DÜĞÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: DÜĞÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ
Manisalı hemşerim bir ömür boyu mutlulukları dilerim..
)))
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Oyunumuzun böyle şeylere vesile olması ne kadar güzel bir şey. Bu oyun benim de yaşamımda bazı şeyleri değiştirdi, mesela Photoshop ile ilk uğraşım İKV sayesinde başladı. Zamanla kendi kendimi eğiterek, forumda görsel üzerine bir çok konu açarak İKV'de Photoshop konusunda tanınmış biri oldum. Fan Art yarışmalarında derece bile elde edebildim. Şimdi de oyunun en iyi loncası olan Raiders Of Anatolia'nın grafiklerinden sorumluyum. Photoshop/Tasarım sırf oyun içi değil, oyun dışında da hayatıma bir çok artı kazandırdı. Bunların hepsini İstanbul Kıyamet Vakti'ne borçluyum..
- Sizin de hayat arkadaşınızı bir online oyundan bulabileceğiniz nereden aklınıza gelir di ki?
Ömür boyu mutluluklar dilerim..
2009-2013
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kabadayılar
Metin abi düğün yeri MANİSA mı yoksa bana mı öyle geldi 
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
Merhabalar
Sevgili Metin ve Esra , Şimdiden mutluluklar diliyorum .
Evlendikten 6 ay sonra ayrı ayrı odalarda farklı klanlara girip birbirinizi keseceğinizi hayal etmenin tadı anlatılmaz
Sobee ailesi olarak Kız tarafı olacağımızdan Gelin hanımın her şikayetinde haklı yada haksız damadı banlayacağıma oyuncular huzurunda and içerim
Düğününüze katılma şansı zayıf olduğundan, balayınızı antalyada geçirmeye karar verirseniz, Konaklama konusunda yardımcı olmam bir yana, Adisyonu Nocomment tarafından ödenmiş adaçayı kokulu Öğle yemeğinizin artından, yine ücreti tarafımdan ödenen bıçak sırtı havuz sefası ve otel odanızıda parası tarafımdan ödenmiş 3 aylık plus bulacağınızı taahüt ederim
Mutluluklar
Saygılarımla
:lol: Süpersin Nihat abi. :lol:Nocomment yazdı:
Merhabalar
Sevgili Metin ve Esra , Şimdiden mutluluklar diliyorum .Oyunumuzun reele ne kadar dönük olduğunun en güzel örneklerindensiniz. Bir yastıkta demeyeceğim zira bir yastık yeşilçam filmlerinde kaldı .
) İki yastıkta uzunnn bir ömür ve İKV ye kazandıracağınız Arz , Lodos Karışık , kurallara uyan küfür etmeyen bol çocuklar diliyorum
![]()
Evlendikten 6 ay sonra ayrı ayrı odalarda farklı klanlara girip birbirinizi keseceğinizi hayal etmenin tadı anlatılmaz
Sobee ailesi olarak Kız tarafı olacağımızdan Gelin hanımın her şikayetinde haklı yada haksız damadı banlayacağıma oyuncular huzurunda and içerim![]()
Düğününüze katılma şansı zayıf olduğundan, balayınızı antalyada geçirmeye karar verirseniz, Konaklama konusunda yardımcı olmam bir yana, Adisyonu Nocomment tarafından ödenmiş adaçayı kokulu Öğle yemeğinizin artından, yine ücreti tarafımdan ödenen bıçak sırtı havuz sefası ve otel odanızıda parası tarafımdan ödenmiş 3 aylık plus bulacağınızı taahüt ederim![]()
Mutluluklar
Saygılarımla
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Gece gece bol bol güldük sayende Nihat abi.Nocomment yazdı:
Merhabalar
Sevgili Metin ve Esra , Şimdiden mutluluklar diliyorum .Oyunumuzun reele ne kadar dönük olduğunun en güzel örneklerindensiniz. Bir yastıkta demeyeceğim zira bir yastık yeşilçam filmlerinde kaldı .
) İki yastıkta uzunnn bir ömür ve İKV ye kazandıracağınız Arz , Lodos Karışık , kurallara uyan küfür etmeyen bol çocuklar diliyorum
![]()
Sobee ailesi olarak Kız tarafı olacağımızdan Gelin hanımın her şikayetinde haklı yada haksız damadı banlayacağıma oyuncular huzurunda and içerim![]()
Düğününüze katılma şansı zayıf olduğundan, balayınızı antalyada geçirmeye karar verirseniz, Konaklama konusunda yardımcı olmam bir yana, Adisyonu Nocomment tarafından ödenmiş adaçayı kokulu Öğle yemeğinizin artından, yine ücreti tarafımdan ödenen bıçak sırtı havuz sefası ve otel odanızıda parası tarafımdan ödenmiş 3 aylık plus bulacağınızı taahüt ederim![]()
Mutluluklar
Saygılarımla
Evlenecek arkadaşlara Allah huzur versin inşallah, sağlık versin. Birbirinizi kırmadığınız(kırmaya kıyamadığınız

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Çok teşekkürler Nihat abi. İşlerim yoğun olmasa, normal standartlarda bir düğün yapıyor olsaydık (daha ne ev tuttuk ne eşya alabildik ) balayı yerimiz Antalya / Manavgat olurdu ve bir şekilde senin adaçayı kokulu öğle yemeğinden sonra bıçak sırtı havuzun başında kıyamet çayınla hoş sohbetler edip seni daha yakından tanıyabilirdik. Fakat şuan Ordu'dayım ve düğünden hemen sonrada işim nedeni ile direk buraya geleceğiz. Biz Fenerbahçelilerin kupa rüyası gibi inşallah seneye diyorumNocomment yazdı:
Merhabalar
![]()
Mutluluklar
Saygılarımla
KiNgHaKkI yazdı:Metin abi düğün yeri MANİSA mı yoksa bana mı öyle geldi
Hakkıcım Manisalıyım haliyle Manisa/Turgutluda olacak
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
mutlulugunuzun bir ömür sürmesini dilerim.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]