Yetkili yok mudur ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QUAstar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yetkili yok mudur ?

Mesaj gönderen QUAstar »

Millet agzına geleni sayar küfürü eder şikayet ederiz bakarız susturulmamış kaldığı yerden devam eder . Biz küfür etmeyiz o kadar agır laf etmeyiz tek şikayette 7 gün susturuluruz hani burada adelet nerede ? Adamlar 7/24 çar satılır diye kendi hesabında yazıyor , şikayet edilmemek için oyundan çıkıyor print alıyorum destege yolluyorum bana geri bile dönülmüyor ne cevap var ne de atılan ban ! Eğer biz 1 kere yazsaydık çar satılır diye print yollansa bakardık 999 gün bana nerede adelet ? Neden gereği yapılmıyor printle beraber yolladım ama değişen birşey yok adam devam ediyor çar satılır deyip alt çekmeye . Bir de diyorsunuz ki flood şikayet etmeyin , destege aynı iletiyi defalarca yollamayın yanıtlanmaz . Ee 1 kere yolluyoruz zaten onada cevap gelmiyor . Ama dakikasında susturmayı biliyorsunuz cevap nerede peki ?

2.side diyorsunuz ki => Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Sığınaklar bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20
daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!

Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120 artar!

Pekala bu böyleyse 1 haftalık artırıcı aldım grupta kimsede artırıcı yok + 2 kişide plus yoktu 3 gün geçti aradan daha bomboş çıkan bi kıyamet alevi kolye başka bişey yok ama plussuz adama düştü herşey neden ? Artırıcı almak ile hata mı ettik ?
PEKİ SORUYORUM ADALET ?
Resim

Hep anlatırdı sevdiklerim;
"Böyleyken böyle olur, Söz söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olur"
İhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım

Quastar
OTTOMANxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yetkili yok mudur ?

Mesaj gönderen OTTOMANxx »

Artık Sobee için

Artırıcılar bahane , para kazanmak şahane...
Kullanıcı avatarı
QUAstar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen QUAstar »

OTTOMANxx yazdı:Artık Sobee için

Artırıcılar bahane , para kazanmak şahane...
Aynen öyle plussuz adama düşüyor herşey bize çıkan yok hani %110 ..
Resim

Quastar
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Çoğu oyuncu bu şans sistemini yanlış anlıyor. Senin %110 dediğin şans faktörü normal item düşürme şansın %10 ise onun %110 yani %11'i. %10+%11= %22 olur. Plussuz adamın zaten %10 şansı var. Sana düşmeyip ona düşmesi şaşılacak bir durum değil.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
QUAstar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen QUAstar »

SkyBlue yazdı:Çoğu oyuncu bu şans sistemini yanlış anlıyor. Senin %110 dediğin şans faktörü normal item düşürme şansın %10 ise onun %110 yani %11'i. %10+%11= %22 olur. Plussuz adamın zaten %10 şansı var. Sana düşmeyip ona düşmesi şaşılacak bir durum değil.
şef yaratıklardan %20daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır. ?
Resim

Quastar
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

QUAstar yazdı:
SkyBlue yazdı:Çoğu oyuncu bu şans sistemini yanlış anlıyor. Senin %110 dediğin şans faktörü normal item düşürme şansın %10 ise onun %110 yani %11'i. %10+%11= %22 olur. Plussuz adamın zaten %10 şansı var. Sana düşmeyip ona düşmesi şaşılacak bir durum değil.
şef yaratıklardan %20daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır. ?
düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır diyor eşya size düşer demiyor.Ayrıca karakter şans oranı diye bir durum da var oyunda onu da hesaba katsan.
Kullanıcı avatarı
QUAstar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen QUAstar »

Peki ben 4 gündür sıgnaga giriyorum adamlarda plus bile yok onlara düşüyor burda diyor ki plustan gelen %50 ile birlikte %110 oluyor peki bu az bi oran mı ? 4 günde sadece kıyamet kolye düştü başka bişey yok düşen adamlarda plus yok !
Resim

Quastar
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sniper94 »

QUAstar yazdı:Peki ben 4 gündür sıgnaga giriyorum adamlarda plus bile yok onlara düşüyor burda diyor ki plustan gelen %50 ile birlikte %110 oluyor peki bu az bi oran mı ? 4 günde sadece kıyamet kolye düştü başka bişey yok düşen adamlarda plus yok !
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Sığınaklar bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!

nadide eşya düşer demiyor.

%20 daha fazla efsunlu(illa nadide olcak diye birşey yok örn:[color=#FFFF40][İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Kolye][/color]) eşya düşer.

eğer bunlarda düşmedi diyorsan o senin talihsizliğin.

ayrıca senin sığınak'a girme sayın şans oranını değiştirmez.

ve son olarak eşya pluslu olana düşecek diye birşey de yok

“Genel Sohbet” sayfasına dön