Buyrun .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xKadirHanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Buyrun .

Mesaj gönderen xKadirHanx »

Exixiz adlı kişi bugün sahur vaktinde kardeşim kendi çarındayken laf atmaya başlamış .Ve hırsız diyip tel istemiştir (14 yaşındaki kardeşimden ) sonra ben pc ye geçtiğimde bana hırsız mal sie gibi küçük düşürücü aşşalayıcı sözler etmiştir ben bunu roa halkına bildirdiğimde ise foto istediler alsana bana sie yazdığı foto ve hırsız die suçladığı foto buyrun .

Bu arada bana kimse sie yazamaz sie güzel bişeyse sana da yassın iyi oyunlar (anlayan anladı )

Resim
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi

Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )

tHeBeStOfXDaRk
( Ejder asa ) (çalındı)

Semerşah
Kullanıcı avatarı
xKadirHanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Buyrun .

fotoyuda açıklayayım kardeşimden pcyi aldım bana emek hırsızları size etek takıp dolandırcam sonrada nete videonuzu koycam dedi . Bende sorun ne yazdım keslan emek hırsızı yazdı kanıtın varmı yazdım gerisi açık bi 10 dk hakaret dinledim .

tHeBeStOfXDaRk
( Ejder asa ) (çalındı)

Semerşah
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Exixiz »

Sen ne kadar gereksiz, ne kadar saçma sapan bir insanmışsın. Ramazan ayında günaha giriyorum senin yüzünden. Açtığın konuya bak aferin alkışlıyorum seni, madalyada istermisin. Sİe dedim sus cezası olmayan ne anlama geldiği bilinmeyen bişey, sinrilenince kullanırım. Mal dedim, çünkü gerçekten malsın... bununda sus cezası yok. Bana bir kişi çıkıp desin Tuna bana terbiyesizlik yaptı diye, burda arkadaşlarına yazdırmadığın sürece onuda bulamazsın. Arkadaş gece gece oyunumu oynarken geldin bulaştın. Gallardo isimli meşhur hırsız ile adın defaten klanda anıldı. Ortak yaptığınız operasyonlardan bahsedıldı. Kanıtın var mı yok kanıt manıt. Hakımmıyım ben kanıtla ıs yapayım bısey oluyor herkesın dılınde kanıtın varmı :evil: Herseyı gectım senı tanımam etmem oyunumu oynuyorum gelıyorsun benı kısırtıyorsun olayı klana tasıyorsun az demısım sana. Evınde bılgısayırından atıp tutuyorsun ne kadar guvenılır bı ortam dımı sana ulasamam ohhh aklına gelenı yaz sınırlendır sonra sacma sapan konular ac. Sana cevap bıle yazmamam lazım fakat cıdden kızdım. Haa Bundan once olayı klana tasıdı ordan bekledıgı tepkıyı bulmayınca buraya gelmıs, sımdı RoA dusmanlarına gun dogdu ne buyuk bısey aaaaaa sie demıs, aaaa olurmu kardesım mal demıs, sımdı sacma sapan yorumlar gelır. Bırakın boyle ıslerle ugrasmayı kımseye bulasmadan oyununuzu oynayın.
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Kadirhan'a hak veriyorum Tuna abi bir robot olduğundan sinirlenme hakkı yok :cry:
MaHMuTxSoLmaZz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaHMuTxSoLmaZz »

Exixiz yazdı:Sen ne kadar gereksiz, ne kadar saçma sapan bir insanmışsın. Ramazan ayında günaha giriyorum senin yüzünden. Açtığın konuya bak aferin alkışlıyorum seni, madalyada istermisin. Sİe dedim sus cezası olmayan ne anlama geldiği bilinmeyen bişey, sinrilenince kullanırım. Mal dedim, çünkü gerçekten malsın... bununda sus cezası yok. Bana bir kişi çıkıp desin Tuna bana terbiyesizlik yaptı diye, burda arkadaşlarına yazdırmadığın sürece onuda bulamazsın. Arkadaş gece gece oyunumu oynarken geldin bulaştın. Gallardo isimli meşhur hırsız ile adın defaten klanda anıldı. Ortak yaptığınız operasyonlardan bahsedıldı. Kanıtın var mı yok kanıt manıt. Hakımmıyım ben kanıtla ıs yapayım bısey oluyor herkesın dılınde kanıtın varmı :evil: Herseyı gectım senı tanımam etmem oyunumu oynuyorum gelıyorsun benı kısırtıyorsun olayı klana tasıyorsun az demısım sana. Evınde bılgısayırından atıp tutuyorsun ne kadar guvenılır bı ortam dımı sana ulasamam ohhh aklına gelenı yaz sınırlendır sonra sacma sapan konular ac. Sana cevap bıle yazmamam lazım fakat cıdden kızdım. Haa Bundan once olayı klana tasıdı ordan bekledıgı tepkıyı bulmayınca buraya gelmıs, sımdı RoA dusmanlarına gun dogdu ne buyuk bısey aaaaaa sie demıs, aaaa olurmu kardesım mal demıs, sımdı sacma sapan yorumlar gelır. Bırakın boyle ıslerle ugrasmayı kımseye bulasmadan oyununuzu oynayın.
Adam aksı mk dikkat edin :idea:
Kanka küfür etme bu kadar kötü bişey değil sakın ol koy ver gitsin 7 gün sus taş catlasa :)
amma arkadasın dediğine dikkat edersen yetkili kişiler belge istemis sanırım adam belgelerle sevmiş :)

atabey yazdı:Kadirhan'a hak veriyorum Tuna abi bir robot olduğundan sinirlenme hakkı yok :cry:
Ulviiii hastayım olum sana türkiyede Didem 1 sen 2 mk. :D
Kullanıcı avatarı
xKadirHanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

adım ömerle anılıyosa ömer zamnında benden neden para çaldı ? bne hırsızsam sen hırsızın babası sın .

tHeBeStOfXDaRk
( Ejder asa ) (çalındı)

Semerşah
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

:D :D :D :D
AXAXAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AXAXAL »

Kadirhan, Tuna abiyi bırak RoA bu oyunda neredeyse herkes tanır,bilir. Başka hiçbir kimsenin de bunları söyleyeceğine inanmıyorum. Benim reel den de tanıdığım Tuna abi melek gibi bir adamdır. O'nu sinirlendirmek neredeyse imkansızdır. Sinirlense bile içine atar, sakinliğini korur. Ama sen ne yaptıysan bi şekilde delirtmişsin ki sana küfür etmeye bile gerek duymadığı için o sözcüğü kullanmış (ki sie nin ne anlama geldiğini anlayan anladı dedin bence küfür değildir.) Serkan kardeşimin dediği gibi kimse robot değil herkes sinirlenebilir. Önemli olan aradaki mesafeyi iyi ayarlayıp karşısındakini de iyi anlamaktır. Lütfen bundan sonra böyle gereksiz konularla bizleri meşgul etme. Tsk.
Resim
MaHMuTxSoLmaZz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaHMuTxSoLmaZz »

xKadirHanx yazdı:Exixiz adlı kişi bugün sahur vaktinde kardeşim kendi çarındayken laf atmaya başlamış .Ve hırsız diyip tel istemiştir (14 yaşındaki kardeşimden ) sonra ben pc ye geçtiğimde bana hırsız mal sie gibi küçük düşürücü aşşalayıcı sözler etmiştir ben bunu roa halkına bildirdiğimde ise foto istediler alsana bana sie yazdığı foto ve hırsız die suçladığı foto buyrun .
Böyle okuyun mklar adam ne diyor siz ne diyorsunuz
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön