaffar bey
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Kadim vs Gaffar bey
Karaköy
Ultron
Megatron
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
SkyBlue yazdı:Kadim = 3 kişi
Gaffar = 6 kişi (daha kesilmedi)
o 3 büyücü kadime kaçmadan dalsınlar kadim 99 olur sonra pert
-
- Cin Avcısı
Gaffar Bey' i ilk kez kesen ve Kadim Hidrayı 3 kişi kesen ilk lonca RoN dur. Fakat Kadim Hidra eskiden daha güçsüzdü, yeni gelen hidra güncellemeleriyle hidra kesimleri zorlaştırılmıştır. Kadim Hidrayı 3 büyücü kesecem diyen varsa buyursun benden ödül 5 akik.(ödül sadece Teşkilatta teslim edilecektir) 
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Ne ronmuş arkadaş herkez tanıtım yapmak için zorluyo kendiniISeHRaZaTI yazdı:Gaffar Bey' i ilk kez kesen ve Kadim Hidrayı 3 kişi kesen ilk lonca RoN dur. Fakat Kadim Hidra eskiden daha güçsüzdü, yeni gelen hidra güncellemeleriyle hidra kesimleri zorlaştırılmıştır. Kadim Hidrayı 3 büyücü kesecem diyen varsa buyursun benden ödül 5 akik.(ödül sadece Teşkilatta teslim edilecektir)
Karaköy
Ultron
Megatron
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
melihbey yazdı:Ne ronmuş arkadaş herkez tanıtım yapmak için zorluyo kendiniISeHRaZaTI yazdı:Gaffar Bey' i ilk kez kesen ve Kadim Hidrayı 3 kişi kesen ilk lonca RoN dur. Fakat Kadim Hidra eskiden daha güçsüzdü, yeni gelen hidra güncellemeleriyle hidra kesimleri zorlaştırılmıştır. Kadim Hidrayı 3 büyücü kesecem diyen varsa buyursun benden ödül 5 akik.(ödül sadece Teşkilatta teslim edilecektir)![]()
RoN u ben de ilk defa duydum :=) Reklam
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
1,5 yıl önceki Kadim neyse şuanki Gaffar öyle.Kadimi rahat kese biliryoruz taktiğini bildiğimiz için ama Gaffar'ın taktiğini bilmediğimiz için çok zor geliyor.Gaffar'ın taktiğini bilsek kolay gelicek.Kısacası Kadim Gaffar'ı yerlerde süründürür,havada taklalar atırır,kafasını yere kömer yani ağzını burnunu kırar
Gayet açık
Gayet açık
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Madem kadım vs Gaffar dıyorsunuz neden milletın eksmesıyle ılgılı konuşuyorsunuz Gaffarın 2 T canı var kadımın 9 Gaffar her vuruş 10 k atsa (Yaratık Direncı) Kadımde her vuruşta 5 k atsa gene kadım keser + kadım ergnden etkılenmez kaostanda etkılenmez bossdur çünkü 2 side depre myapıyor + her vuruşta En az 20 - 40 k can alıyor kadım kaçmayan birisi olduğu iç.in gaffar
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Çok boş konuşan insanlar var. Gaffar oynatılmıyor, bu sebeple 3 kişi tarafından kesilemiyor. Kadim ile Gaffar aynı keseye konulamaz. Kadim'in kazanacağı zaten belli. İşiniz gücünüz yok mu?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Yav bu kadar uğraşıyorsunuz bunu birde kadime soralım?intikamatesi yazdı:1,5 yıl önceki Kadim neyse şuanki Gaffar öyle.Kadimi rahat kese biliryoruz taktiğini bildiğimiz için ama Gaffar'ın taktiğini bilmediğimiz için çok zor geliyor.Gaffar'ın taktiğini bilsek kolay gelicek.Kısacası Kadim Gaffar'ı yerlerde süründürür,havada taklalar atırır,kafasını yere kömer yani ağzını burnunu kırar![]()
Gayet açık![]()
Muhabir: Kadim Hidra Efendimiz , Gaffar Bey size baş kaldırdığı söylentileri doğru mu?
Kadim Hidra: Hani şu pijamalı gaffur mu? Şuan benim mekanı temizliyor.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Herkes olaya yalnızca enerji bakımından yaklaşmış. Olay yeteneklerde biter. Gaffarın herkese birden attığı yetenek bile(büyü bozma ile bozulabilen) kadimi öldürmeye yeter. Yanlış hatırlamıyor isem 1 milyon civarında hasar veriyordu. Bu yetenek bozulmadığı takdirde ve yeteneğe maruz kalan kişi ölmediği takdirde 3 saniyede bir defa 1 milyon hasar verdiğini düşünürsek zaten olay biter
Kadim hidra 5 saniyede bir defa vuruş yapar o da en fazla 8 -12 bin... Tek kazancı zihin tutması olur o da etkisi geçtiğinde hapı yutar. Yani gaffar kadimi öttürür
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN