Kesilmeyi hazmedemeyen girmesin klana
Re: Kesilmeyi hazmedemeyen girmesin klana
maydonoz ile birkaç gündür hep aynı grubla savaşçıtığımız olabilior ve gözlemlerime göre çok sakin bir arkadaşım
Violencexl(49)
Violence(49)
***GAME***OVER***
Violence(49)
***GAME***OVER***
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
klan bu kesilmeyi hazmedemeyen klandan çıksın bazen 10-20 canım varken dalıolar ne kdr sinirlensemde küfretmiyorum
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
- Gkhanx
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
:arrow:
atabey yazdı:Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.
Hele ki lodossan... :twisted:
RaadoL [Kanuni Yatağanı]
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Tanka , İşim var diyene , Dur diyene , Seviyesi Düşük olana , dalmak insanın kendi insiyatifine kalmış birşeydir. Bana göre bunları diyen bir kişiye hala dalıyorsan ben senin kişiliğinden kuşkulanırım , çünkü empati kuracak olursanız sizlerde bunları diyen kişi olsanız ve dinlenmeyip kesilseniz eminim sinirlenirsiniz :roll: Dediğim gibi kişinin kendi insiyatifine kalmış birşeydir bu , eğer ki o kişi kendine yakışanı onu yapmak olarak görüyosa kendiyle ilgili bir sorundur ben bunu ''Ego Tatmini'' olarak adlandırırım .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- YaSnoV
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: The Lodos Of Ottman
Başka söze ne hacet :!:GoodfatheR yazdı:Tanka , İşim var diyene , Dur diyene , Seviyesi Düşük olana , dalmak insanın kendi insiyatifine kalmış birşeydir. Bana göre bunları diyen bir kişiye hala dalıyorsan ben senin kişiliğinden kuşkulanırım , çünkü empati kuracak olursanız sizlerde bunları diyen kişi olsanız ve dinlenmeyip kesilseniz eminim sinirlenirsiniz :roll: Dediğim gibi kişinin kendi insiyatifine kalmış birşeydir bu , eğer ki o kişi kendine yakışanı onu yapmak olarak görüyosa kendiyle ilgili bir sorundur ben bunu ''Ego Tatmini'' olarak adlandırırım .![]()
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
- UniFoRPaTLiCaN
- Acemi Savaşçı
Öncelikle yazdığım bu cevabı Unifor Loncası adına vermekteyim.
1-)Öncelikle şunu demek istiyorum ki hem bu konuyu açıp hemde bir başka konuda işin olduğu zaman ve lodosların anlayış göstermediği anlarda ne kadar rahatsız olduğunu yazmışsın bu iki konu arasındaki çelişkiden senin ne kadar uyumsuz bir insan olduğunu anlıyoruz ki çoğu arkadaşımla yaptığım görüşmelerden bunu anlamış bulunuyorum
2-)Hem Tank olup hemde karizma alan birine etik kurallar çerçevesi dışında bir harekette bulunarak müsama göstermek yerine bu arkadaşımızı kesmiş bulunmaktasın.
Gelelim sonuncuya ve asıl cevaba...
3-)Bu arkadaşımızı hem defansif olup hem de karizma alırken kesmiş olduğun için sana küfür etmiş bulunmaktadır. Bunu ne kadar tasvip etmesemde haklı olduğu için bir şey diyemiyor ve sadece uyarıyorum..Ama seninde bir dahaki sefere etik kuralları içinde kalmanı rica ediyorum.Loncamız üyemizin tamamen arkasındadır.Eğer içimizde herhangi biri etik kuralları dışına çıkarsa biz gerekli cezayı veririz.Senin bu konuda merak etmemeni söylüyorum.
Son olarak Goodfather arkadaşımızın sözleriyle sana cevap veriyorum.
[/i]
1-)Öncelikle şunu demek istiyorum ki hem bu konuyu açıp hemde bir başka konuda işin olduğu zaman ve lodosların anlayış göstermediği anlarda ne kadar rahatsız olduğunu yazmışsın bu iki konu arasındaki çelişkiden senin ne kadar uyumsuz bir insan olduğunu anlıyoruz ki çoğu arkadaşımla yaptığım görüşmelerden bunu anlamış bulunuyorum
2-)Hem Tank olup hemde karizma alan birine etik kurallar çerçevesi dışında bir harekette bulunarak müsama göstermek yerine bu arkadaşımızı kesmiş bulunmaktasın.
3-)Bu arkadaşımızı hem defansif olup hem de karizma alırken kesmiş olduğun için sana küfür etmiş bulunmaktadır. Bunu ne kadar tasvip etmesemde haklı olduğu için bir şey diyemiyor ve sadece uyarıyorum..Ama seninde bir dahaki sefere etik kuralları içinde kalmanı rica ediyorum.Loncamız üyemizin tamamen arkasındadır.Eğer içimizde herhangi biri etik kuralları dışına çıkarsa biz gerekli cezayı veririz.Senin bu konuda merak etmemeni söylüyorum.
GoodfatheR yazdı:Tanka , İşim var diyene , Dur diyene , Seviyesi Düşük olana , dalmak insanın kendi insiyatifine kalmış birşeydir. Bana göre bunları diyen bir kişiye hala dalıyorsan ben senin kişiliğinden kuşkulanırım , çünkü empati kuracak olursanız sizlerde bunları diyen kişi olsanız ve dinlenmeyip kesilseniz eminim sinirlenirsiniz :roll: Dediğim gibi kişinin kendi insiyatifine kalmış birşeydir bu , eğer ki o kişi kendine yakışanı onu yapmak olarak görüyosa kendiyle ilgili bir sorundur ben bunu ''Ego Tatmini'' olarak adlandırırım .![]()
[/i]
UniFoRPaTLıCaN
UniFoRaVaKaDo
****UnİFoR****
UniFoRaVaKaDo
****UnİFoR****
UniFoRPaTLiCaN yazdı:Öncelikle yazdığım bu cevabı Unifor Loncası adına vermekteyim.
GoodfatheR yazdı:Tanka , İşim var diyene , Dur diyene , Seviyesi Düşük olana , dalmak insanın kendi insiyatifine kalmış birşeydir. Bana göre bunları diyen bir kişiye hala dalıyorsan ben senin kişiliğinden kuşkulanırım , çünkü empati kuracak olursanız sizlerde bunları diyen kişi olsanız ve dinlenmeyip kesilseniz eminim sinirlenirsiniz :roll: Dediğim gibi kişinin kendi insiyatifine kalmış birşeydir bu , eğer ki o kişi kendine yakışanı onu yapmak olarak görüyosa kendiyle ilgili bir sorundur ben bunu ''Ego Tatmini'' olarak adlandırırım .![]()
[/i]

Şaka bi yanada uzatmayın la öpüşün barışın
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
beyler maydanoz bugün bende maden çekerken üstelik tank iken kesmeye çalıştı (kesemedi işinin biraz uzun süreceğini anladı sanırım :lol: ) yani benimde şimdi ona sövme hakkım mı vardı
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Edit;fuzulisifa yazdı:beyler maydanoz bugün bende maden çekerken üstelik tank iken kesmeye çalıştı (kesemedi işinin biraz uzun süreceğini anladı sanırım :lol: ) yani benimde şimdi ona sövme hakkım mı vardı
İşte bu tipli insanları kesiceksin hatta bir zamanlar makara olsun diye yaptığımız 10 lvl arz sifacıyıda basına dikiceksin kaldırıp kaldırıp kesicen kaldırıp kaldırıp kesicen adam acımıs bırakmıs hala ağzı yüzü oynuyor
Hotmail paraylamı mğ.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
Çocuklar tartışıp dursun ellemeyin siz