Mynet üyelikleri taşınıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Allah simdi daha daha büyük sabır versin o zaman. 30 dakika ben forumu okuyunca kafayı yiyom. Aynı soruları tekrar tekrar yazıyorlar.

İki konu üstte oyuna giremiyom ikv nerdesin diyor yukarda güncelleme yapıalcakktır kısa bir süre girilemiyecek diyor.

sonra bir konu daha acıyor ikv sizin yapcagınız işe diyor. Gelde kafayı yeme yaw. En iyisi forum okumamak. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.

Bişiler öğrenem diye hızlı destektaki yazıları okurdum tübe ettik bkmıyom bile o bölüme bu bolumede bakmıyalım en güzeli bu.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Aynı karakteri kaç kere taşıyabilirim? Karakter aktarımı ile ilgili sınır bulunmamaktadır. Karakterinizi hesaplarınız arasında istediğiniz kadar aktarabilirsiniz.

Karakter Transfer Hakkı (1 Adet)
Bir üyelikteki karakteri dilediğiniz başka bir üyeliğe aktarma hakkı verir. Tüm sunucularda ve tüm karakterlerde geçerlidir. Bir Karakter Aktarma hakkı ile bir karakter transfer edilir. 295 Akçe.

Hesabınız Sobede yada mynette yada hotmail gmail gibi hesaplarda bulunsa bile istediginiz cep telfonuna aktarablirsniz.
Gsm numaranızla daha önceden hesap alsanız bile aktarma yapamk için her zaman istediginiz zaman ve sınırsız dilediginiz kadar o GSM den Bu GSM numaraları arasında taşıma yapablirniz. bunun için Dükanımıza bakmanız yeterlidin ama nerde.

Ben sazanım kabul ediyorum.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TiTFoRTaT »

Karekter transferi madem bu kadar kolaydı ilk çıktığında neden eskiden 2 ve hatta 3 gün bekliyoduk transefr onayı gelmesi için?(3 adet transfer hakkı çıktığında)
Tabi herşey para demi
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eleminx »

sazan kardeş hadi işine kardeş... sana başka bişi demiyorum
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Eleminx yazdı:sazan kardeş hadi işine kardeş... sana başka bişi demiyorum
İşine gelmedi dimi sen 9 larla 6 rakamları ile uğraşmaya devam et.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

ARZLODOS yazdı:
Eleminx yazdı:sazan kardeş hadi işine kardeş... sana başka bişi demiyorum
İşine gelmedi dimi sen 9 larla 6 rakamları ile uğraşmaya devam et.
hadi ordan ben yazacagımı yazmışım nerulldan alacagım cevabıda almışım sen üçüncü olma...
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

TiTFoRTaT yazdı:Karekter transferi madem bu kadar kolaydı ilk çıktığında neden eskiden 2 ve hatta 3 gün bekliyoduk transefr onayı gelmesi için?(3 adet transfer hakkı çıktığında)
Tabi herşey para demi
Kardeşim bu çok farklı bir sistem senin karakterlerini üyelikler arası taşımıyorlar, üyeliğini kopyalıyorlar.
Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

TiTFoRTaT yazdı:Karekter transferi madem bu kadar kolaydı ilk çıktığında neden eskiden 2 ve hatta 3 gün bekliyoduk transefr onayı gelmesi için?(3 adet transfer hakkı çıktığında)
Tabi herşey para demi
Burada sözkonusu olan karakter aktarım değil TiTFoRTaT. Eski hesabın tüm özelliklerinin yenisine taşınması söz konusu ki, karakter transferleri hem güvenlik açısından hem de işlemlerin sağlıklı olarak tamamlanması açısından günlük olarak sunucu güncellemesiyle birlikte yapılmaktadır.
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AaRe »

Nerull yazdı:
Tabi herşey para demi
Burada sözkonusu olan karakter aktarım değil TiTFoRTaT. Eski hesabın tüm özelliklerinin yenisine taşınması söz konusu ki, karakter transferleri hem güvenlik açısından hem de işlemlerin sağlıklı olarak tamamlanması açısından günlük olarak sunucu güncellemesiyle birlikte yapılmaktadır.

Sayın DEV Nerull Nihat Özpay İkv Destek formuna sizin Dikkatinize diye mail attım ilgilenirseniz sevinirim...
Zira destekteki arkadaşlar başlarından savıyolar gibi hissettim..
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

............@sobee.com hesabıma giden aktivas yonu nasıl görücem ??
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Eski Duyurular” sayfasına dön