Şimdiye kadar çok kez GAFFAR'a geldik ancak hiç biri şimdiki gibi olmadı.Sabrından dolayı grubumdaki tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allahın izniyle kesebilirsek taktikleri paylaşıcaz.Eminönü sunucusundaki bir ilktir.Grubumdaki arkadaşlar;
Grupta arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum.Zor ve heyecanlı bir kesim. 32 dakika herşeyi acıklıyor aslında.İnşallah 2 3 gitmeye keseriz. İyi forumlar
Afrodisyak yazdı:Şimdiye kadar çok kez GAFFAR'a geldik ancak hiç biri şimdiki gibi olmadı.Sabrından dolayı grubumdaki tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allahın izniyle kesebilirsek taktikleri paylaşıcaz.Eminönü sunucusundaki bir ilktir.Grubumdaki arkadaşlar;
Kolay mı oldu desem zor mu oldu desem bilemedim.Ama bildiğim birşey var artık oyunculuk anlamında sunucudaki dengelerin nasıl alt-üst olduğunu ezberlerin nasıl bozulduğunu bu fotoğraf ile anladık.Her zamanki isimler değil çok farklı isimlerle sunucudaki bir ilk başarıldı.Umarım bir dahaki sefere kesmek dileği ile
DeVRiMTaNRıSı
Not:İksir çok gidiyor diyen arkadaşlara aldanmayınız.Normal bir bosstan farkı yoktur iksir içme anlamında.