Olan lodoslar ya ölünce canlanıp sancağı korumadılar , ya da oyuna sancakta girenler sancağın halini görünce alt+f4 çektiler. Videoda bazı oyundan çıkanlar,ölüpte kalkamayanlar mevcutGüzel çalışma ama video da pek lodos göremedim,
RoA Lodos Sancak Gezisi
Re: RoA Lodos Sancak Gezisi
- Darkhero
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Müthişsiniz Handan'ın kadim savaşcıları
Bende hemen 49 olsamda katılsam
daha 17 lwlde abisi 
Darkheroo-32-savaşcı
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
Kuklacıdayım görürsen SELAM ver
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Arzın Çocukları , gidip İsmet Bey'i de kesseydi yine şaşırmazdım..
Monoton olan grup bölgeleri değil ; Asıl monoton olan var olan güç
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
ISTANBULFATIHI yazdı:Arzın Çocukları , gidip İsmet Bey'i de kesseydi yine şaşırmazdım..
ATABEY : Muhalefet her zaman olmalı
TAKVA : Evet çok haklısın

Baktık arzlar nickten ürtüyor abartıp kaleye tek girdim..
Sonuç;Muhafızlar nickleri iplemez.

Tebrikler bu arada
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
- Darqxsifa
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Death Of Army
Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert RoA mış pehhh . !!!
DaRqXŞİFa
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic
DaRqXmaqiCII
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
Evet sende çok strateji var şifacımla kp kasarken daldınız (ezik loncanızdan 2 kişi isimlerinizi hatırlamıyorum ama biri sendin sanırım) daha sonra dalmayacağınıza söz verdiniz tekrar girdim tekrar daldınız adamlığınıza laf ettirmek çok hoşunuza gidiyor sanırım.Darqxsifa yazdı:Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert RoA mış pehhh . !!!
Başkasına laf etmeden önce kendine bak..Ne kadar sağlam olursan ol ama önce insan ol.
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
Karaxsovalye yazdı:Evet sende çok strateji var şifacımla kp kasarken daldınız (ezik loncanızdan 2 kişi isimlerinizi hatırlamıyorum ama biri sendin sanırım) daha sonra dalmayacağınıza söz verdiniz tekrar girdim tekrar daldınız adamlığınıza laf ettirmek çok hoşunuza gidiyor sanırım.Darqxsifa yazdı:Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert RoA mış pehhh . !!!
Başkasına laf etmeden önce kendine bak..Ne kadar sağlam olursan ol ama önce insan ol.
Adam strateji yapmış işte.dalmıyacağım demiş yem atmış sen yutmuşun yemi kesmişler.hatırlıyorumda 3 tank sen ve 2 arkadasını hezimete uğratmıştık 1 kere kestim diye seviniyordun adamlıktan bahsediyorsunya
Kırmızı yazıya katılmayan yoktur sanırım arz olsalar bile cok kişi ağzından duydum ve izlenimlerimDarqxsifa yazdı:Oyuna Girmemle Arzlar bi Anda yok Oldu nie Acaba Bunların kalabalık Olduklarına bakmayın bi bk dan caktıkları yok Lodoslar Az Olablir Ama En azından Kafa Basıyo Bi Strateji var Herakliyus un Koydu Fotolara Dikkat Edin 10 Kisi yok Ama Sancak pert '@!% 'mış pehhh . !!!
Hotmail paraylamı mğ.
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
Evet hatırlıyorm ama 3 tank değildi ben tanktım 2 büyücü ve 1 şifacı 10 lodos sancaktan çıkamamıştınız ölüp ölüp geliyordunuz. 10 kişi 4ümüzü kesincede noldu diye bölgeye artistleniyodunuz
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
Hala aynı palavradasın.evet sensin.kingsin.milletin konusunu kirletme hadi s.g (sonra görüşürüz).Karaxsovalye yazdı:Evet hatırlıyorm ama 3 tank değildi ben tanktım 2 büyücü ve 1 şifacı 10 lodos sancaktan çıkamamıştınız ölüp ölüp geliyordunuz. 10 kişi 4ümüzü kesincede noldu diye bölgeye artistleniyodunuz![]()
Hotmail paraylamı mğ.