Oyunda Yeni bir boos

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Oyunda Yeni bir boos

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Yaslikurt yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Kuklacı bu oyuna en son eklenecek bosstur ve ondan güçlüsü olmucaktır.
Oyunun en güçlü boss canavarı Heratera'dır "Heraterının geldiği Gün İkv'nin Sonu Geldiği GÜndür"
iddaya bile girebilirim Kuklacı daha güçlü ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Gargoyle35 yazdı:
Yaslikurt yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Kuklacı bu oyuna en son eklenecek bosstur ve ondan güçlüsü olmucaktır.
Oyunun en güçlü boss canavarı Heratera'dır "Heraterının geldiği Gün İkv'nin Sonu Geldiği GÜndür"
iddaya bile girebilirim Kuklacı daha güçlü ;)
Ben de kuklacıyı tutuyorum.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Tabikide kuklacı daha güçlü Ama Boss(patron)Slot'ların En Büyüğü Onu Kasttedim Eminimki Agah efendi De Herateradan daha güçlüdür
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Sığınaklar ve miğratlar yakın zamanda gelicek peki sen bu oyunun hep 49 seviyede kalıcağını mı düşünüyorsun ki Hera en güçlü kalsın ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Yaslikurt yazdı:Tabikide kuklacı daha güçlü Ama Boss(patron)Slot'ların En Büyüğü Onu Kasttedim Eminimki Agah efendi De Herateradan daha güçlüdür
Agah efendiye eskiden nara atıldığında vuruyordu kimseyi öldüremiyordu çok az vuruyordu :D
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

level="200" hp="1000000" experience="1" defense="20000" attack="20000 Agah efendi'nin Attacck Hp LEveli Buyrun Sen az vuruo diosun ama 20 bin atack var nasıl az vursun :?:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Yaslikurt yazdı:level="200" hp="1000000" experience="1" defense="20000" attack="20000 Agah efendi'nin Attacck Hp LEveli Buyrun Sen az vuruo diosun ama 20 bin atack var nasıl az vursun :?:
Birincisi, o atack değil attack
İkincisi, onun türkçesi saldırı demek.
Üçüncüsü, saldırı hasar vermez.Yüksek saldırı demek hiç vuruşun sekmemesi demektir.
Dördüncüsü, kadim hidranın "hp" si agahınkinin 15 katı.
Kullanıcı avatarı
Dadaskentxgokhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Dadaskentxgokhan »

kuklacının en güçlü boss oldugu kanısına nasıl vardınız acaba ben bilmiyorum nerede yazıyor bu ??
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

heratera kuklacının küçük kızı ve kuklacıda bir sith lordu oyunda devam ederse eğer herateradan sonra kuklacı karanlık tarafa geçiş için teklifte bulunucak karaterini karanlık güçlerle donatmak isteyen kuklacının tarafına geçecek yaratıklara hükmedebilicek kendi ordusunu kurabilecek.oyunda iyi kötü belli olacak isteyen karanlık taraf ile birlikte savaşacak kuklacıya katılmayanlar agah efendiyele yola devam etmek isteyenler daha güçlenicek savaş kızışacak karanlık güçlerini birleştiricek.aydınlık ise bölünmeye devam edecek taki karanlığa son darbe vurulana kadar.alın size oyun gelişimi hakkında öneri daha marjinalini yazarım diyen buyursun
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Tunerone yazdı:heratera kuklacının küçük kızı ve kuklacıda bir sith lordu oyunda devam ederse eğer herateradan sonra kuklacı karanlık tarafa geçiş için teklifte bulunucak karaterini karanlık güçlerle donatmak isteyen kuklacının tarafına geçecek yaratıklara hükmedebilicek kendi ordusunu kurabilecek.oyunda iyi kötü belli olacak isteyen karanlık taraf ile birlikte savaşacak kuklacıya katılmayanlar agah efendiyele yola devam etmek isteyenler daha güçlenicek savaş kızışacak karanlık güçlerini birleştiricek.aydınlık ise bölünmeye devam edecek taki karanlığa son darbe vurulana kadar.alın size oyun gelişimi hakkında öneri daha marjinalini yazarım diyen buyursun
ee domuz kimden? :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön