Yeni IKV Launcher!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Yeni IKV Launcher!

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

Nerull yazdı:
KARAHAMZALI yazdı:bu launcher nedir oyuna girerken tıkladığımız simge değil mi ?
biri bana bunu yalın bi dilden anlatabilir mi?
bu güncelleştirme geldi de noldu ne değişti yöneticiler sadece geldi diyor acaba ne geldi bilen biri anlatabilir mi ?
Yeni İKV Launcher ile artık daha hızlı güncelleme yapabileceksiniz
teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Hızlı bir sekilde güncelme yapıyor ama bazen bilgisyarda bulunan anti virüs yazılımlar sayasinde c++ hatası verdi. Bu hatanın vermesi için çok uğraştım ve sonunda sizin hatanızı anlamak için soruna kendimce çözüm buldum.

Sorunun
.. \Istanbul Kiyamet Vakti\base\lightmaps_2.dat bu dosyadan kaynaklandıgını tespit ettim.

bu dosyayı yükledikten sonra durmadan güncelme yaaprak oyuna giiryordun istanbul.exe yüklerken görüntü ayarları sıfırlandı diyor aradan 10 dakika sonra oyundan düşme yada alt+F4 gibi ani cıkışlarda güncelleme yapıyor ve yarıda kesliyor sonra kapanıyordun tekrar çalıştırında gene istanbul exe.dosyasını yüklüyor. görüntü sıfırlandı diyor oyuna devam ediyorsun bir kaç defa ani cıkışlardan sonra bu yukarda dat uantılı dosyayı yüklemeye çalışıyor ve biraz uzun sürüyor. dosyayı yükledim oyuna girdim ve cıktım cıktıktan sonra bu dosyayı salt okunur yaptım aynı sorunları tekrar yaşıyacakmırım diye defalarca yapmama rağmen hata çıkmadı. bu dosya ya bişiler buaşıyor hata veriyor yada dll. uzantılı lauher.dll bir hata var suan lightmaps_2.dat bu dosyayı salt okunur yaptım sorun cıkmadı ama oyuna bir kere girdikten sonra yapmak lazım bozuk dosya olunca yükleme yada güncelleme diye bişi cıkmıyor. İncelenmesini talep ediyom.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

ARZLODOS yazdı:Hızlı bir sekilde güncelme yapıyor ama bazen bilgisyarda bulunan anti virüs yazılımlar sayasinde c++ hatası verdi. Bu hatanın vermesi için çok uğraştım ve sonunda sizin hatanızı anlamak için soruna kendimce çözüm buldum.

Sorunun
.. \Istanbul Kiyamet Vakti\base\lightmaps_2.dat bu dosyadan kaynaklandıgını tespit ettim.

bu dosyayı yükledikten sonra durmadan güncelme yaaprak oyuna giiryordun istanbul.exe yüklerken görüntü ayarları sıfırlandı diyor aradan 10 dakika sonra oyundan düşme yada alt+F4 gibi ani cıkışlarda güncelleme yapıyor ve yarıda kesliyor sonra kapanıyordun tekrar çalıştırında gene istanbul exe.dosyasını yüklüyor. görüntü sıfırlandı diyor oyuna devam ediyorsun bir kaç defa ani cıkışlardan sonra bu yukarda dat uantılı dosyayı yüklemeye çalışıyor ve biraz uzun sürüyor. dosyayı yükledim oyuna girdim ve cıktım cıktıktan sonra bu dosyayı salt okunur yaptım aynı sorunları tekrar yaşıyacakmırım diye defalarca yapmama rağmen hata çıkmadı. bu dosya ya bişiler buaşıyor hata veriyor yada dll. uzantılı lauher.dll bir hata var suan lightmaps_2.dat bu dosyayı salt okunur yaptım sorun cıkmadı ama oyuna bir kere girdikten sonra yapmak lazım bozuk dosya olunca yükleme yada güncelleme diye bişi cıkmıyor. İncelenmesini talep ediyom.
Benim 2 bilgisayar 2 w7 onlarda c++ var, 2 side xp pnlarda c++ olmaz çünkü c++ vista ve w7 için geliştirilmiş bir programdır saçmas sapan olan güncellemeler devam ediyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ikv yönetimi ilgilenmesine rağmen bu soruna bir çözüm bulamadı galiba ama ben kendimce bir çözüm buldum evellallah hiç bir sorun yaşamıyorum tıkır tıkır çalışıyor istediği gibi güncelleme atsın 15 sn de doldurtuyorum güncellemeleri ;)
Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

mirkan1453 yazdı:Benim 2 bilgisayar 2 w7 onlarda c++ var, 2 side xp pnlarda c++ olmaz çünkü c++ vista ve w7 için geliştirilmiş bir programdır saçmas sapan olan güncellemeler devam ediyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ikv yönetimi ilgilenmesine rağmen bu soruna bir çözüm bulamadı galiba ama ben kendimce bir çözüm buldum evellallah hiç bir sorun yaşamıyorum tıkır tıkır çalışıyor istediği gibi güncelleme atsın 15 sn de doldurtuyorum güncellemeleri ;)
Yeni Launcher'da yaşanan geçici sorun 19 Ağu 2011, 13:03 itibariyle giderilmiştir. Visual C++ 2008 Redist.Pack. yüklemeye gerek olmadan sadece güncelleme alınarak sorunsuz olarak çalışacaktır.

Daha önceki mesajınızda dosyaların tekrar tekrar güncellendiğinden bahsetmiştiniz. Yeni İKV Downloader ile son sürümü kurarak güncelleme yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Bilginize
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Nerull yazdı:
mirkan1453 yazdı:Benim 2 bilgisayar 2 w7 onlarda c++ var, 2 side xp pnlarda c++ olmaz çünkü c++ vista ve w7 için geliştirilmiş bir programdır saçmas sapan olan güncellemeler devam ediyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama ikv yönetimi ilgilenmesine rağmen bu soruna bir çözüm bulamadı galiba ama ben kendimce bir çözüm buldum evellallah hiç bir sorun yaşamıyorum tıkır tıkır çalışıyor istediği gibi güncelleme atsın 15 sn de doldurtuyorum güncellemeleri ;)
Yeni Launcher'da yaşanan geçici sorun 19 Ağu 2011, 13:03 itibariyle giderilmiştir. Visual C++ 2008 Redist.Pack. yüklemeye gerek olmadan sadece güncelleme alınarak sorunsuz olarak çalışacaktır.

Daha önceki mesajınızda dosyaların tekrar tekrar güncellendiğinden bahsetmiştiniz. Yeni İKV Downloader ile son sürümü kurarak güncelleme yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Bilginize
Çok teşekür ederim, bu sorunun halledilmesine gerçekten çok sevindim :)
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön