Buyrun .
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Buyrun .
Nolmuşkine ?
Bak dostum hikayeler her zaman görndüğü gibi değildir. Bu arkadaş Oktay'a benim ona 10 dakika hakaret ettiği yazmış, ben zaten inkar etmiyorum ki sie ve mal dışında herhangi bir şey demedim. Bahsettiği 10 dakikalık hakaret periyodunda ne varmış çok merak ediyorum. O arkadaşa ibreti alem için etek giydirip, donsöz yapıp, videoya alıp nete koycağımı söyledim. Bunları yapmayı düşünücek kadar sinirlenmişim demek ki bu adam bana bişeyler yapmışMaHMuTxSoLmaZz yazdı:Böyle okuyun mklar adam ne diyor siz ne diyorsunuzxKadirHanx yazdı:Exixiz adlı kişi bugün sahur vaktinde kardeşim kendi çarındayken laf atmaya başlamış .Ve hırsız diyip tel istemiştir (14 yaşındaki kardeşimden ) sonra ben pc ye geçtiğimde bana hırsız mal sie gibi küçük düşürücü aşşalayıcı sözler etmiştir ben bunu roa halkına bildirdiğimde ise foto istediler alsana bana sie yazdığı foto ve hırsız die suçladığı foto buyrun .
TUNA...
Babus zaten küfür veya argo kelime kullandın diye seni kınamıyorumki sadece adamdan bişey istenmiş bu adamda onu yapmıs bi dolu konu saptırma yapılmıs bu kadar kasmayın diyorum oyunda en cok ağzını bozan kişilerin başında gelirim ama hic durduk yere sövmedim yani ayıka biliyorum senin durumunu sıkıntı yok o konudaExixiz yazdı:Bak dostum hikayeler her zaman görndüğü gibi değildir. Bu arkadaş Oktay'a benim ona 10 dakika hakaret ettiği yazmış, ben zaten inkar etmiyorum ki sie ve mal dışında herhangi bir şey demedim. Bahsettiği 10 dakikalık hakaret periyodunda ne varmış çok merak ediyorum. O arkadaşa ibreti alem için etek giydirip, donsöz yapıp, videoya alıp nete koycağımı söyledim. Bunları yapmayı düşünücek kadar sinirlenmişim demek ki bu adam bana bişeyler yapmışMaHMuTxSoLmaZz yazdı:Böyle okuyun mklar adam ne diyor siz ne diyorsunuzxKadirHanx yazdı:Exixiz adlı kişi bugün sahur vaktinde kardeşim kendi çarındayken laf atmaya başlamış .Ve hırsız diyip tel istemiştir (14 yaşındaki kardeşimden ) sonra ben pc ye geçtiğimde bana hırsız mal sie gibi küçük düşürücü aşşalayıcı sözler etmiştir ben bunu roa halkına bildirdiğimde ise foto istediler alsana bana sie yazdığı foto ve hırsız die suçladığı foto buyrun .benim foto alma gibi huylarım yoktur. Oktayın bahsettiği sie ve mal haricindeki hakaretler ben bunları hakedilmiş en hafifinden etkiye tepki olarak değerlendiriyorum. Aynı şekilde lonca yönetimide. Senide tanımıyorum sende beni tanımıyorsun. Hikayeler her zaman göründüğü gibi değildir.
TUNA...
İyi forumlar ..
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
- HiTMaNiac34
- İri Fare Avcısı
Beni dinle ben kimsenin kefili değilim ama Exixiz Tuna abi RoA'nın en iyi kişiliğidir RoA'daki herkes den nefret ederdim ama bunun yanlış olduğunu Tuna abi sağladı ona ufak bi kazığım vardı o kazığı RoA ya atıcakdım oda arada kaynadı ama neyse yani Exixiz oyunun en iyi insanıdır ama Tuna abi nin sie mal gibi küçük çocukca küfür etmesi :S ben olsam hiç bir şeyin kalmazdı kromozomlarına bile itinayla ayrı ayrı kayardım

- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
ne yapmışım öt bakalım ben bu oyunda haysiyetim ve gurum la oynamak dışında ne yaptım söle ?= bu arada eğer sie güzel bişeyse alayınıza sölüyorum bu lafı.
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Semerşah
xKadirHanx yazdı:ne yapmışım öt bakalım ben bu oyunda haysiyetim ve gurum la oynamak dışında ne yaptım söle ?= bu arada eğer sie güzel bişeyse alayınıza sölüyorum bu lafı.
Şahx Loncasına alacağım diyip 200m gibi bi miktar paralar teklif eden nick sana aitmiş bu arada uyandırayım *
Hotmail paraylamı mğ.
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
oha banane şah dan alımdan ben mi alım yapıyom iyice üşüttünüz
Semerşah
Semerşah
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
xKadirHanx yazdı:oha banane şah dan alımdan ben mi alım yapıyom iyice üşüttünüz
Olayı yaşamışlardan duydum yorum yok :geek:
Biri ferhata gec haber vermiş gülücük atması konusunda neyse bidahaki başlıklara ..LASTDRAGON yazdı:![]()
![]()
![]()
![]()
Hotmail paraylamı mğ.
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
:idea: 200 m veriyomuş ölemi sallıyosan tutarlı sall banane alımdan yani demi ?
Semerşah
Semerşah