DÜĞÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: DÜĞÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Kindar yazdı:Merhaba Sevgili Esra ve Metin;

Bu denli sevgi dolu bir hadise, Kindar bir adamı bile gözü dolu dolu edebiliyor. :) Ömrünüz boyunca sıhhat, mutluluk ve afiyet ailenizin yamacından ayrılmasın inşaallah. Allah bu hayırlı olayı, daha nice hayırlara gebe ihsan etsin. Her ne kadar "Necömmert" kadar opsiyonel tatil imkanları sunamasam da, İstanbul'da balayı düşündüğünüz taktirde, her türlü konaklama ve rehberlik hizmetlerinizi ben üstlenebilirim. Sarnıçlardaki Medusa'dan, Ayasofya rutubetine ve oradan Eminönü balık keyfine kadar uzanan bir yol, istediğiniz taktirde sizleri bekleyebilir... :)

En tabii duygu ve muhabbetlerimle, gözlerinizden öpüyorum.
Çok teşekkür ederim. Nocömmert kadar değil desende, onun imkanlarından aşağı kalır bir teklif değil hani :D Gönlünüzün zenginliğide yeterince doyurucu gerçekten.

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Altının 200tl'ye merdiven dayadığı şu dönemde bol takılır bir düğün olmasını temenni ediyorum :)

Şaka bir yana böylesine güzel bir güne katılmayı çok isterdim fakat mesafe sorunu ile aranızda olamayacağım.
Eğer olurda İstanbul'a yolunuz düşerse size şahane bir boğaz manzarası ve şahane bir kahvaltı sözüm olsun :)
Bir ömür boyu mutluluklar diler, her gününüzün düğün günü gibi neşeli ve sağlıklı geçmesini temenni ederim.

Saygılarımla.
Bak buna hayır diyemem herhalde :) Bol takılı bir düğün her genç kızın rüyası :P
JiGyyyy yazdı:Reis; Allah dan bir ömür boyu mutluklar dilerim
Düğününde çember ekibi olarak halay çekicez((:

Jigy den yengeye epe ((:
Bu jigy benim bildiğim jigy ise eğer, o epeyi almadan peşini bırakmam bilesin :D
kalphackeri16 yazdı:Bende evLencem baksanıza GM'ler dagıtıyo hediyeleri .dd
Hani nerede :D
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle Her ikinizide tebrik eder Birlikte Sağlık mutluluk huzurlu bir hayat geçirmenizi dileyerek sözlerime başlamak isterim.

İkv de tanışıp sevginizi real hayata taşıyıp böyle güzel bir birlikteliğe adım atmak gerçekten güzel bir durum. Bence bir çok gence örnek olucak ve güven vericek bir olay oldu sizinkisi. (Eminim bir çok oyuncu şifacısında kaldırmayı 15 yapıp yer altına koşmuştur bile. :D :lol: )

Umarım hayatınız boyunca mutluluk hiç peşinizi bırakmaz. :)

Keyifli forumlar..
Örnek olabilirsek ne mutlu bize. Şifa konusuna gelince, Ramiz dayının deyimiyle "Şifada kaldırmanın 15 olması mühim değil yeğen, mühim olan 15 kaldırmayla doğru kişiyi kaldırabilmek :D "

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... Darısı tüm sevenlerin başına diyor ve Ümit Besen'den bir şarıkı armağan ediyorum :D
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
PROFkanlikefeN
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Masters Of Darkness

Mesaj gönderen PROFkanlikefeN »

Sevgili Metin ve Esra :)

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın!

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın!

Mutluluklar.Sizleri Seviyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

PROFkanlikefeN yazdı:Sevgili Metin ve Esra :)

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın!

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın!

Sevgili Emin ;
Forumla çok ilgili biri olmadığın halde bizlere verdiğin değeri bir kez daha gösterip, güzel dilek ve temennilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Belki o gün yanımızda olmayacaksın ama bizler ve bizi sevenler gönüllerde vur patlasın çal oynasın bir eğlence içinde olacağız. O gönderdiğin güvercin içinde bir yuva yapacağım yuvamın içinde ki getirdiği sevgi, mutluluk ve huzur bizi hiç terketmesin diye. En değerli şeyimizi "zamanımızı" paylaştığımız sizler yanımızda olun ki sevinç ve heyecanımızı paylaşıp çoğaltalım, kederi ve hüznü paylaşıp azaltalım.
herşeyin gönlümüzce ve gönlünüzce olması dileği ile teşekkürler...

Biz seni hiç sevmiyoruz ;)

Not: Çok pis edebiyat yapmışsın ancak bu kadar toparlayabildim :P
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Lucagox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Lucagox »

Unutmayın ki ; paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla edebileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim.Mutlu bir yaşam diliyorum 8-)
Resim

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)

Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi

Kullanıcı avatarı
Flush
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Flush »

EsTeRGoNxRss yazdı:[GM]Reha'dan Geline 5000 Akçe
[GM]Nocomment'den Damada Bıçak Sırtı Set.

[Dev]Orti'den Çiftlere Sobe'nin Gazabı.
[Dev]Nerull'dan Çiftlere İtem İsim Hakkı Hediye

[Sobee]Mevlüt Dinç'ten Çiftlere Sınırsız Plus.

[ESTERGONx]Teşkilat Sunucusu ESTERGONx Loncası olarak Çiftlere Bir Ömür Mutluluklar Dileriz. 8-)
Süpermiş bu :D
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..

AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
Kullanıcı avatarı
PROFkanlikefeN
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Masters Of Darkness

Mesaj gönderen PROFkanlikefeN »

Sanatkarr yazdı:
PROFkanlikefeN yazdı:Sevgili Metin ve Esra :)

Sevgili Emin ;
Forumla çok ilgili biri olmadığın halde bizlere verdiğin değeri bir kez daha gösterip, güzel dilek ve temennilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Belki o gün yanımızda olmayacaksın ama bizler ve bizi sevenler gönüllerde vur patlasın çal oynasın bir eğlence içinde olacağız. O gönderdiğin güvercin içinde bir yuva yapacağım yuvamın içinde ki getirdiği sevgi, mutluluk ve huzur bizi hiç terketmesin diye. En değerli şeyimizi "zamanımızı" paylaştığımız sizler yanımızda olun ki sevinç ve heyecanımızı paylaşıp çoğaltalım, kederi ve hüznü paylaşıp azaltalım.
herşeyin gönlümüzce ve gönlünüzce olması dileği ile teşekkürler...

Biz seni hiç sevmiyoruz ;)

Not: Çok pis edebiyat yapmışsın ancak bu kadar toparlayabildim :P
sessizreis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sessizreis »

allah kalbiniz den sevgini zi eksik et mesin bi ömür boyu bu sevgi icinde yaşayıp ölmeyi allah size nasıp et sin siz en iyilerine layık sınız allah en iyleri ni nize nasıp et sin MUTLULUK LAR.............
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen alveras »

HAYIRLI UGURLU OLSUN HACI BOL BOL ÇOCUK BEKLIYORUZ SİZLERDEN :mrgreen:
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

sessizreis yazdı:allah kalbiniz den sevgini zi eksik et mesin bi ömür boyu bu sevgi icinde yaşayıp ölmeyi allah size nasıp et sin siz en iyilerine layık sınız allah en iyleri ni nize nasıp et sin MUTLULUK LAR.............
Heyt bee Hüseyin'ime bak sırf buradan da tebrik etmek için forum hesabı açmış :D Teşekkürler kardeşim...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
amanedenolmuyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen amanedenolmuyor »

Allah bi yastıkta kocatsın kardeşim :) Mutluluklar dilerim ayrıca Manisa / Turgutlu kervan yolunda yapıcakmşsınız düğünü Kasabalı mısın ? :)
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön