"BLackRaveN,Fatalcs" Veda .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: "BLackRaveN,Fatalcs" Veda .

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Seninle olan geçmişimiz taaa türkxhorriblestyle , türkxfatalctwo dandı. güzel sohbetin , biraz olsun maceracı oyun hayatın hiç unutulmayacak.

Hakkım varsa helal olsun , bırakmana üzüldüm.

Umarım tekrar , sürpriz bir şekilde aramızda olursun..

İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AsaLeT »

Sende mi ? :o

Lodosken Arz KLanına Öyle Kin Besliydim ki, Kimseyi Tanımıyordum Ne büyük Ne küçük, Tloo"iken RoA Düşmanımdı Benim, Ama İçinde Arkadaşlarda Vardı. Onları Kastetmiyorum.

Bölgeden Roa üyelerine Saygısızlık Terbiyesizlik Kesildiqim Zaman Küfür Vardı Bir Zamanlar :) Ama İşte Dediqim Gibi Çok Doluydum Çok Dolduruldum Diyebilirim,

Kimseyi Tanımıyordum. Sana Yaptıqım Küfürden Dolayı Çok Üzqünüm Kardeşim Çağatay, Facedende Görüşüyoruz Zaten Çok İyi Birisi oLduqunu Ve Sende Ne kadar benim iyi oLduqunu Anlamışsındır.

Oyuna Bırakmana Çok Üzüldüm. En Azındna Benim Gibi Arada Sırada qirip Selam verip Çıksan Herkes İçin İyi Olurdu, İstanbul Kıyamet Vakti Şuan Çöküş vaktinde Herkes Zevk Almıyor. Oksi Düşürdüqüm Zevk BiLe Şuan Mevlana Düşürdüqümde Zevki ALmadım.

Hakkım Varsa Helal oLsun. Umarım En Kısa Zamanda Aramıza Dönersin,,

RoA"dan Ayrıldıqına En Çok Üzülenlerden Birisi Benim, Çünkü ÇAÇA Ne Demek Oyunun 1 Numara Kralı Demekti . Eski Dönemde, Neyse Çok Konuşulacak Şeyyy Var ki Konuşmaya Deqmez Kardeşim..

Allaha Emanet OL, Selametle

He Bu Arada SamsunspoR Şampiyonlar Liqine Gidiyormuş Doğrumu Fb Yerine :P :P
Esat

Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Güle güle yolun açık olsun ;) aramıza hoşgeldin :P zaten kendini bilen insan bu oyunda durmaz ;) ;) dışardan 15 veya 20 günde bir oyunu takip etmek çok çok daha faydalı bir iş , oda arkadaşlarımızın hatrı için. !
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Crazyronaldo yazdı:Güle güle yolun açık olsun ;) aramıza hoşgeldin :P zaten kendini bilen insan bu oyunda durmaz ;) ;) dışardan 15 veya 20 günde bir oyunu takip etmek çok çok daha faydalı bir iş , oda arkadaşlarımızın hatrı için. !
Sonuna kadar haklısın kardeşm. Bir arkadaşta şöyle bi yorum yapmış ; ''artık evinizdekilerden daha fazla vakit geçirdiğiniz insanları karşınıza aldınız.'' Sizcede bişeyler ters değil mi ?Böyle saçma bişey olabilr mi ? Neden tanımadığn insanlarla ailenden fazla vakit geçiresin ki ? İnsanın herşeyden önce ailesi gelmesi gerek miyor mu ? Ama işte bu oyunu oynayanların yüzde 99'unun durumu bu. Bende öyleydm gerçi ama ben kurtuldum artık anlamalısınız arkadaşlar , Bu oyun sosyal hayatı BİTİRİYOR !
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HaRuF »

delikanliyiz yazdı: Bu oyun sosyal hayatı BİTİRİYOR !
:arrow: +++
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

seLamunaleykum

Çağatay yolun açık olsun , çok güzel anılarımız geçti seninle heleki özellikle semiha yolu üzerindeki bana iltifat ettiğin cümlelerden sonra :lol: Olgunlukla karşılayıp gerçekçe söylenmediğini bilen kişi sayısı çok nadirdir.

Hakkım helaldir ,varsa sende helal eyle , umarım yıllar sonra tekrar görüşme fırsatı yakalarız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Tılsım_DEVA_Anka

Re: TAKVA

Mesaj gönderen heyyo »

TAKVA yazdı:seLamunaleykum

Çağatay yolun açık olsun , çok güzel anılarımız geçti seninle heleki özellikle semiha yolu üzerindeki bana iltifat ettiğin cümlelerden sonra :lol: Olgunlukla karşılayıp gerçekçe söylenmediğini bilen kişi sayısı çok nadirdir.
,
:arrow: :D :D :D
TUGİ
MAJEZİK

“Genel Sohbet” sayfasına dön