Kadim vs Gaffar bey

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Kadim vs Gaffar bey

Mesaj gönderen melihbey »

SkyBlue yazdı:Kadim = 3 kişi
Gaffar = 6 kişi
(daha kesilmedi)
Kadim'in bulunduğu alan yaklaşık 12x çapında dersek gaffarın bulunduğu alan x çapında ;) ;)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

SkyBlue yazdı:Kadim = 3 kişi
Gaffar = 6 kişi
(daha kesilmedi)

o 3 büyücü kadime kaçmadan dalsınlar kadim 99 olur sonra pert :) Gaffar kadimi kaçırarak kesecekse tamam ama normal şartlarda kadim tek geçer :)
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Gaffar Bey' i ilk kez kesen ve Kadim Hidrayı 3 kişi kesen ilk lonca RoN dur. Fakat Kadim Hidra eskiden daha güçsüzdü, yeni gelen hidra güncellemeleriyle hidra kesimleri zorlaştırılmıştır. Kadim Hidrayı 3 büyücü kesecem diyen varsa buyursun benden ödül 5 akik.(ödül sadece Teşkilatta teslim edilecektir) :)
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

ISeHRaZaTI yazdı:Gaffar Bey' i ilk kez kesen ve Kadim Hidrayı 3 kişi kesen ilk lonca RoN dur. Fakat Kadim Hidra eskiden daha güçsüzdü, yeni gelen hidra güncellemeleriyle hidra kesimleri zorlaştırılmıştır. Kadim Hidrayı 3 büyücü kesecem diyen varsa buyursun benden ödül 5 akik.(ödül sadece Teşkilatta teslim edilecektir) :)
Ne ronmuş arkadaş herkez tanıtım yapmak için zorluyo kendini :) :)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

melihbey yazdı:
ISeHRaZaTI yazdı:Gaffar Bey' i ilk kez kesen ve Kadim Hidrayı 3 kişi kesen ilk lonca RoN dur. Fakat Kadim Hidra eskiden daha güçsüzdü, yeni gelen hidra güncellemeleriyle hidra kesimleri zorlaştırılmıştır. Kadim Hidrayı 3 büyücü kesecem diyen varsa buyursun benden ödül 5 akik.(ödül sadece Teşkilatta teslim edilecektir) :)
Ne ronmuş arkadaş herkez tanıtım yapmak için zorluyo kendini :) :)

RoN u ben de ilk defa duydum :=) Reklam
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

1,5 yıl önceki Kadim neyse şuanki Gaffar öyle.Kadimi rahat kese biliryoruz taktiğini bildiğimiz için ama Gaffar'ın taktiğini bilmediğimiz için çok zor geliyor.Gaffar'ın taktiğini bilsek kolay gelicek.Kısacası Kadim Gaffar'ı yerlerde süründürür,havada taklalar atırır,kafasını yere kömer yani ağzını burnunu kırar :)

Gayet açık :)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Lighter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lighter »

Madem kadım vs Gaffar dıyorsunuz neden milletın eksmesıyle ılgılı konuşuyorsunuz Gaffarın 2 T canı var kadımın 9 Gaffar her vuruş 10 k atsa (Yaratık Direncı) Kadımde her vuruşta 5 k atsa gene kadım keser + kadım ergnden etkılenmez kaostanda etkılenmez bossdur çünkü 2 side depre myapıyor + her vuruşta En az 20 - 40 k can alıyor kadım kaçmayan birisi olduğu iç.in gaffar
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Çok boş konuşan insanlar var. Gaffar oynatılmıyor, bu sebeple 3 kişi tarafından kesilemiyor. Kadim ile Gaffar aynı keseye konulamaz. Kadim'in kazanacağı zaten belli. İşiniz gücünüz yok mu?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

intikamatesi yazdı:1,5 yıl önceki Kadim neyse şuanki Gaffar öyle.Kadimi rahat kese biliryoruz taktiğini bildiğimiz için ama Gaffar'ın taktiğini bilmediğimiz için çok zor geliyor.Gaffar'ın taktiğini bilsek kolay gelicek.Kısacası Kadim Gaffar'ı yerlerde süründürür,havada taklalar atırır,kafasını yere kömer yani ağzını burnunu kırar :)

Gayet açık :)
Yav bu kadar uğraşıyorsunuz bunu birde kadime soralım?

Muhabir: Kadim Hidra Efendimiz , Gaffar Bey size baş kaldırdığı söylentileri doğru mu?

Kadim Hidra: Hani şu pijamalı gaffur mu? Şuan benim mekanı temizliyor.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Herkes olaya yalnızca enerji bakımından yaklaşmış. Olay yeteneklerde biter. Gaffarın herkese birden attığı yetenek bile(büyü bozma ile bozulabilen) kadimi öldürmeye yeter. Yanlış hatırlamıyor isem 1 milyon civarında hasar veriyordu. Bu yetenek bozulmadığı takdirde ve yeteneğe maruz kalan kişi ölmediği takdirde 3 saniyede bir defa 1 milyon hasar verdiğini düşünürsek zaten olay biter :D Kadim hidra 5 saniyede bir defa vuruş yapar o da en fazla 8 -12 bin... Tek kazancı zihin tutması olur o da etkisi geçtiğinde hapı yutar. Yani gaffar kadimi öttürür :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön