neden?
Çünkü : Yapıcak bir şey kalmadı
kenan atamıyorum
ne yapıcam ben şimdi
2. girişte maraton ayak düştüğüne şükret bence. Elinde parlak ejder, zırh olan ve hala maraton ayak düşüremeyen insanlar var. Kenan atamıyorsan biraz emek ve zaman harcayıp ejder üreteceksin veya üzerini elektirik dizip m2.5 elek gözlük alıp gruplarda yer almaya başlayacaksın. Seçim senin
Adam haklı kardeşim bunlara bu kadar kafa yorulurmu ya hayat internetten oyundan ibaret değil çıkın dışarı dolaşın arkadaşlarınızla buluşun eğlenin hayattaki tek eğlence pc değil. Adam gelmiş metin mi zor knight mı zor ikv mi zor hangisine çok para harcıyoruz diye ne kadar metin yazmış. Oyunu bırakın oynamayın demiyorum. Oynayın fakat kendinizi bu kadar oyuna kaptırmayın hem maddi hem manevi hem kendine hem çevrene zararın olur onları düşüneceğine birazda bunları düşün. Oturup bunlara kafa yorma. Ne kadar asosyalsiniz şaşıyorum doğrusu :shock:
NesTinaS yazdı:
Ve en önemlisi Oyuncu yaş yaş ortalaması 13-20 arası gidip gelen bir ortamda herkesin sizin gibi düşünmesini beklemek gibi bir hataya düştüğünüz için ve oyuncuları ç.taş'tan hatta ikv'den soğuttuğunuz için Gerçekten Mutlumusunuz ?