Uzatmanın anlamı yok galiba uzun uzun cümleler yazmıyıcağım ama 2,3 tecrübemi paylaşayim olumlu-olumsuz .
Oyun iyiydi hoştu fakat eskiden , şimdi oyun neredeyse örsten akçe alıcaklar Neyse iyi kötü oynadık bugunlere kadar çok dostum ve düşmanım oldu yeri geldi Arkalarından konuşup laf attığımız Sarılar loncasına girdik bize sahip çıktılar onlarla kardeş olduk yeri geldi Türkx ken kardeşim dostum dediğin adam selamını bile almadı derken kendimi çok farklı yerlerde buldum ve oyunda en mutlu ve zevklı vakıt geçirdiğim zamanlardı bu" RoA" ' dayken yeri geldi beni loncaya alan aldıran adamlarla tartıştım yeri geldi barıştım birdaha tartıştım felan filan yeri geldi arası kötü olan arkadaşların arasını yaptık derken yaşımızamı verseeeeeek , yaşımıza göre çok olgunca davranmaya çalıştığımıza mı bilmiyorum bi bocalama dönemine girdik 2,3 geçmişi olmayan adamlara abi,kardeş dedik bugunlere kadar sırtımızı yasladığımız yerleri arkamıza alıp bu 2,3 haysıyetsız kısılerı seçtık . Durum çok farklı yerlere geldi ... Ve oyundan bezme sebebım oldu sanırım .
Daha döner miyim bilmiyorum ama haklı veya haksız tartıştığım birilerini üzdüğüm bir çok kişi var eminim herkes kendini biliyor herkesten özür diliyorum , hak helal konusu felan pek anlamam ...
Kısa kesicem demiştim fakat yazdıkça yazasıım geldi ;
*TürkXken tartıştığım Urfalılar .
*Sarıların loncasındayken anlaşamadığım Goblınkıng , Bekodogi , Grand , Korhan ...
*RoA dayken anlaşamadığım Tüm Lodoslar ...
*Lodos olduktan sonra tartıştığım arzlar ...
*Yellowbaby : İçimde bilmediğim sebeplerden dolayı sana beslediğim kinden dolayı cok bulaştığımı dusunuyorm ve ozur dılıyorum.
Unıquetürk : Haklı , Haksız uzatmıyıcam geçmişimizi unutup senı karsıma ne olursa olsun aldıgım ıcın özur dılıyorum .
Atabey , Takıo , SiLuet vs... : Sizi hiç bi zaman karşıma almadım uzatmann anlamı yok .
SemPatiQq: Her ne kadar zamanında dost olup sonradan farklı noktalara gelsek de senın yapamadıgn seyı yapıyorum ozur dılıyorum senden neden mı ? sen en yaknlarndan olan çaçayı hırsız ılan ettkten sonra benım haysıyetıme yedıremeyp oyunu bırakmadıgım senı karsıma aldıgım ıcın .
MagNum : sana karşı da bi kın besledım evet doğru sebebını blmıuyorm ama hıc bır zaman kotu nıyetlı olmadı bolgeden sana laık gordugum sıfatlr yuzndn snden de ozur dılerm .
Türkxşifa , FaeX : Sizi ben bu oyunda çözemedım , karakterlerınız , harekterlerınız bırbrnze cok benzıyor ve benı delı edıyordu ... neyse kı uzatmann anlamı yok o kadar blgeden ettgm laflar ıcın szden de ozur dlıyorm .
Zalımfelek : Ey gidi Bycan senle cok tartıstım nedenınıde sen bılırsın ılla kı uzatmanın anlamı yok arada bnı cok sınr etsen de obur gun zaten aramızda halledıyor oluodk .
HEKIMOGLU : Benı bu oyunda adam edenlerden birisi dogru mu dogru Abimiz levent abimiz doğru mu doğru fakat beni veya bizi Kaisere seçende birisi oldgu ıcın snıde karsıma aldm tukrgmu yaladm haklı haksızdım ama cok uzattm sndende ozur dlerm .
TAKVA : sen anlamışsındır Ahmet azım bozukdur biraz ama kotu nıyetm yoktuu
Esat,Byfth : Yeri geldi tartıstık yerı geldı muhabeet ettık size de karşı bi skntm yoktu rahat olun
YeNiLMeZ : Yeri geldi Yoldaşşş dedik yeri geldi abi dedik 39 zmnnda geri dönduk bizle alay ettin RoA daiz die bizi kötüledin ama ben senın hakkında ne derseler desınler çok iyi bir devrimcı olarak aklımda kalacaksn snde hakkını hell et.
Pell : Geçmişte iyi zamanlar geçirmemize rağmen biraz zaman sonra bazı sebeplrden dolayı abı dedıgım adama kufur etttıgım ıcınde uzgunum ve bıraz da yuzsuzce ozur dlıyorm .
SaySaySaySay bitmezzz çünkü Ben Çaçaydım ve bu oyunu çok uzun sürede kuklacıda oynamıştım ...
Bana bu oyunun tek yararı oldu ki buda ;
Kardeşlerim cunyırı(sinan),MAJEZIK(turgay),BaJanaQ(Mert) , WaxWhıneRAVYN(oktay),İhtilalx(Rahman Abim),BeyazBuluT(erhan abim)... gibi insanlarla tanışmk oldu .
Ve İsmini unuttuğum bir çok kişi hakkınızı helal edin İyi oyunlar .
Siz siz olun Kimseye güvenmeyin .
Ayrıca Hala merak eden varmıdır bilmem ama Chefatalzn(Ozan) ile aramzdaki bağı soranlar varsa Biz KARDEŞİZ . yarın br gün de oyun için , veya reelde para için , karı-kız için birbirimize arkasını döncek adamlar da değiliz .
Fatalcs,Fatalcsxtwo,Hitxfatalcs,Türkxfatalcs,Türkxhorriblecs,Sarılarınvandal,Horriblestyle(BLackRaveN),Çaçabeyy,
FataLRaveN,DaViDGueTTa Kısacası : Çaça .
İsmim listede olmamasına karsın seni severim Allah yolunu açık eyleye Reelde başarılar ..
Yakıstıgı gibi gidiyorsun hakkım yoktur sende ama varsada helal olsun çaçabey ..
Yanlış ve çocukça tercihler yaptınız, artık evinizdekilerden daha fazla vakit geçirdiğiniz insanları karşınıza aldınız geçmişi kimi nesi belli olmayan adamlarla sırt sırta sırf beslediğiniz kin ve gururunuzdan dolayı bize düşman gibi davrandınız. Sanırım buradaki yanlış tercihi sen de yazında biraz ima etmeye çalışmışsın. Ki zaten bu dakikadan sonra konuşmanın anlamı yok sadece bir paragraflık şahsi düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Hakım helal olsun, kendinize iyi bakın. Not: Tamamen kaybolmadan bana ulaşın, kalmış olan Zehir gözlüğü vereyim.
Çağatay gerek Giresun'a geldiğinde gerek face'den biz seninle yine görüşürz. Ama oyunu bırakmana senin adına sevindim. En hayırlısı bu emin ol.Beni bilirsin bu oyunun delisiydm.1 kişiye bile yenilmemek için gece gündüz vs itemleri dizer teker teker denerdim. Ama bu oyunun boş olduğunu anlamak biraz zamanımı aldı.Senin önünde bi üniversite sınavın var ona çalış iyice hazırlan derim
Neden başka başka tercih yapdınız, neden aranız bazı kısılerle bozuldu bılemıyorum ama , oyundakı en kotu zamanlarımda yanımda bulunan bırıyle karsı karsıya gelmek bana cok koydu ve hatta tercıhlerınıze ayak uydurmaya calıstım ancak olmadı
İnşAllah kendi hakkında en hayırlı kararı vermıssındır. Hayatında basarılar Allaha emanet ol
yazdıklarına bakılırsa iyi geçindiğin kişiler nadir???bütün hırs,kin,öfke,kötülük affedilir lakin kul hakkı affedilmez kuran-ı kerim ayettidir.eğer ki böyle bi haksızlık ve eğer ki kul hakkına gasp etmişsen ancak o kişiden helallik ve hayır duası alırsın.bana göre birşey yapmış isen allah ıslah etsin seni.
Arz'iken küfürleştik belki lodosken iyiydik varsa hakkım helalı hoş olsun bırakman üzücü gene bekleriz ama böyle lodos olmak uymadı la arz olun delikanlı düşmanımız olsun küfür argo susturulmalar falanderken vakit gecsin isterdim lakin söz konusu karar senin biz hep burdayız ..
Çaça , seninle tanışmamız çok uzun zamanlara dayanıyor. Ben arzken gayet iyi bir dostluğumuz vardı. Her şekilde ettiğimiz muhabbet vs vs ... Ama lodos olduğumda gördüm ben etrafımdaki dost dediklerim parmak sayısını geçmeyecek kadarmış. Bir anda çoğu kişi sırt çevirdi peki neden ? Lodos oldum diye garip geliyor kulağa hemde fazlasıyla ama olsun ben zamanında muhabbet ettiğim dost bildiğim adamı ne olursa olsun hemen unutamam bunların arasında sende varsın. Olanları uzun uzun anlatmaya gerek yok sende biliyorsun aramızda geçen husumetleri ama olsun çevrendeki kişiler seni yanlış yönlendirdiler ama sen herzaman muhabbet edilebilecek oyundaki ender kişilerden birisin unutma bunu
Oyunu bırakma konusuna gelince , bu oyun artık başka bir hal aldı sanırım artık barınamıyoruz burada eskisi gibi tad alamıyoruz ve en önemlisi eski dostluklar muhabbetler yok sanırım bizi bıraktırmaya yönelten etken bu , bende bıraktım oyunu ve pişman değilim çünkü arada girdiğimde baktığımda bırakmamın iyi olduğunu görüyorum. Bu oyunda muhabbet edemedikten sonra adam akıllı sarmıyor kısacası , diyeceğim o ki doğru bir karar vermişsin. Kendin için hayırlı olanı yapmışsın en azından bir süre ara bile iyi olabilir. Seninde oyunu çok sevdiğimi biliyorum benim gibi ilerleyen zamanlarda seni yeniden burada göreceğimide biliyorum . Ozaman gelene dek HOŞÇAKAL DOSTUM