Mynet üyelikleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır.
Bu işlem için yapılan değişiklikler sonrasında Mynet üyeliğiniz ile oyuna ilk girişinizde karşınıza çıkan sayfadaki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.
Sobee hesabına geçişiniz ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
Ayrıca Plus Paketinizin bitiş tarihini Dükkan'dan Ürünlerim'e girerek görebilirsiniz.
Aktarım yapamıyormusunuz? Resimli Anlatımımıza göz atın
Neden Mynet üyelikleri taşınıyor?
Taşıma işleminin amacı tüm İKV oyuncularına tek bir yerden daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmektir. Bildiğiniz üzere Mynet kullanıcılarına üyelik konusunda destek verememekteydik. Artık tüm oyuncularımız başka hiçbir yeri aramaya ihtiyaç duymadan sadece Destek bölümümüzden dilediklerinde destek alabileceklerdir.
Sobee üyeliğimde karakterler var onlar silinecek mi?
Üyelik aktarımı işleminde farklı bir prosedür uygulanmaktadır. Bu yüzden aktarım işlemi esnasında yeni bir Sobee üyeliği oluşturmanız gerekmektedir.
Mynet üyeliğimdeki dükkan ürünlerim aktarılacak mı?
Evet, Mynet üyeliğinizde bulunan tüm karakterleriniz, dükkan ürünleriniz (Yardımcılar, Silah Yükseltme hakları Vs. tüm ürünler), akçeniz ve plus paketiniz oluşturacağınız yeni Sobee üyeliğinize aktarılacaktır.
Not: Bundan sonra doğal olarak eski Mynet üyeliğinizle yapacağınız değişiklikler (Örn. Plus Paket) yeni Sobee hesabınıza yansımayacaktır. Çünkü artık bu eski hesabınınızın oyunla ilişkisi kesilmiş olacaktır. Bu nedenle Mynet hesabınızdaki otomatik plus paket üyeliği varsa bunu kapatmanızı önemle hatırlatırız.
Mynet üyeliğimde farklı sunucularda karakterlerim var. Tüm karakterlerim aktarılacak mı?
Evet tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz yeni Sobee üyeliğinize aktarılacaktır.
Aktarım işlemi Akçe gerekecek mi?
Hayır, Üyelik aktarım işlemi tamamen ücretsiz bir şekilde yapılabilecektir.
Mynet otomatik plus paket satın alma servisi aktif olan oyuncularımızın bu hizmeti kapatmalarını öneririz.
Mynet üyelikleri taşınıyor!
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
Peki Mesela 2 Mynet Hesabımda 2 tane karakter war Benım Asıl Kullandığım Sobee Hesabında 2 tane karakter war mynettekıleri sobee dekılerın yanına aktaramayacakmıyız illede yenı sobee hesabı acmak zorundamıyız ?
benım sobee uyelıgımde zaten 4 tane karakterım var mynet uyelıgımde de 4 tane karakterım var
sımdı ben yenı sobee uyelıgı acamacıgıma gore nereye tasıcagım karakterlerımı ?
sımdı ben yenı sobee uyelıgı acamacıgıma gore nereye tasıcagım karakterlerımı ?
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
peki gm mynet üyeliğimde mobil koruma vardı sobee de de olucak mıı
Burada hesabın tamamen yeni taşınması söz konusu. Yani aktarım sonucunda tek bir sunucudaki karakterler değil, tüm sunuculardaki karakterler taşınırBymadxlord yazdı:Peki Mesela 2 Mynet Hesabımda 2 tane karakter war Benım Asıl Kullandığım Sobee Hesabında 2 tane karakter war mynettekıleri sobee dekılerın yanına aktaramayacakmıyız illede yenı sobee hesabı acmak zorundamıyız ?
ben sobee ye gecmek ıstemıyorum kımseyı bu konuda zorlayamazsınız ben eskısı gıbı my netten gırmek ıstıyorum ve my netten hesabımı acarken aktarım yazıyor aktarmak ıstemıyorum kımseyı zorunlu kılamazsınız bu konuda... Bunun degıstırılmesını talep edıyorum...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
Yeni Sobee hesabı açarken GSM numaranızla Sobee hesabı açabilirsiniz. Şu anda aktarım sırasında yalnızca E-Posta ile Sobee hesabı açabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda üyeliğinizi daha güvenli hale getirecek çalışmalar yapılacaktır. Örneğin siteye girdiğinizde üyelik profilinizin olması, buradan bilgilerinizi güncelleyebilme gibiarmagan0052 yazdı:peki gm mynet üyeliğimde mobil koruma vardı sobee de de olucak mıı
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Megaloman
yaw arkadaşım ne saçma bişi bu yaw ben şimdi yeni sobee hesabını nasıl açcam en az 4 tane mynet hesabım var bilmem kaç tanesi pluslı ben nasıl açacam 4 tane sobee hesabı bana birisi bi açıklama yapsın ben açsam bile en az 1 haftada zor açarım 1 hafta girmicekmiyim oyuna
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
mutevazi23 yazdı:yaw arkadaşım ne saçma bişi bu yaw ben şimdi yeni sobee hesabını nasıl açcam en az 4 tane mynet hesabım var bilmem kaç tanesi pluslı ben nasıl açacam 4 tane sobee hesabı bana birisi bi açıklama yapsın ben açsam bile en az 1 haftada zor açarım 1 hafta girmicekmiyim oyuna
google den sobbe yazdın mı aynı mynet gıbı hesap acabılıyorsun kardesım...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
e posta kutusu yeteri kadar harf almıyor
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı