iddaya bile girebilirim Kuklacı daha güçlüYaslikurt yazdı:Oyunun en güçlü boss canavarı Heratera'dır "Heraterının geldiği Gün İkv'nin Sonu Geldiği GÜndür"Gargoyle35 yazdı:Kuklacı bu oyuna en son eklenecek bosstur ve ondan güçlüsü olmucaktır.
Oyunda Yeni bir boos
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Oyunda Yeni bir boos
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Ben de kuklacıyı tutuyorum.Gargoyle35 yazdı:iddaya bile girebilirim Kuklacı daha güçlüYaslikurt yazdı:Oyunun en güçlü boss canavarı Heratera'dır "Heraterının geldiği Gün İkv'nin Sonu Geldiği GÜndür"Gargoyle35 yazdı:Kuklacı bu oyuna en son eklenecek bosstur ve ondan güçlüsü olmucaktır.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Tabikide kuklacı daha güçlü Ama Boss(patron)Slot'ların En Büyüğü Onu Kasttedim Eminimki Agah efendi De Herateradan daha güçlüdür
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sığınaklar ve miğratlar yakın zamanda gelicek peki sen bu oyunun hep 49 seviyede kalıcağını mı düşünüyorsun ki Hera en güçlü kalsın 
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Agah efendiye eskiden nara atıldığında vuruyordu kimseyi öldüremiyordu çok az vuruyorduYaslikurt yazdı:Tabikide kuklacı daha güçlü Ama Boss(patron)Slot'ların En Büyüğü Onu Kasttedim Eminimki Agah efendi De Herateradan daha güçlüdür
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
level="200" hp="1000000" experience="1" defense="20000" attack="20000 Agah efendi'nin Attacck Hp LEveli Buyrun Sen az vuruo diosun ama 20 bin atack var nasıl az vursun :?:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Birincisi, o atack değil attackYaslikurt yazdı:level="200" hp="1000000" experience="1" defense="20000" attack="20000 Agah efendi'nin Attacck Hp LEveli Buyrun Sen az vuruo diosun ama 20 bin atack var nasıl az vursun :?:
İkincisi, onun türkçesi saldırı demek.
Üçüncüsü, saldırı hasar vermez.Yüksek saldırı demek hiç vuruşun sekmemesi demektir.
Dördüncüsü, kadim hidranın "hp" si agahınkinin 15 katı.
- Dadaskentxgokhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
kuklacının en güçlü boss oldugu kanısına nasıl vardınız acaba ben bilmiyorum nerede yazıyor bu ??
Asil LODOS Ordusuna Gönül Verenlerin, Emek Verenlerin Loncası ERGENEKON' --
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
Ergenekonxgökhan - Dadaşkentxgökhan -- Fullheall
heratera kuklacının küçük kızı ve kuklacıda bir sith lordu oyunda devam ederse eğer herateradan sonra kuklacı karanlık tarafa geçiş için teklifte bulunucak karaterini karanlık güçlerle donatmak isteyen kuklacının tarafına geçecek yaratıklara hükmedebilicek kendi ordusunu kurabilecek.oyunda iyi kötü belli olacak isteyen karanlık taraf ile birlikte savaşacak kuklacıya katılmayanlar agah efendiyele yola devam etmek isteyenler daha güçlenicek savaş kızışacak karanlık güçlerini birleştiricek.aydınlık ise bölünmeye devam edecek taki karanlığa son darbe vurulana kadar.alın size oyun gelişimi hakkında öneri daha marjinalini yazarım diyen buyursun
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ee domuz kimden?Tunerone yazdı:heratera kuklacının küçük kızı ve kuklacıda bir sith lordu oyunda devam ederse eğer herateradan sonra kuklacı karanlık tarafa geçiş için teklifte bulunucak karaterini karanlık güçlerle donatmak isteyen kuklacının tarafına geçecek yaratıklara hükmedebilicek kendi ordusunu kurabilecek.oyunda iyi kötü belli olacak isteyen karanlık taraf ile birlikte savaşacak kuklacıya katılmayanlar agah efendiyele yola devam etmek isteyenler daha güçlenicek savaş kızışacak karanlık güçlerini birleştiricek.aydınlık ise bölünmeye devam edecek taki karanlığa son darbe vurulana kadar.alın size oyun gelişimi hakkında öneri daha marjinalini yazarım diyen buyursun