madenlere çözüm!
- nurolcantrk
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: madenlere çözüm!
sanane ?
- serseryy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
en iyi cvp bu olmuş :lol: :lol:kskxbakiRe yazdı:bak iyi dinLe az sonRa ossurcam sese kuLak veR
SONUNA KADAR BURDA , SONUNA KADAR TÜRKÜZ , İNADINA LAN !!! İNADINA ÜLKÜCÜYÜZ !!!
Bence bu dedikleriniz sadece lafta kalır eger iş sansa kalmazsa herkez zengin olur oyunda ve herkezde her gorvı yapar yapacak bişi yok der adam sıgnak aalım ee sıgnaklarda bıldınız gıbı doldunda beklemek zorunda kalyoruz yani adamlara oyun ıcınde yapacak ıs lazım kı bazı ınsanlarda oyunda sıgnak cemberlı vb grvlerini yapsınlar herkez zengın olursa oyunda esıtlık olmaz cok savma yerlere gıder valla ben sans artırıcı aldım pasalar gıbı cekıyorum ıstedım madenı zengın mıyım hayır yapcak bısı bulamazsan oyundan sogursun ve bırakırsın buda yonetımın ısıne gelmez
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
beyler bir maden üstünde 60 kişi oturmak istiyorsanız o ayrı ama bu ortalığı dağıtır oyun saçma bir şeye döner herkes elmas çekmeye çalıışır
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Bence bu hali en iyisi.Eski sistem bu sistemden daha iyiydi ama napıcaksınız olan olmuş.Neden bu sistem daha iyi sorusuna gelince.Eğer siz maden=şans denklemini bozarsanız maden=.... ne olursa olsun ortaya birsürü haksızlık,emek hırsızlığı vs.vs. çıkacaktır.Bu sefer ise işin altından hiç çıkamıyacaksınız.Dolayısıyla su an ki sistem yani "maden=şans" bence cok doğru bir olay.
Bir madenden elimizde ne kadar çok varsa o kadar çok saf çıkma şansı artsın bence mesela bende 500 elmas var yanımdaki başka birindede 50 elmas var ona göre bana menekşe çıkma ihtimalide artsın bu sayede çöp madenlerde değerlenir ??? yanılıyomuyum???
- Revelation
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Gülünmesi gereken bir fikir değil,bence gayet hoş bir fikir hayata geçerse şansa değil,emeğe kalır.Bütün gün maden başında oturduğumu hatırlarım,sonra gelip birinin o madeni çekip saf çıkaran birinide hatırlarım.Katılıyorum.
Yeni bir başlangıç...
TILSIM
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İzmir
6 saat osmırıdyum cekecegıne kara cın kes 8 m dan az kazanmazsın
6 m ye ırıdyumu alır 2 m yıde kenara atarsın
ben ahsab uretmek ıcın 4 gun kara cın kestım keserkende hergun bırkac mavı ve budaksız cıkarsada yonca cektım
sadece dusen ıtemlerden gunluk 40 m rahat kazandım
dusen madenlerıde koyunca ortalama gunde 50 m kastım
hıc ıtem dusmese bıle plalı hesapta 24 adet cantaya esya koyabılıyorsunuz
buda ortalama 15 dakıkanızı alyor
cunku her kudret doldurusta 2 bomb 10 cın kesıyorsunuz
ve bu 15 dakıkada cantanızdakılerı sattıgınızda ortalama 350 bın kazanıyorsunuz
saatte 1.4 m eder
bu kadar kesım ıcınde mutlaka hergun aktar sevket sılah dusuruyorsunuz
tek ıtem olursa 2.5 m cıft ıtem olursa 6 m aktar solucan olursa 13 m ye gıdıyor
bunun dısınde 40 saate en az 1 kac urban zırh ve sılah dusuruyorsunuz
kısacası cın kesın rahat edın
ben ahsab uretmek ıcın 4 gun kara cın kestım keserkende hergun bırkac mavı ve budaksız cıkarsada yonca cektım
saatte 1.4 m eder
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Tebrikler arkadaşım.Öncelikle bu tür fikirlerin için kendi adıma teşekkürlerimi sunarım.Bu taktiği uygulayan bir çok kişi bulunmakta,bildiğim kadarı ile meranda uçan muhafız veya yeraltı bölgesinde kara cin keserek nakit sıkıntısını gideren arkadaşlarım mevcut.Üstelik eğer şansınız varsa efsunlu itemde düşürdüğünüzde 1 günde 20-30m yapabilirsiniz.Çantanızı boşaltıp geri dönerkende çektiğinizin madenden minimum 1 adet yonca çıktığını düşünsek gayet kãrlı bir iş olduğunun göstergesi oluyor.aken yazdı:6 saat osmırıdyum cekecegıne kara cın kes 8 m dan az kazanmazsın
saatte 1.4 m eder
Ek olarak;
Bende bu fikri desteğe yolladığımı belirtmek isterim.Rescuer yazdı:Boşa gülmeyin arkadaşlar. Bu kardeş çok güzel bir öneri vermiş. Günlerdir ben de böyle bir öneri desteğe yollamak istiyorum.
Örneğin osmiridyum madeni.
Osmiridyumdan bir kişiye İridyum çıkması için sınır olur. Bu sınır 60 osmiridyum olur. Kişinin başkalarından satın almasının önüne geçilmesi için görevlerde yaratık kestiğimizde ekrana gelen "1/20" şeklindeki yazıdan gelir. Osmiridyumu 60/60 yapan bir kişinin 61. çekişi %100 ihtimalle İridyum olur. Böylelikle iş şansa değil, emeğe dökülmüş olur.
Ben öğleden iftara, iftardan sahura kadar çekiyorum genelde madeni. Plus+ %60 şans artırıcı ile. Ancak bir türlü çıkmıyor ve ben çıktıktan sonra adam gelip iki çekişte alıyor. Benim suçum ne? Neden benim saatlerim boşuna gitmiş olsun?
Bu örnek veridğim 60 sayısı şans artırıcılara göre düşürülür, şans artırıcı alırsan da kesin işe yaramış olur, adında yazdığı gibi iş "şans"a kalmaz. :?
Desteğe yollayacağım.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.