Mutlumusunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NesTinaS
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mutlumusunuz ?

Mesaj gönderen NesTinaS »

Ç.taşa ilk girdiğimiz de..
Daha bismillah demeden 2 robotun bizi katletmesinden dolayı

Mutlumusunuz ?

Slotları zorunlu olarak 1'li veya 2li bir şekilde çekme şansı bırakmayıp
3lü robotlara mahkum ettiğiniz ve biz oyuncuları biçtikleri için

Mutlumusunuz ?

Robotla çırakla uğraşmak zaten canımızı burnundan getirirken. Bir de yollar da, elektirikli tuzaklar kurup
Canımızı bezdirir hale getirdiğiniz için

Mutlumusunuz ?

Gbm 70, 71 leri star wars'taki robotlara dönüştürdüğünüz için
Mutlumusunuz ?

Kalfalar da bize soğuk terler boşalttığınız için
Mutlumusunuz ?

Yol savaşçısının öldürücü mermisini 2 snyelik süreye sıkıştırıp, bizden "şapkadan tavşan çıkarın" der gibi
dalga geçtiğiniz için

Mutlumusunuz ?

Saatler süren eziyetin ardından...
Gbmx denilen lanet robotu adeta bir terminatöre dönüştürüp, gerçek bir eziyete, işkenceye sürüklediğiniz için..
Ve iksir su gibi giderken, bir de kesilemediğin de
( ki çoğu zaman böyle oluyor )
Görevini yapamayıp 2ci bölgeye geçemeyen oyuncuları
Madden ve manevi olarak oyuncunun zihnini bunalıma soktuğunuz için

Mutlumusunuz ?

Son olarak sözde süper "boss" yaratıp Gaffarın kesilemediğini görmek, kesilse bile bunu oyunda daha kaç oyuncunun başarabileceğinin muamma olduğu bir ortamdan sahiden
Mutlumusunuz ?

Ve en önemlisi Oyuncu yaş yaş ortalaması 13-20 arası gidip gelen bir ortamda herkesin sizin gibi düşünmesini beklemek gibi bir hataya düştüğünüz için ve oyuncuları ç.taş'tan hatta ikv'den soğuttuğunuz için

Gerçekten Mutlumusunuz ?

itiraf etmeliyim ki...5 yıla yakındır bu oyunun için de olan bir oyuncu olarak ben ve binlerce ikv sever mutlu değil..
Yazık..
Gerçekten yazık..

İzlemeye devam edin (DEV)'ler..
Devam edin..

"NesTinaS ikv'nin gelmiş geçmiş en efsane oyuncularından biridir "
G.M MadTurk;
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: Mutlumusunuz ?

Mesaj gönderen goktanri »

Emin ol mutlular
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Sanırım Sığınak ve Miğrat GB'leri geldiğinde de bu şekilde geri gelmiştin Alper.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Garbajosa »

Bende diyordum ki NesTinaS ne zaman Çemberlitaş ile ilgili bir yazı yazacak. Helal olsun şu yönetimi uygun bir üslupla eleştirebilen yegane insanlardan birisin.

Ben şahsım adına şunu söylemek istiyorum 2 senedir ÖSS sebebiyle oyundan kopmustum ve bu yaz kesin olarak geri dönüş yaptım oyuna.Tabiri caizse oyuna aç birisi olarak 1 saat oyunda zor duruyorsam gerisini siz düşünün.

Hiç kimse mutlu değil hiç kimse oyuna gereğinden fazla zaman harcamak niyetinde değil, İKV yönetimi bir an önce bu kötü gidişata el atmalı ve sorun bir an önce düzeltilmeli.
Kullanıcı avatarı
gokhan307
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen gokhan307 »

Kolay bölge gelir neden zor değil dersiniz,zor gelir neden kolay değil dersiniz.Yav kardeşim biraz empati kurun,insaflı olun.1 saatte bitirseniz,3 vuruşta kesseniz,hiç iksir kullanmasanız daha mı iyi olurdu bence hayır.Neden hayır çünkü o zaman oyunun anlamı kalmazdı.Uğraşın kardeşim uğraşın.Millet nasıl çatır çutur kesiyor sesini çıkarmıyor.Sizde uğraşın bulun yolunu kesin.Siz diyorsunuz ki "Armut piş ağzıma düş" !!!
Kullanıcı avatarı
sessizol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sessizol »

gokhan307 yazdı:Kolay bölge gelir neden zor değil dersiniz,zor gelir neden kolay değil dersiniz.Yav kardeşim biraz empati kurun,insaflı olun.1 saatte bitirseniz,3 vuruşta kesseniz,hiç iksir kullanmasanız daha mı iyi olurdu bence hayır.Neden hayır çünkü o zaman oyunun anlamı kalmazdı.Uğraşın kardeşim uğraşın.Millet nasıl çatır çutur kesiyor sesini çıkarmıyor.Sizde uğraşın bulun yolunu kesin.Siz diyorsunuz ki "Armut piş ağzıma düş" !!!
Bölgeyi kolaylaştırın diye bir söz çıkmış mı arkadaşımızın elinden ? Ayrıca devriye olarak sıhhıyeler varken Yol savaşçısı,Gbmx,Stuart kestiğimizi biliyorum gruptan kimseye birşey düşmedi o kadar emek ne içinde madalya için mi ? Şimdi sen daha ilk defa çemberlitaşa giriceksin ve sana ilk kesişinde güzel bir item düşecek ee nerde kaldı adalet ? O 5 kişinin emeği ne oldu madalya kenan olsun junon olsun en azından iksir alabiliyorduk diyoruz ? Peki ya Çemberlitaş hem iksir harcıyorsun üstüne strese giriyorsun üstüne madalya alıyorsun, sana cevabımdır...

İkv de en mutlu olduğum an 39 lvlin olduğu kütük yaran kısmı ! İkv'de Kim Mutluyum diyorsa kendini kandırmasın Kimse yeniliklerden memnun değil.

Mutsusuz Birader
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Ben mutlu değilim. Hadi kenan junon sorun değil. 2 saat zaman verilip kesilebilir. Ç.taş'a nasıl geçeceğimi bilemiyorum. o kadar zaman harcamayı ben göze alamam. Ruhen ve bedenen buna katlanamam. Zaten oyuna ara veriyorum. Seneye görürüm anca ç.taşı bakalım nolcak.
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

Ne bekLiyordunuz ? Herşey koLay mı oLacakdı sıgınakdaki gibi 2 sLot yada 3 slot çek sap sarsıL mı bekLiyodunuz ? Eger bunLardan şikayet ediyosanız girmeyin böLgeye herşey tık deyince oLacakmıydı. 34 gbmx saymadıgımız stuart yoL kestik daha sadece madaLya verdi . 1 tanede reçete. Biz yine kendi şansımızı kendimiz yaratmak için deniyoruz. Lütfen emek veriLmeden bişeyLer bekLemeyin.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Ben (Biz) bu oyunu eğlenmek için oynuyorum(uz) değil mi? Saatlerce uğraşıp iksir harcayıp eli boş dönmek ne kadar eğlenceli?
Zaten bi gb yi ilk 5 kez falan oynadığınızda eğlenirsiniz. Sonra sıkar artık sadece item için ıkına sıkıla girersiniz.
Benim eğlencem nerde kaldı?
pumpit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen pumpit »

İkv diğer online oyunlara bakılarak zor (ÇOK ZOR). Tamam arkadaşlar Gaffar zor. GMBX zor felan ama Kadim İlk geldiğinde kaç kişi gidiliyordu ? En az 20 kişi. Şimdi kaç kişi gidiliyor ? 5 - 6 kişi. Neden ? Taktikler bulundu çabalandı emek sarfedildi tüm taktikler bulundu.
Kenan ve Junon ilk geldiğinde tamam bu kadar zorlanmadınız ama bunda içtiğiniz iksir kadar ondada iksir kullandınız. EE diyorsunuz 2 aydır kesilmedi. Gaffar biraz daha kolay olsaydı herkes itemini dizip çekilecekti köşeye aynı Migrat ve Sığınaklarda olduğu gibi. Gaffar zor yapıldı çünkü İKV başka bölgelerle bilemedin başka eklentilerle uğraşıyor. Hangi oyun FAN ART düzenliyorda o günü oyuncularıyla geçiriyor ? Siz burda 25TL veriyorsunuz hemen köşeye çekilip İKV para oldu diyorsunuz. Hani para ya senin 25TL paranla mı İKV zengin olacak ? Ya en kötü örnek Wolfteam a bakın siz 25TL verseniz dahi bir hiçsiniz. Ciddi diyorum bir hiç. Oyuna en az aylık 150TL para yatırıp orada güçlü olursunuz. Metin +60 levelden sonra efsun dizmede görüyüm seni sıkıysa bir dizme. Kasılmak için gittiğin her yerde yatarsın. Knight Online +50 levelden sonra kasılması o kadar zorki en iyi yaratık 0.10 exp verir. Birde oranın 3 plusu var. Bronz / Gold / Platinium.
+50 den sonra mecbur Platinium alacaksın yoksa ne item yaparsın nede kasabilirsin oda aylığı 50TL. Ayrıca aylık orada eline savunma ve saldırı eldiveni felan satılır buradaki akçeye benzer bir yöntemle. Onun saldırı ve savunma eldivenlerini 1 aylık alsan gitti 60TL oraya. Ayrıca birde oyun kendi hilesini satıyor birde kasılmak için hile oda 20TL bu kadar bitti.

EE? Bırakanlar sizce hangi oyunları oynuyorlar ? Bırakanlar tamamen mi bıraktı sanıyorsunuz ? O bırakanlar 2 gün sonra oyuna tekrar dönüyor. Ben bırakanlara en fazla 3 ay süre veriyorum. 3 aydan sonra dönüş. İlk önce bir etrafınızda İsrail, ABD, Çin, Japonya yapımı oyunlara bakın ne kadar para harcanıyor gidin en yüksek leveline sorun ondan sonra gelip Burada İKV PARA GÖZLÜ olmuş diyin.

KNİGHT ONLİNE DESTEĞİ: İNGİLİZCE ÇOK ZOR CEVAP VERİYORLAR.
METİN DESTEĞİ: TÜRKÇE FAKAT 3 4 HAFTADA ANCA CEVAP GELİYOR.
WOLFTEAM DESTEĞİ: TÜRKÇE FAKAT CEVAP BİLE YAZMIYORLAR 1 SENEDİR AÇIK TİCKETİM VAR HALA CEVAP YOK ?

MUTLUYUM ÇOOK MUTLUYUM.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön