LAG SORUNU
LAG SORUNU
Neden oyunda her gün mutlaka lag olması gerekiyor? Ben bir gün bile lag olmayan ikv gormedim.Neden maraton ayak + m.a saygılı taktiğimiz halde yaratik bizi yakaliyor.Grup bolgeleri zor diyosunuz grup bolgelerini zor yapan ikv de her gün mutlaka olan lag.Son 1 yıl içinde 1 gün bile hiç lag olmadan oynamadim.

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
Re: LAG SORUNU
Mevcut Lag Sizin İnternetiniz Yada Bilgisayarınızla Alakalıdır.İnternetim Fiber Optik 10 Mbps.Masaüstünde Lag Oluyor Çünkü 2002'de Toplamıştım O Bilgisayarı İyi Dayandı.Ama İ7 2.80 Ghz İşlemcili Laptop'umda Lagdan Eser Yok.Ama Buna Rağmen Yaratığı Oynatırken Duvarlardan Geçiyor Takip Ederken Falan.O Sorunu Bir Türlü Düzeltemediler.Yaratığın Normalde Arkandan Gelmesi Gerekirken Köşe Dönünce Duvardan Geçerek Yanına Geliyor.
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
pcem i5 int 8megabit ben ondan bahsetmiyorum büyücümde büyü kullandiğimda karakterimni yerinde durması yerine karakterimi 5 adım geri atmasından bahsediyorum

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Bende ekran da kırılıyor.
Lagdan daha kötü bir durum.
Lagdan daha kötü bir durum.
EvetMaryhuana yazdı:Mevcut Lag Sizin İnternetiniz Yada Bilgisayarınızla Alakalıdır.İnternetim Fiber Optik 10 Mbps.Masaüstünde Lag Oluyor Çünkü 2002'de Toplamıştım O Bilgisayarı İyi Dayandı.Ama İ7 2.80 Ghz İşlemcili Laptop'umda Lagdan Eser Yok.Ama Buna Rağmen Yaratığı Oynatırken Duvarlardan Geçiyor Takip Ederken Falan.O Sorunu Bir Türlü Düzeltemediler.Yaratığın Normalde Arkandan Gelmesi Gerekirken Köşe Dönünce Duvardan Geçerek Yanına Geliyor.
Ya internet hızıyla alakalıdır ya da bilgisayarın ile alakalıdır.
Bilgisayarla alakalı olan lagın doğrudan sebebi ekran kartları olabiliyor. Grafik efektlerini biraz düşürürsen lagın azaldığını ve neredeyse hiç olmadığını görebilirsin.
Ekran kartından sonra RAM ya da İşlemci. Gerçi işlemci kolay kolay problem çıkartmıyor fakat güçlü bir RAm + iyi bir Ekran Kartı'na sahipsen ve internet hızın 2 MBS üzerindeyse kolay kolay problem çıkmaz.

Şimdi Eminönü'nde...
Atmosferr yazdı:pcem i5 int 8megabit ben ondan bahsetmiyorum büyücümde büyü kullandiğimda karakterimni yerinde durması yerine karakterimi 5 adım geri atmasından bahsediyorum
Pardon senin demek istediğin arada bir karakterini geri atıyor. Bende de oluyor. Bunun elinden silahın kayıp gitmesiyle aynı sebepten olduğunu düşünüyorum. Büyük bir ihtimal oyunda problem yoksa RAM ile alakalıdır.

Şimdi Eminönü'nde...