Çok teşekkür ederim. Nocömmert kadar değil desende, onun imkanlarından aşağı kalır bir teklif değil haniKindar yazdı:Merhaba Sevgili Esra ve Metin;
Bu denli sevgi dolu bir hadise, Kindar bir adamı bile gözü dolu dolu edebiliyor.Ömrünüz boyunca sıhhat, mutluluk ve afiyet ailenizin yamacından ayrılmasın inşaallah. Allah bu hayırlı olayı, daha nice hayırlara gebe ihsan etsin. Her ne kadar "Necömmert" kadar opsiyonel tatil imkanları sunamasam da, İstanbul'da balayı düşündüğünüz taktirde, her türlü konaklama ve rehberlik hizmetlerinizi ben üstlenebilirim. Sarnıçlardaki Medusa'dan, Ayasofya rutubetine ve oradan Eminönü balık keyfine kadar uzanan bir yol, istediğiniz taktirde sizleri bekleyebilir...
En tabii duygu ve muhabbetlerimle, gözlerinizden öpüyorum.
Bak buna hayır diyemem herhaldePitbuLL yazdı:Merhaba,
Altının 200tl'ye merdiven dayadığı şu dönemde bol takılır bir düğün olmasını temenni ediyorum
Şaka bir yana böylesine güzel bir güne katılmayı çok isterdim fakat mesafe sorunu ile aranızda olamayacağım.
Eğer olurda İstanbul'a yolunuz düşerse size şahane bir boğaz manzarası ve şahane bir kahvaltı sözüm olsun
Bir ömür boyu mutluluklar diler, her gününüzün düğün günü gibi neşeli ve sağlıklı geçmesini temenni ederim.
Saygılarımla.
Bu jigy benim bildiğim jigy ise eğer, o epeyi almadan peşini bırakmam bilesinJiGyyyy yazdı:Reis; Allah dan bir ömür boyu mutluklar dilerim
Düğününde çember ekibi olarak halay çekicez((:
Jigy den yengeye epe ((:
Hani neredekalphackeri16 yazdı:Bende evLencem baksanıza GM'ler dagıtıyo hediyeleri .dd
Örnek olabilirsek ne mutlu bize. Şifa konusuna gelince, Ramiz dayının deyimiyle "Şifada kaldırmanın 15 olması mühim değil yeğen, mühim olan 15 kaldırmayla doğru kişiyi kaldırabilmekWHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle Her ikinizide tebrik eder Birlikte Sağlık mutluluk huzurlu bir hayat geçirmenizi dileyerek sözlerime başlamak isterim.
İkv de tanışıp sevginizi real hayata taşıyıp böyle güzel bir birlikteliğe adım atmak gerçekten güzel bir durum. Bence bir çok gence örnek olucak ve güven vericek bir olay oldu sizinkisi. (Eminim bir çok oyuncu şifacısında kaldırmayı 15 yapıp yer altına koşmuştur bile.:lol: )
Umarım hayatınız boyunca mutluluk hiç peşinizi bırakmaz.
Keyifli forumlar..
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... Darısı tüm sevenlerin başına diyor ve Ümit Besen'den bir şarıkı armağan ediyorum