İstanbul Kıyamet Vakti'nde siz oyuncularımız için yenilikler bitmiyor!
Yeni İKV Launcher yayında! İKV dosya güncelleme altyapısında yapılan değişikliklerle birlikte yayına giren ve yenilenen Launcher ile artık İKV'yi daha hızlı güncelleyebileceksiniz.
Tüm İKV Camiasına hayırlı olsun!
Yeni IKV Launcher!
Re: Yeni IKV Launcher!
Teşekkürler daha çook yenilik bekliyoruz sizlerden 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Teşekkürler ellerinize saglık ama açında şu serverleri girelim artık 
Nerul Bazı bölgelerde yaşanan Lag sorununuda çözseniz daha iyi olacak Güncellemeden yana bi problem yoktu bildiğim kadar genelde lag tan dolayı sıkıntı yaşanıyor. Ama yinede elinize sağlık en azından bizler için çalıştığınızı görmek bizi bahtiyar ediyor..
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
Erçin&Ceremi
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Arkadaş anlatmış gerekeniErcin yazdı:Nerul Bazı bölgelerde yaşanan Lag sorununuda çözseniz daha iyi olacak Güncellemeden yana bi problem yoktu bildiğim kadar genelde lag tan dolayı sıkıntı yaşanıyor. Ama yinede elinize sağlık en azından bizler için çalıştığınızı görmek bizi bahtiyar ediyor..
İyi çalışmalar.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
sonunda ikvdeki oyuncu sayısı belli oldu her sunucuda tenha yazıyo 
Xalperxxxx yazdı:Teşekkürler ellerinize saglık ama açında şu serverleri girelim artık
auril & DoubleLift
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: PRESTİJ
Slm
Oyunda oluşan lag problemini göz önünde bulundurursanız daha memnun oluruz
Oyunda oluşan lag problemini göz önünde bulundurursanız daha memnun oluruz
xNVİDİAx
Eminönü

İyice içine ettiniz oyunun insanlar kaça kaça küfürleri basa basa lanetler edip oyundan koptu şu oyuncu sayısına bakmıyormusunuz hiç? Şimdi son gelen yeniliklerinizlede adeta oynayanlarda oynamasınlar artık diyorsunuz bu ne zihniyet bir değişiklik yaparken karar alırken getirisini götürüsünü hiç değerlendirmiyormusunuz? Benim diyelimki mynette beş hesabım vardı beşindede dolu olarak 49 karekterlerim varsa şimdi neymiş efendim mail adresi alacakmışım el insaf sizlerin kolaylaştırdık dediğiniz bumu devlet dairelerindende beter oldunuz insanları resmen yokuşa süre süre. Lanet olsun sizin oyununuzada kararlarınızada alın başınıza çalın kendi kendinize oynarsınız artık.
-
- Acemi Savaşçı
bızım mynett uyelıklerını neden aktarıyosunuz ısteyen aktarsın ben sımdı oyuna gıremıyorum ne ugrastırıyonuz bızı musterı memnuyetınız bumu sızınn haklarımızı gasp edıyonuz ben soobe uyelıgıle oynamak zorundamıyımda uyelıklerımızı aktarıyonuz nereye gıdıyo bu oyun dunya kadar para harcıyozz sımdıde yarını bekle karakterler aktarılcak dıye oyun anlayısınız ıcın /alkış edıyorum brawo anca oyunun ıcıne böle edılırdı:(