Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Mesaj gönderen Wizards »

şifa çemberi yerine göre çok iyi yerine göre çok kötü yetenektir

çemberlitaştaki en büyük artısı olarak mesela gbm 71 kesiyoruz kutup açılmadan hemen önce açılacak çember kutup süresince tankımızın ve ofansımızın hasar almadan canının dolmasını sağlıyor

çırak keserken -bilirsiniz çırak önüne gelene saldırır- şifa çemberi oldukça yararlı olur.
bittikçe açılan şifa çemberiyle ck harici yetenek kullanmadan çırağı kesebilirsiniz.

ancak taaruz aygıtlarında oldukça sorun çıkaran bir yetenek.
çember açtığınızda saptırma almazsanız kaçınılmaz olarak tankınız korteks bozmak için durduğunda hasar yiyecek
çember etkisiyle yaratıklar size dönecektir.
acemi tanklarla girdiğimde çoğu kez taaruzları tank yerine benim döndürdüğümü bilirim.

yetenek olarak çemberlitaştaki vazgeçilmezlerimdendir.
benim gözümdeki artı ve eksileri bu yönde
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Moumousornatt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

hosting

Mesaj gönderen Moumousornatt »

Resim
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

FeArOfNiGhT yazdı:Ben hem em yapmak istiyorum hem de sığınaklara motorine kenana düşünene falan gitmek istiyorum çoğunlukla 3 ve ya 4 büyü oluyor ve bence şifa basmak yerine iyileştirme çemberini 15 yapsak daha mantıklı geliyor şuan bütün ibni sina itemleri çıkarınca 300 veriyor yaklaşık ibni sinaları takınca 940 büyü şifa oluyor bu da denemedim ama yaklaşık çemberi 700 en az vermesi lazım 1 puanda 700 verse 15 puana kadar bunun yüzde 10 unu bul ekle bul ekle baya gider o yüzden en düşüğünü hesaplarsak 700/100*10 dan 70 olur normalde bu 70 i ekledikten sonra tekrar bölmemiz lazım 770 i ama öle çok uzar en küçüğünü gösterirsek 70*14=980 hadi 900 diyelim 1600 etti birde bunun kritiği var 2500 rahat olur bu da çemberin sonunda bütün büyülerin canlarının 100 olacağı anlamına gelir 10 kudretle 40000 şifa basmış oluruz zaten ibni cevolarla 20 kritik var rahat birde bunun işfa bilgisinden gelen kritiği eklersek 35 ki buda hiç kötü değil 3 çemberden biri kritik gibi olur.
Yani son olarak hem em hemde sığınak için
15 Şifa (Tartışmasız)
15 Bilgisi (Tartışmasız)
15 Can kurtaran ( Mutlaka olmalı)
15 Element Direnci (300 ATEŞ 300 BUZ 300 ELEKTİRİK 100 ZEHİR 100 ASİT) Bu da mutlaka olmalı
15 Kaldırma (Adam mmutlaka ölebilir)
15 İyileştirme Çemberi (15 Fiziksel yerine bunu savunuyorum)
1 büyü bozma (Kanatma Asit Zehir etkileri)
1 çağrı(Belki lazım olur büyüleri kovalarken emde falan asitde olabilir)
1 fiziksel direnç(100 direnç için vermek gerekirmi bilmem ama 21 kudret alıcağından sorun olabilir ama çember açıkken çok fazla şifalama ihtiyacı duymıycaz meditasyon da war)
5 de meditasyon (Kudret mutlaka gerekicek bu yüzden yenilenme süresinin 90 olması gerekir 120 çok fazla)
Sonuç olarak 980 Şifamız 540 Elektirik 300 Buz 300 Ateş 200 Asit 200 Zehir direncimiz var.
İsterseniz SHEN KUO item alabiliriz emde lazım olur bazan 7 parça bulsak 420 den 960 oldu hadi 4 parça bulsak Suyu alınca yine 1000 oldu.4 parça yeter 3 de buz alsak 400 ün üstü direncimiz olur bu da kritik olaslığını yüzde 25 azaltır
NASIL OLUR? Yorumlarınızı bekliyorum
sana söyleyeyim uygun yetenek kombinasyonunu...
Şifa 15
bilgisi 15
element 15
fiziksel 15
can kurtaran 15
kaldırma 15
iyileştirme çemberi 5
medi 1
büyü bozma 1
çağrı veya asit 1

ben girdiğim bütün şifacılara bu yetenek kombinasyonunu dizerim :) ondan sonra üstüne gelirsek Tabiki ibni cevriye. Ful ibni cevriye olursan iyileştirme çemberinde çok yararlı olur kritik çember attınmı yaklaşı 1100 basıyor 1200 bir şifacı için. Olabildiğinde ibni cevriye dizmeye çalış zaten görev eşyası çok. bu yetenek kombinasyonu ve saydığım üstlerle çok rahat sığınak, migrat, em atabilirsin sıkıntısız...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Konudaki yazıları okudukça hiç sevemediğim sınıf olan şifacıya olan ilgim arttı. :)
İyileştirme çemberi düşük puanlarda dahi işe yarıyor. Ama 15 puan verilmemeli bence.

Bir de büyü kritik çok önemli ancak ashap da kritik yok. Buda o şaheserin çok büyük bir eksiği. Kritiksiz şifacı itemi normalde çöp olarak anılır.
Kincalious
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kincalious »

Rotary yazdı:FeArOfNiGhT yazdı:
Ben hem em yapmak istiyorum hem de sığınaklara motorine kenana düşünene falan gitmek istiyorum çoğunlukla 3 ve ya 4 büyü oluyor ve bence şifa basmak yerine iyileştirme çemberini 15 yapsak daha mantıklı geliyor şuan bütün ibni sina itemleri çıkarınca 300 veriyor yaklaşık ibni sinaları takınca 940 büyü şifa oluyor bu da denemedim ama yaklaşık çemberi 700 en az vermesi lazım 1 puanda 700 verse 15 puana kadar bunun yüzde 10 unu bul ekle bul ekle baya gider o yüzden en düşüğünü hesaplarsak 700/100*10 dan 70 olur normalde bu 70 i ekledikten sonra tekrar bölmemiz lazım 770 i ama öle çok uzar en küçüğünü gösterirsek 70*14=980 hadi 900 diyelim 1600 etti birde bunun kritiği var 2500 rahat olur bu da çemberin sonunda bütün büyülerin canlarının 100 olacağı anlamına gelir 10 kudretle 40000 şifa basmış oluruz zaten ibni cevolarla 20 kritik var rahat birde bunun işfa bilgisinden gelen kritiği eklersek 35 ki buda hiç kötü değil 3 çemberden biri kritik gibi olur.
Yani son olarak hem em hemde sığınak için
15 Şifa (Tartışmasız)
15 Bilgisi (Tartışmasız)
15 Can kurtaran ( Mutlaka olmalı)
15 Element Direnci (300 ATEŞ 300 BUZ 300 ELEKTİRİK 100 ZEHİR 100 ASİT) Bu da mutlaka olmalı
15 Kaldırma (Adam mmutlaka ölebilir)
15 İyileştirme Çemberi (15 Fiziksel yerine bunu savunuyorum)
1 büyü bozma (Kanatma Asit Zehir etkileri)
1 çağrı(Belki lazım olur büyüleri kovalarken emde falan asitde olabilir)
1 fiziksel direnç(100 direnç için vermek gerekirmi bilmem ama 21 kudret alıcağından sorun olabilir ama çember açıkken çok fazla şifalama ihtiyacı duymıycaz meditasyon da war)
5 de meditasyon (Kudret mutlaka gerekicek bu yüzden yenilenme süresinin 90 olması gerekir 120 çok fazla)
Sonuç olarak 980 Şifamız 540 Elektirik 300 Buz 300 Ateş 200 Asit 200 Zehir direncimiz var.
İsterseniz SHEN KUO item alabiliriz emde lazım olur bazan 7 parça bulsak 420 den 960 oldu hadi 4 parça bulsak Suyu alınca yine 1000 oldu.4 parça yeter 3 de buz alsak 400 ün üstü direncimiz olur bu da kritik olaslığını yüzde 25 azaltır
NASIL OLUR? Yorumlarınızı bekliyorum
Deneye deneye kendi yolunu bul :)
-------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
MrRequLar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MrRequLar »

Konuyu Açan Kardeşim Gerçekten Çok Teşekkürler Çember Hakkında Ustaların Bilgilerini Okudum...
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

lBlackDeathl yazdı:Konudaki yazıları okudukça hiç sevemediğim sınıf olan şifacıya olan ilgim arttı. :)
İyileştirme çemberi düşük puanlarda dahi işe yarıyor. Ama 15 puan verilmemeli bence.

Bir de büyü kritik çok önemli ancak ashap da kritik yok. Buda o şaheserin çok büyük bir eksiği. Kritiksiz şifacı itemi normalde çöp olarak anılır.
çembere 15 verince neden kısacaksın şifa 15 bilgisi 15 ck 15 kaldırma 15 dirençler 30 bunlar olmazsa olmazlar gruplarda toplam 90 nasil bir dizilim olacak çembere 15 verince
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

marasaldadas yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Konudaki yazıları okudukça hiç sevemediğim sınıf olan şifacıya olan ilgim arttı. :)

çembere 15 verince neden kısacaksın şifa 15 bilgisi 15 ck 15 kaldırma 15 dirençler 30 bunlar olmazsa olmazlar gruplarda toplam 90 nasil bir dizilim olacak çembere 15 verince
çembere 1 veryrm. :geek:
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

gurup şifacısı için bendende bır tavsıye
15 zehır
benım olmazsa olmazım :)
bir gurup savas halındeyken eger bır kısı kacıyorsa 7 sanıye yavaslatıyor buyucu kovalarken buyulerle cok ıse yarıyor
ikincısı eger bır buyunun arkasından yada bır savasın savascı gelıyorsa attıgınız zaman vurus menzılı baya acılıyor ck kadar ıse yarıyor :D
3. su buyuler sızı tek yakaladıgında kovalarken menzılden cıkmaya baslarsanız muahkkak zıhın atıyor eger bu anı ıyı ayarlarsanız attıgınız zehırle zıhın hedefınden kurtulabılırsınız
4. su bızım sunucuda arz sayısı cok az bazende e.ö sancakta tek kalabılıyorum 5 kısı geldıgınde eger buyu yada savascı muhafızları cekmek ısterse pesınden kosturuken muhafızları 1 sanıye durdurup 7 sanıyede yavaslatıyor bu sekılde sancakta cok tek basıma muhafızlar yardımıyla gurup kesmıslıgım vardır

benım kendıyetenek kombınasyonum
15 sıfa ve bılgısı
15 element dırenc
15 ck (10 da verılebılır ama yenıleme 20 sanıye oluyor )
5 puan ruh kalkanı ( kendınızı savunamazsanız gurubunuzuda savunamazsınız )
15 kaldırma
1 bb (ayıdan sonra olmazsa olmaz yetenek)
1 medıtasıyon
5 puan sıfa cemberı (ckdan aldıgınız 5 puanı buraya aktarıp 10 da yapabılırsınız )
15 puan zehır
1 puan asıt (oksıdant set varken hayvan cevrıye eldıven ve tekıtem hayvan ceket pantla 6 canı kalmıs bır buyuyu kacmadan oldurebılırsınız )

benım oynayıs seklım bu
tek tavsıye zehrı bıraz kullanmanız yonunde :D
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen daimon »

aken yazdı:gurup şifacısı için bendende bır tavsıye
15 zehır
benım olmazsa olmazım :)
bir gurup savas halındeyken eger bır kısı kacıyorsa 7 sanıye yavaslatıyor buyucu kovalarken buyulerle cok ıse yarıyor
ikincısı eger bır buyunun arkasından yada bır savasın savascı gelıyorsa attıgınız zaman vurus menzılı baya acılıyor ck kadar ıse yarıyor :D
3. su buyuler sızı tek yakaladıgında kovalarken menzılden cıkmaya baslarsanız muahkkak zıhın atıyor eger bu anı ıyı ayarlarsanız attıgınız zehırle zıhın hedefınden kurtulabılırsınız
4. su bızım sunucuda arz sayısı cok az bazende e.ö sancakta tek kalabılıyorum 5 kısı geldıgınde eger buyu yada savascı muhafızları cekmek ısterse pesınden kosturuken muhafızları 1 sanıye durdurup 7 sanıyede yavaslatıyor bu sekılde sancakta cok tek basıma muhafızlar yardımıyla gurup kesmıslıgım vardır

benım kendıyetenek kombınasyonum
15 sıfa ve bılgısı
15 element dırenc
15 ck (10 da verılebılır ama yenıleme 20 sanıye oluyor )
5 puan ruh kalkanı ( kendınızı savunamazsanız gurubunuzuda savunamazsınız )
15 kaldırma
1 bb (ayıdan sonra olmazsa olmaz yetenek)
1 medıtasıyon
5 puan sıfa cemberı (ckdan aldıgınız 5 puanı buraya aktarıp 10 da yapabılırsınız )
15 puan zehır
1 puan asıt (oksıdant set varken hayvan cevrıye eldıven ve tekıtem hayvan ceket pantla 6 canı kalmıs bır buyuyu kacmadan oldurebılırsınız )

benım oynayıs seklım bu
tek tavsıye zehrı bıraz kullanmanız yonunde :D
Herkesin kendine göre yetenek verişi vardır fakat bu yetenekleri seni çok fazla ileri götürmez. Beni yanlış anlama fakat eksiklerini yazdıklarımdan sonra gidebilirsin..Yine de herkesin kendi tercihidir.
1. si ck 10 verilebilir demişin :) ki buna anca gülerim ck 15 olmadan hiç bir işe yaramaz. ancak çok büyük hasarlar alırsan ki bu da savaşta olma ihtimali çok çok az.
2. si zehire 5 puan vermende yeterlidir.ki zaten 5 puan dan itibaren yavaşlatmaya başlıyor.
3. sü iyileştirme çemberi 1 puan çok idealdir .Fakat 15 neden verilir diye sorucaksanız gb lerde malum hiddet konusu çok çok önemlidir. Çember de 1 puan çok büyük bir hiddete sahiptir :) 15 puanda bu hiddet %40 düşüyor diye hatırlıyorum yanlışım varsa affola. Yani diyeceğim 1 puandan sonrası israf ;) 2149 iyileştirme(Bana göre ibni ibni ceket çöp ;) ) 26.7 kritikle,1 puan çemberde kritiksiz 760 civarı iyileştirme yapıyorum. Karar ve seçim tabi ki oyuncularındır :)
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.

“Şifacı” sayfasına dön