Geçmişte yaşananlar geçmişte Kalır Benim İçin...
Bundan Sonraki Hayatında Başarılar Yolun açık olsun...
"BLackRaveN,Fatalcs" Veda .
Re: "BLackRaveN,Fatalcs" Veda .
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Sasha
körheN
Sashaa
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yolun açık olsun en güzel kararı vermişsin 

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Vay be Çaça'm sende mi gidiyorsun..
İKV platformunun da kazandığım en iyi dostlarımdan birisin, farklı kararlar vererek ayrı düşsek de senin yerin bende her zaman ayrı. Yazılacak çok şey var ama oyunu bırakman aramızda ki dostluğu zaten zedeleyemez
O yüzden bu veda yazısı olamaz benim için
Bir gün belki tekrar İKV'de görüşürüz, İKV'ye tekrar gelene kadar Amasya'ya gelmezsen gebertirim seni
Ev boş 
Güle güle demiyorum çünkü senle ben hep beraber olacağız
İyiForumlar...
İKV platformunun da kazandığım en iyi dostlarımdan birisin, farklı kararlar vererek ayrı düşsek de senin yerin bende her zaman ayrı. Yazılacak çok şey var ama oyunu bırakman aramızda ki dostluğu zaten zedeleyemez
Bir gün belki tekrar İKV'de görüşürüz, İKV'ye tekrar gelene kadar Amasya'ya gelmezsen gebertirim seni
Güle güle demiyorum çünkü senle ben hep beraber olacağız
İyiForumlar...
Yolun açıK oLsun .. Reelde başarılaR ...
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Hoşçakal Çaça.
-
- Salgın Koruyucusu
atabey yazdı:Yanlış ve çocukça tercihler yaptınız, artık evinizdekilerden daha fazla vakit geçirdiğiniz insanları karşınıza aldınız geçmişi kimi nesi belli olmayan adamlarla sırt sırta sırf beslediğiniz kin ve gururunuzdan dolayı bize düşman gibi davrandınız. Sanırım buradaki yanlış tercihi sen de yazında biraz ima etmeye çalışmışsın. Ki zaten bu dakikadan sonra konuşmanın anlamı yok sadece bir paragraflık şahsi düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Hakım helal olsun, kendinize iyi bakın. Not: Tamamen kaybolmadan bana ulaşın, kalmış olan Zehir gözlüğü vereyim.![]()
/alkış serkan abi klavyene sağlık
- BeyazBuluT
- Acemi Savaşçı
Çağatay, şu konu yazını oyuna başlayacak biri okusa, adam oyuna başlamaya korkar :=)=)
Maşallah husümetin olmadık adam kalmamış ha ha ha !
hadi canım paii görüşürüz :=)
Ben bilirim sizin oyun bırakmalarınızı, veda yazılarınızı...
Amam itiraf edeyim olgunluğunu bir çok oyuncuda görmemişimdir... aferin hep böyle kal...
Maşallah husümetin olmadık adam kalmamış ha ha ha !
hadi canım paii görüşürüz :=)
Ben bilirim sizin oyun bırakmalarınızı, veda yazılarınızı...
Amam itiraf edeyim olgunluğunu bir çok oyuncuda görmemişimdir... aferin hep böyle kal...
Kuklacı'nın En ÇılgınBiberoN'u
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
Telefondan konuşuruz çaçaaa
İnsanın olduğu her yerde arkadaşlık dostluk kardeşlik olduğu gibi sorunlarda olur her zaman.. Ama bence sorun kısmı oyun içinde , sanal ve değersiz şeyler için geçerli olmamalı.. Burda oyun içinde basit şeylerden sorun yaşamaktansa , bu gelip geçici ortamdan ne kadar arkadaş kazanabiliriz ona bakmalıyız..Her zaman görüşmek dileğiyle Arkadaşım
İnsanın olduğu her yerde arkadaşlık dostluk kardeşlik olduğu gibi sorunlarda olur her zaman.. Ama bence sorun kısmı oyun içinde , sanal ve değersiz şeyler için geçerli olmamalı.. Burda oyun içinde basit şeylerden sorun yaşamaktansa , bu gelip geçici ortamdan ne kadar arkadaş kazanabiliriz ona bakmalıyız..Her zaman görüşmek dileğiyle Arkadaşım

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
Çaça , Hadi gel Lodos Kale yakınlarına Pusu Kuralım . Unutmayacağım nadir Kardeşlerimden birisin ve seninle hiçbir kötü anım yok diğerlerinin aksine , bilirsin ben çok tartışırım kavga ederim ama tek yüzüm vardır. Bir insan'a tek bir yüz yeter iki yüzlü olanlara benzemeye gerek yok.
SoLBeK
Güzel sohbetler , güzel arkadaşlıklar sonucu , bu vedaları görmek çok üzücü..
Hakkım varsa helal olsun , umarım tekrar görüşürüz..
Hakkım varsa helal olsun , umarım tekrar görüşürüz..
Dzeko