Millet agzına geleni sayar küfürü eder şikayet ederiz bakarız susturulmamış kaldığı yerden devam eder . Biz küfür etmeyiz o kadar agır laf etmeyiz tek şikayette 7 gün susturuluruz hani burada adelet nerede ? Adamlar 7/24 çar satılır diye kendi hesabında yazıyor , şikayet edilmemek için oyundan çıkıyor print alıyorum destege yolluyorum bana geri bile dönülmüyor ne cevap var ne de atılan ban ! Eğer biz 1 kere yazsaydık çar satılır diye print yollansa bakardık 999 gün bana nerede adelet ? Neden gereği yapılmıyor printle beraber yolladım ama değişen birşey yok adam devam ediyor çar satılır deyip alt çekmeye . Bir de diyorsunuz ki flood şikayet etmeyin , destege aynı iletiyi defalarca yollamayın yanıtlanmaz . Ee 1 kere yolluyoruz zaten onada cevap gelmiyor . Ama dakikasında susturmayı biliyorsunuz cevap nerede peki ?
2.side diyorsunuz ki => Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Sığınaklar bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120 artar!
Pekala bu böyleyse 1 haftalık artırıcı aldım grupta kimsede artırıcı yok + 2 kişide plus yoktu 3 gün geçti aradan daha bomboş çıkan bi kıyamet alevi kolye başka bişey yok ama plussuz adama düştü herşey neden ? Artırıcı almak ile hata mı ettik ? PEKİ SORUYORUM ADALET ?
Yetkili yok mudur ?
- QUAstar
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yetkili yok mudur ?

Hep anlatırdı sevdiklerim;
"Böyleyken böyle olur, Söz söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olur"
İhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım
Quastar
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Yetkili yok mudur ?
Artık Sobee için
Artırıcılar bahane , para kazanmak şahane...
- QUAstar
- İri Fare Avcısı
Aynen öyle plussuz adama düşüyor herşey bize çıkan yok hani %110 ..OTTOMANxx yazdı:Artık Sobee için

Quastar
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Çoğu oyuncu bu şans sistemini yanlış anlıyor. Senin %110 dediğin şans faktörü normal item düşürme şansın %10 ise onun %110 yani %11'i. %10+%11= %22 olur. Plussuz adamın zaten %10 şansı var. Sana düşmeyip ona düşmesi şaşılacak bir durum değil.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- QUAstar
- İri Fare Avcısı
şef yaratıklardan %20daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır. ?SkyBlue yazdı:Çoğu oyuncu bu şans sistemini yanlış anlıyor. Senin %110 dediğin şans faktörü normal item düşürme şansın %10 ise onun %110 yani %11'i. %10+%11= %22 olur. Plussuz adamın zaten %10 şansı var. Sana düşmeyip ona düşmesi şaşılacak bir durum değil.

Quastar
düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır diyor eşya size düşer demiyor.Ayrıca karakter şans oranı diye bir durum da var oyunda onu da hesaba katsan.QUAstar yazdı:şef yaratıklardan %20daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır. ?SkyBlue yazdı:Çoğu oyuncu bu şans sistemini yanlış anlıyor. Senin %110 dediğin şans faktörü normal item düşürme şansın %10 ise onun %110 yani %11'i. %10+%11= %22 olur. Plussuz adamın zaten %10 şansı var. Sana düşmeyip ona düşmesi şaşılacak bir durum değil.
- QUAstar
- İri Fare Avcısı
Peki ben 4 gündür sıgnaga giriyorum adamlarda plus bile yok onlara düşüyor burda diyor ki plustan gelen %50 ile birlikte %110 oluyor peki bu az bi oran mı ? 4 günde sadece kıyamet kolye düştü başka bişey yok düşen adamlarda plus yok !

Quastar
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Sığınaklar bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.QUAstar yazdı:Peki ben 4 gündür sıgnaga giriyorum adamlarda plus bile yok onlara düşüyor burda diyor ki plustan gelen %50 ile birlikte %110 oluyor peki bu az bi oran mı ? 4 günde sadece kıyamet kolye düştü başka bişey yok düşen adamlarda plus yok !
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
nadide eşya düşer demiyor.
%20 daha fazla efsunlu(illa nadide olcak diye birşey yok örn
eğer bunlarda düşmedi diyorsan o senin talihsizliğin.
ayrıca senin sığınak'a girme sayın şans oranını değiştirmez.
ve son olarak eşya pluslu olana düşecek diye birşey de yok