murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
BEnsz Anca Başını kesersınız HaFıZZZ
murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
Doğru zaten görevin adı ''Kelle Avcısı'' kellesini alıcaz sadecexxkralbuffxx yazdı:murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
BEnsz Anca Başını kesersınız HaFıZZZ:D:D
xxkralbuffxx yazdı:murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
Afrodisyak yazdı:Doğru zaten görevin adı ''Kelle Avcısı'' kellesini alıcaz sadecexxkralbuffxx yazdı:murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
Böylesine böyle cevap :mrgreen:
murat54 yazdı:xxkralbuffxx yazdı:murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
Seninde orda olman lazım aslında.Küfürlerin yeter:D:D Sen gel adapazarına ben seni oyuna döndürcem rahat ol
Skypeye cağları aldık orda bitti olay.Moralman çöktükxxkralbuffxx yazdı:murat54 yazdı:xxkralbuffxx yazdı:murat54 yazdı:Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
Seninde orda olman lazım aslında.Küfürlerin yeter:D:D Sen gel adapazarına ben seni oyuna döndürcem rahat ol
Raad OLben skypede olsaydım her turlu keserdınızde neyse