LAG SORUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

LAG SORUNU

Mesaj gönderen Atmosferr »

Neden oyunda her gün mutlaka lag olması gerekiyor? Ben bir gün bile lag olmayan ikv gormedim.Neden maraton ayak + m.a saygılı taktiğimiz halde yaratik bizi yakaliyor.Grup bolgeleri zor diyosunuz grup bolgelerini zor yapan ikv de her gün mutlaka olan lag.Son 1 yıl içinde 1 gün bile hiç lag olmadan oynamadim.
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: LAG SORUNU

Mesaj gönderen Maryhuana »

Mevcut Lag Sizin İnternetiniz Yada Bilgisayarınızla Alakalıdır.İnternetim Fiber Optik 10 Mbps.Masaüstünde Lag Oluyor Çünkü 2002'de Toplamıştım O Bilgisayarı İyi Dayandı.Ama İ7 2.80 Ghz İşlemcili Laptop'umda Lagdan Eser Yok.Ama Buna Rağmen Yaratığı Oynatırken Duvarlardan Geçiyor Takip Ederken Falan.O Sorunu Bir Türlü Düzeltemediler.Yaratığın Normalde Arkandan Gelmesi Gerekirken Köşe Dönünce Duvardan Geçerek Yanına Geliyor.
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Kullanıcı avatarı
Atmosferr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Atmosferr »

pcem i5 int 8megabit ben ondan bahsetmiyorum büyücümde büyü kullandiğimda karakterimni yerinde durması yerine karakterimi 5 adım geri atmasından bahsediyorum
ResimResim

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Bende ekran da kırılıyor. :cry:
Lagdan daha kötü bir durum.
Kullanıcı avatarı
uluenis3
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen uluenis3 »

Maryhuana yazdı:Mevcut Lag Sizin İnternetiniz Yada Bilgisayarınızla Alakalıdır.İnternetim Fiber Optik 10 Mbps.Masaüstünde Lag Oluyor Çünkü 2002'de Toplamıştım O Bilgisayarı İyi Dayandı.Ama İ7 2.80 Ghz İşlemcili Laptop'umda Lagdan Eser Yok.Ama Buna Rağmen Yaratığı Oynatırken Duvarlardan Geçiyor Takip Ederken Falan.O Sorunu Bir Türlü Düzeltemediler.Yaratığın Normalde Arkandan Gelmesi Gerekirken Köşe Dönünce Duvardan Geçerek Yanına Geliyor.
Evet

Ya internet hızıyla alakalıdır ya da bilgisayarın ile alakalıdır.
Bilgisayarla alakalı olan lagın doğrudan sebebi ekran kartları olabiliyor. Grafik efektlerini biraz düşürürsen lagın azaldığını ve neredeyse hiç olmadığını görebilirsin.

Ekran kartından sonra RAM ya da İşlemci. Gerçi işlemci kolay kolay problem çıkartmıyor fakat güçlü bir RAm + iyi bir Ekran Kartı'na sahipsen ve internet hızın 2 MBS üzerindeyse kolay kolay problem çıkmaz.
ResimResim
ResimResim
Şimdi Eminönü'nde...
Kullanıcı avatarı
uluenis3
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen uluenis3 »

Atmosferr yazdı:pcem i5 int 8megabit ben ondan bahsetmiyorum büyücümde büyü kullandiğimda karakterimni yerinde durması yerine karakterimi 5 adım geri atmasından bahsediyorum

Pardon senin demek istediğin arada bir karakterini geri atıyor. Bende de oluyor. Bunun elinden silahın kayıp gitmesiyle aynı sebepten olduğunu düşünüyorum. Büyük bir ihtimal oyunda problem yoksa RAM ile alakalıdır.
ResimResim
ResimResim
Şimdi Eminönü'nde...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön