DÜĞÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: DÜĞÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Manisalı hemşerim bir ömür boyu mutlulukları dilerim.. :))))
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Allah bir yastıkta kocatsın...Allah mutlu mesut etsin.

Buda ıkv ailesinden ufak bir hediyemiz olsun :D

Resim
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Oyunumuzun böyle şeylere vesile olması ne kadar güzel bir şey. Bu oyun benim de yaşamımda bazı şeyleri değiştirdi, mesela Photoshop ile ilk uğraşım İKV sayesinde başladı. Zamanla kendi kendimi eğiterek, forumda görsel üzerine bir çok konu açarak İKV'de Photoshop konusunda tanınmış biri oldum. Fan Art yarışmalarında derece bile elde edebildim. Şimdi de oyunun en iyi loncası olan Raiders Of Anatolia'nın grafiklerinden sorumluyum. Photoshop/Tasarım sırf oyun içi değil, oyun dışında da hayatıma bir çok artı kazandırdı. Bunların hepsini İstanbul Kıyamet Vakti'ne borçluyum..
  • Sizin de hayat arkadaşınızı bir online oyundan bulabileceğiniz nereden aklınıza gelir di ki?
    Ömür boyu mutluluklar dilerim..
umut aybek
2009-2013
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Metin abi düğün yeri MANİSA mı yoksa bana mı öyle geldi :P
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Mutluluklar :) :)

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Sevgili Metin ve Esra , Şimdiden mutluluklar diliyorum . :) Oyunumuzun reele ne kadar dönük olduğunun en güzel örneklerindensiniz. Bir yastıkta demeyeceğim zira bir yastık yeşilçam filmlerinde kaldı .=)) İki yastıkta uzunnn bir ömür ve İKV ye kazandıracağınız Arz , Lodos Karışık , kurallara uyan küfür etmeyen bol çocuklar diliyorum :P

Evlendikten 6 ay sonra ayrı ayrı odalarda farklı klanlara girip birbirinizi keseceğinizi hayal etmenin tadı anlatılmaz :D

Sobee ailesi olarak Kız tarafı olacağımızdan Gelin hanımın her şikayetinde haklı yada haksız damadı banlayacağıma oyuncular huzurunda and içerim :P

Düğününüze katılma şansı zayıf olduğundan, balayınızı antalyada geçirmeye karar verirseniz, Konaklama konusunda yardımcı olmam bir yana, Adisyonu Nocomment tarafından ödenmiş adaçayı kokulu Öğle yemeğinizin artından, yine ücreti tarafımdan ödenen bıçak sırtı havuz sefası ve otel odanızıda parası tarafımdan ödenmiş 3 aylık plus bulacağınızı taahüt ederim ;)

Mutluluklar

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Nocomment yazdı:
Merhabalar

Sevgili Metin ve Esra , Şimdiden mutluluklar diliyorum . :) Oyunumuzun reele ne kadar dönük olduğunun en güzel örneklerindensiniz. Bir yastıkta demeyeceğim zira bir yastık yeşilçam filmlerinde kaldı .=)) İki yastıkta uzunnn bir ömür ve İKV ye kazandıracağınız Arz , Lodos Karışık , kurallara uyan küfür etmeyen bol çocuklar diliyorum :P

Evlendikten 6 ay sonra ayrı ayrı odalarda farklı klanlara girip birbirinizi keseceğinizi hayal etmenin tadı anlatılmaz :D

Sobee ailesi olarak Kız tarafı olacağımızdan Gelin hanımın her şikayetinde haklı yada haksız damadı banlayacağıma oyuncular huzurunda and içerim :P

Düğününüze katılma şansı zayıf olduğundan, balayınızı antalyada geçirmeye karar verirseniz, Konaklama konusunda yardımcı olmam bir yana, Adisyonu Nocomment tarafından ödenmiş adaçayı kokulu Öğle yemeğinizin artından, yine ücreti tarafımdan ödenen bıçak sırtı havuz sefası ve otel odanızıda parası tarafımdan ödenmiş 3 aylık plus bulacağınızı taahüt ederim ;)

Mutluluklar

Saygılarımla
:lol: Süpersin Nihat abi. :lol:
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Nocomment yazdı:
Merhabalar

Mutluluklar

Saygılarımla
Gece gece bol bol güldük sayende Nihat abi. :) Misafirperverliğine de diyecek yok.

Evlenecek arkadaşlara Allah huzur versin inşallah, sağlık versin. Birbirinizi kırmadığınız(kırmaya kıyamadığınız :) ) bir ömür, birbirinden şeker çocuklarınız olur inşallah.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Nocomment yazdı:
Merhabalar

Mutluluklar

Saygılarımla
Çok teşekkürler Nihat abi. İşlerim yoğun olmasa, normal standartlarda bir düğün yapıyor olsaydık (daha ne ev tuttuk ne eşya alabildik ) balayı yerimiz Antalya / Manavgat olurdu ve bir şekilde senin adaçayı kokulu öğle yemeğinden sonra bıçak sırtı havuzun başında kıyamet çayınla hoş sohbetler edip seni daha yakından tanıyabilirdik. Fakat şuan Ordu'dayım ve düğünden hemen sonrada işim nedeni ile direk buraya geleceğiz. Biz Fenerbahçelilerin kupa rüyası gibi inşallah seneye diyorum :) Forumda yorumlarını okurken büyük zevk alıyorum. Kıvrak zeka, eğlence dolu yazılarını daha fazla okumak dileği ile saygılar...

KiNgHaKkI yazdı:Metin abi düğün yeri MANİSA mı yoksa bana mı öyle geldi :P

Hakkıcım Manisalıyım haliyle Manisa/Turgutluda olacak :) İşyerim İzmir'de beni İzmirli olarak bilenler için belirteyim...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

mutlulugunuzun bir ömür sürmesini dilerim.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]

GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön