RoA Lodos Sancak Gezisi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: RoA Lodos Sancak Gezisi

Mesaj gönderen atabey »

Güzel çalışma ama video da pek lodos göremedim,
Olan lodoslar ya ölünce canlanıp sancağı korumadılar , ya da oyuna sancakta girenler sancağın halini görünce alt+f4 çektiler. Videoda bazı oyundan çıkanlar,ölüpte kalkamayanlar mevcut :)
Kullanıcı avatarı
Darkhero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Darkhero »

Müthişsiniz Handan'ın kadim savaşcıları :D Bende hemen 49 olsamda katılsam :D daha 17 lwlde abisi :D
Darkheroo-32-savaşcı
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Arzın Çocukları , gidip İsmet Bey'i de kesseydi yine şaşırmazdım..

Monoton olan grup bölgeleri değil
; Asıl monoton olan var olan güç ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

ISTANBULFATIHI yazdı:Arzın Çocukları , gidip İsmet Bey'i de kesseydi yine şaşırmazdım..

Monoton olan grup bölgeleri değil
; Asıl monoton olan var olan güç ;)

ATABEY : Muhalefet her zaman olmalı

TAKVA : Evet çok haklısın ;)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

Resim

Resim

Resim

Resim

Baktık arzlar nickten ürtüyor abartıp kaleye tek girdim..
Sonuç;Muhafızlar nickleri iplemez.

Resim

Tebrikler bu arada :)
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
Darqxsifa
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Death Of Army

Mesaj gönderen Darqxsifa »

Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert RoA mış pehhh . !!!
DaRqXŞİFa
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
Kullanıcı avatarı
Karaxsovalye
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Karaxsovalye »

Darqxsifa yazdı:Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert RoA mış pehhh . !!!
Evet sende çok strateji var şifacımla kp kasarken daldınız (ezik loncanızdan 2 kişi isimlerinizi hatırlamıyorum ama biri sendin sanırım) daha sonra dalmayacağınıza söz verdiniz tekrar girdim tekrar daldınız adamlığınıza laf ettirmek çok hoşunuza gidiyor sanırım.
Başkasına laf etmeden önce kendine bak..Ne kadar sağlam olursan ol ama önce insan ol.
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

Karaxsovalye yazdı:
Darqxsifa yazdı:Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert RoA mış pehhh . !!!
Evet sende çok strateji var şifacımla kp kasarken daldınız (ezik loncanızdan 2 kişi isimlerinizi hatırlamıyorum ama biri sendin sanırım) daha sonra dalmayacağınıza söz verdiniz tekrar girdim tekrar daldınız adamlığınıza laf ettirmek çok hoşunuza gidiyor sanırım.
Başkasına laf etmeden önce kendine bak..Ne kadar sağlam olursan ol ama önce insan ol.

Adam strateji yapmış işte.dalmıyacağım demiş yem atmış sen yutmuşun yemi kesmişler.hatırlıyorumda 3 tank sen ve 2 arkadasını hezimete uğratmıştık 1 kere kestim diye seviniyordun adamlıktan bahsediyorsunya :)
Darqxsifa yazdı:Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert '@!% 'mış pehhh . !!!
Kırmızı yazıya katılmayan yoktur sanırım arz olsalar bile cok kişi ağzından duydum ve izlenimlerim :)
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
Karaxsovalye
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Karaxsovalye »

Evet hatırlıyorm ama 3 tank değildi ben tanktım 2 büyücü ve 1 şifacı 10 lodos sancaktan çıkamamıştınız ölüp ölüp geliyordunuz. 10 kişi 4ümüzü kesincede noldu diye bölgeye artistleniyodunuz :)
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

Karaxsovalye yazdı:Evet hatırlıyorm ama 3 tank değildi ben tanktım 2 büyücü ve 1 şifacı 10 lodos sancaktan çıkamamıştınız ölüp ölüp geliyordunuz. 10 kişi 4ümüzü kesincede noldu diye bölgeye artistleniyodunuz :)
Hala aynı palavradasın.evet sensin.kingsin.milletin konusunu kirletme hadi s.g (sonra görüşürüz).
Hotmail paraylamı mğ.

“Genel Sohbet” sayfasına dön