Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

Ben hem em yapmak istiyorum hem de sığınaklara motorine kenana düşünene falan gitmek istiyorum çoğunlukla 3 ve ya 4 büyü oluyor ve bence şifa basmak yerine iyileştirme çemberini 15 yapsak daha mantıklı geliyor şuan bütün ibni sina itemleri çıkarınca 300 veriyor yaklaşık ibni sinaları takınca 940 büyü şifa oluyor bu da denemedim ama yaklaşık çemberi 700 en az vermesi lazım 1 puanda 700 verse 15 puana kadar bunun yüzde 10 unu bul ekle bul ekle baya gider o yüzden en düşüğünü hesaplarsak 700/100*10 dan 70 olur normalde bu 70 i ekledikten sonra tekrar bölmemiz lazım 770 i ama öle çok uzar en küçüğünü gösterirsek 70*14=980 hadi 900 diyelim 1600 etti birde bunun kritiği var 2500 rahat olur bu da çemberin sonunda bütün büyülerin canlarının 100 olacağı anlamına gelir 10 kudretle 40000 şifa basmış oluruz zaten ibni cevolarla 20 kritik var rahat birde bunun işfa bilgisinden gelen kritiği eklersek 35 ki buda hiç kötü değil 3 çemberden biri kritik gibi olur.
Yani son olarak hem em hemde sığınak için
15 Şifa (Tartışmasız)
15 Bilgisi (Tartışmasız)
15 Can kurtaran ( Mutlaka olmalı)
15 Element Direnci (300 ATEŞ 300 BUZ 300 ELEKTİRİK 100 ZEHİR 100 ASİT) Bu da mutlaka olmalı
15 Kaldırma (Adam mmutlaka ölebilir)
15 İyileştirme Çemberi (15 Fiziksel yerine bunu savunuyorum)
1 büyü bozma (Kanatma Asit Zehir etkileri)
1 çağrı(Belki lazım olur büyüleri kovalarken emde falan asitde olabilir)
1 fiziksel direnç(100 direnç için vermek gerekirmi bilmem ama 21 kudret alıcağından sorun olabilir ama çember açıkken çok fazla şifalama ihtiyacı duymıycaz meditasyon da war)
5 de meditasyon (Kudret mutlaka gerekicek bu yüzden yenilenme süresinin 90 olması gerekir 120 çok fazla)
Sonuç olarak 980 Şifamız 540 Elektirik 300 Buz 300 Ateş 200 Asit 200 Zehir direncimiz var.
İsterseniz SHEN KUO item alabiliriz emde lazım olur bazan 7 parça bulsak 420 den 960 oldu hadi 4 parça bulsak Suyu alınca yine 1000 oldu.4 parça yeter 3 de buz alsak 400 ün üstü direncimiz olur bu da kritik olaslığını yüzde 25 azaltır
NASIL OLUR? Yorumlarınızı bekliyorum
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Konfüçyus Dadava Leonar gibi usta şifacılardan yardım

Yorum yokmu ?????????
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Selamın aleykum nıckımı goRdum ıcın cvp verıyım dedım anladım kadarıyla destek sıfacısı oLmak ıstıoRsun,destek sıfacısı aslında basıt gelır ama oyle degıLdır gurup bolgelerındekı ana hat sızsınızdır sıfacı hata yaptımı tum gurup gıder :)) ornk verıyım tek sıfaysanız gurupta 5 kısıye aynı anda bakmakla yukumLusunuzkı bu cok zor bısıdır aynı anda hem ck hem buyu bozma ve hemde can basma kullanabılecenız anlar olur ve dıger oyuncular bılmezkı bunlarında bır suresı war tak tak dıye ck atılmadını tak tak dıye sıfa basıldını sanıorlar :)) zamanı ıyı ayarlaman Ck yı buyu bozmayı yerınde kullanman lazım yetenekler ıse en basıtı assada verdıklerımı uygula ıtemlerıde yazıcam :))

15 şifa ve biLgisi
15 kaLdırma
15 Can kurtaran
15 eLement ve Fızık 2 sıde mutlaka olmalı
5 medıtasyon
1 buyu bozma

ıtemlerıne gelıyım .

ibnı cevo takı setı Kuklacıda olsan hedıye edebıLırdım bolgelerden cok cıkıor :))
ıbnı cevo ıpeklı eldıven kenan verıor gorew mor
ıbnı cevo ayakkabı kadım gorewı werıor
ıbnı cevo pantLon dusurmeye calıs centten duser buyuk ıhtımal :)
gerıye kalan ceket ıbnı kalıor cogu oyuncu ıbnı ıbnı uretıor ama benım favoRım ıbnı cevo veya ıbnı soLucan ceket :))
Ashab onermıorum benım karekterımde var ama ben ıLk ureten oLdum ıcın bedavaya gelmıstı sunucuda :)) ıbnı cevo mor asa motordan dusuor senı cok guzel ıdare eder yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana ıyı forumlar
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Çok saol işte dediğim gibi adamlar tak tak şifa istiyor o yüzden bence çember olmalı :/ kritkle bir puanda 1200 üstüne çıkana arkadaşlarım var birde 15 olsa 2000 olucak ozaman zorlanmayız diye düşünmüştm ha bu arada Kuklacıdayım hediye verirsen sevinirim =)
Shadowlords
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Shadowlords »

Peki ck yazmamışsın çember yazmışsın anlıyorumda .. GB şifacısı olmak istiyosun yani destek şifası , ama migratta canavarlar JUNON dediğinde seni çember kurtarmaz ck lazım bunuda gözden çıkarma ..
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Çok saol işte dediğim gibi adamlar tak tak şifa istiyor o yüzden bence çember olmalı :/ kritkle bir puanda 1200 üstüne çıkana arkadaşlarım var birde 15 olsa 2000 olucak ozaman zorlanmayız diye düşünmüştm ha bu arada Kuklacıdayım hediye verirsen sevinirim =)
cember yetenekı kullanılabılır aslında kırıtıkle bın 500 e kadar cıkıoR ama malesef unutma bu yeteneke puan kalmıor :)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

birkaç yerde birkaç düzeltme bildiğim kadarıyla

şifa çemberinin şifacılara verilmiş en mükemmel yetenek olduğunu savunanların başındayımdır herzaman. ve bunu yetenekler hakkında her açıklama yaptığımda yazarım. eğer grup şifacısı olacaksan çembere 15 puan vermen şart.

ama grup bölgeleri için malesef bu yetenek çöpe atılıp heba edilmiş durumda. zira tek şifacı girmediğin grup bölgelerinde ise kullanmaya devam edebilirsin. neden dersen

2 şifacı olarak girdiğin grup bölgesinde hemen hemen her şifacıda çift direnç mevcut (ben gibi arızalar hariç :D) bu yüzden seni idare edebilmeleri muhtemel

hatta grubunda diğer şifacı çift direnç açıyorsa sende benim gibi ruh kalkanını ve şifa çemberini 15 yapıp savaşçının aldığı konumu alabilirsin.

her zaman söylediğim tez burada gerçek oluyor. şifacı yeteneklerde büyücü, eşyalarda savaşçı gibidir.

bu tamamen şifacını nasıl kullanacağına girer ve sana kalmış bir durumdur. ama 15 şifa çemberi hiç küçümsenemeyecek bir yetenektir.

teşekkürler, iyi oyunlar

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Arıza kısmına çok güldüm :D Üstad haklısın ama emde falan çok işe yarıyor daha 2 parça büyü şifa giydiğimde kritikle büyülerin 1300 1400 canını dolduruyor ben zihin yersem 15 sn ye içinde 5 kere doluyor yani 7000 bütün grubun canı doluyor ve daha 2 parça var 8 parça olnca şahaserde düşürürsem 2000lere çıkıcağına inanıyorm o zaman süper olucak gruba 6 kere den 12000 herkese şifa gelicek
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

FeArOfNiGhT yazdı:Arıza kısmına çok güldüm :D Üstad haklısın ama emde falan çok işe yarıyor daha 2 parça büyü şifa giydiğimde kritikle büyülerin 1300 1400 canını dolduruyor ben zihin yersem 15 sn ye içinde 5 kere doluyor yani 7000 bütün grubun canı doluyor ve daha 2 parça var 8 parça olnca şahaserde düşürürsem 2000lere çıkıcağına inanıyorm o zaman süper olucak gruba 6 kere den 12000 herkese şifa gelicek

zaten grup şifacısının kullanması gereken yegane yetenek olduğunu savunuyorum. şöyleki sayısal değerlerden örnek vereyim sana.

şifa cemberim 15 puan iken ve sadece 140 (ibni cevo papuc) büyü şifasına sahipken 1640 can bastım bu gruba 1640 * 6 etkisi oldu ve toplamda 1 kişiye 9840 gruba ise toplamda 11 kudretle 59040 can basmış oldum eğer ki bunu sadece şifa ile yapsaydım 66 kudretime mal olacaktı.

bu yüzden en mükemmeli bu :)
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Haklısın üstad ve iyileştirmenin bekleme süreside var bu sırada ölü olabilir herkesede normal olarak kritik basamassın ama şifa çemberinin kendi kritiği 15 bizdeki itmelerle 35 oluyor bu da süper birşey bir kritik geldimi çok rahatlarız şifa basma derdi yok kudretimiz 11 diyelim ve herkes hasar alıyor çember basarız dolabiliriz en azından :)
Adama geçenlerde sordum sence nasıl olur 2 direnç olmalı dedim ona da sayısal açıkladım dedi olabilir ama bu şifacı işi bilmez derler dedi saçmalığa bak önemli olan herkes gibi sıradan yetenekler kullanmak yerine kendin düşünüp yeni kombinasyonlar gerçekleştirmek sen de bu konuda çok iyisin :) Bende izinden geliyorum artık :D

Bu arada LeoNaR üstad kuklacıdayım bir ara takı seti verirsen çok mutlu olurum :) PM atarım oyunda açıksan

“Şifacı” sayfasına dön