Ben de böyle durumlarda çok bulundum. Oyunda yeni olan arkadaşlar için iyi bir bilgilendirme olmuş, ellerine sağlık Berke.
Karakter açmasanız bile oyun içerisinde kullanıcı adı ve şifre alış-verişi kesinlikle hiç bir şekilde, deyim yerindeyse babanızla bile yapmayın. Zaten kullanıcı adınızı ve şifrenizi alacak kadar size yakınsa elbet Msn, Facebook adresi veya telefon numarası vardır, bu yollarla kullanıcı adı ve şifre paylaşmayı tercih edin.
Güzel konu için tekrar teşekkürler Berke, herkese iyi forumlar, bol eğlenceler...
Sahte İsimlere DİKKAT !
Re: Sahte İsimlere DİKKAT !

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Destek verdiğin için asıl sana teşekkür ederim Yasin'cim.Rescuer yazdı:Ben de böyle durumlarda çok bulundum. Oyunda yeni olan arkadaşlar için iyi bir bilgilendirme olmuş, ellerine sağlık Berke.
Karakter açmasanız bile oyun içerisinde kullanıcı adı ve şifre alış-verişi kesinlikle hiç bir şekilde, deyim yerindeyse babanızla bile yapmayın. Zaten kullanıcı adınızı ve şifrenizi alacak kadar size yakınsa elbet Msn, Facebook adresi veya telefon numarası vardır, bu yollarla kullanıcı adı ve şifre paylaşmayı tercih edin.
Güzel konu için tekrar teşekkürler Berke, herkese iyi forumlar, bol eğlenceler...
Hep birlikte Tam destek
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Selamın Aleyküm .
Bahsettiğiniz Husustan Dolayı Başı Yanan Bir Kaç Arkadaşımı Tanıyorum .
Bana Kalırsa En Büyük Çözüm Bunu Yapanların İnsaniyetine Kavuşması , Bu Gibi Eylemleri Düşünüp Gerçekleştirenlerin Gerçekten Ruhani Problemleri Vardır.
Bunlara Malesefki Engel Olamıyoruz Bu Yüzden Elimizden Geldiğince Berke Arkadaşımızın Dediği Gibi Dikkatli Olmalıyız.
Güzel Paylaşım , Teşekkürler
Bana Kalırsa En Büyük Çözüm Bunu Yapanların İnsaniyetine Kavuşması , Bu Gibi Eylemleri Düşünüp Gerçekleştirenlerin Gerçekten Ruhani Problemleri Vardır.
Bunlara Malesefki Engel Olamıyoruz Bu Yüzden Elimizden Geldiğince Berke Arkadaşımızın Dediği Gibi Dikkatli Olmalıyız.
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Çok teşekkür ederim gerçekten GökhanMasterlid yazdı:Selamın Aleyküm .
Sizinle birlikte olcak bu işler
Yasin'im gelmiş hoş gelmiş ama , bize gelmemiş varsın olsun , canın sağolsunRescuer yazdı:Ben de böyle durumlarda çok bulundum. Oyunda yeni olan arkadaşlar için iyi bir bilgilendirme olmuş, ellerine sağlık Berke.
Destek verenler çoğaldıkça , daha çok kişiye ulaşacağız kanaatindeyim.
Lütfen herkes bu durumla karşılaşırsa , kesinlikle emin olmadan şifre vermesin.
Tekrardan iyi forumlar...
Yasin , az önce oyundan çıktım size emanet ...
Lütfen dediklerimizi '' Kendi güvenliğiniz için yapın '' 
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Kardeşlerim bile şifre istese (olurya bazen değiştiriyoruz) tel açarım
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Buda bir güvenlik tabiigoktanri yazdı:Kardeşlerim bile şifre istese (olurya bazen değiştiriyoruz) tel açarım